標題: 很值得一看的文章 希望可以給多點人看 [打印本頁]

作者: 禾鎭君    時間: 2005-7-15 03:47 PM     標題: 很值得一看的文章 希望可以給多點人看

這篇文章很出名..請耐心看
+ T( z! {1 n2 H  D5 g& Y2 x2 V( B7 p7 t2 w( u! n8 G9 \
http://wantan.tacocity.com.tw/wantan/internet/internet207.htm
作者: ALWIN_WONG    時間: 2005-7-15 04:04 PM     標題: 好感人!!!

真是好感人,看o左后都希望各位要记得世界上仲有好多需要我地帮忙o既人.
- Z! x4 w: j& c! S* H多谢分享
作者: waterfire    時間: 2005-7-15 04:15 PM

其實以佢ge 能力幫得幾多呢
9 ?# N+ f1 U$ R' R( a! x& i% X如果諗個記者係自己....
  b  f! C8 V: y0 o3 O* m# K影相為左交差, 帶走個女仔, 又要諗點樣養佢...呢d 己經有排諗
  @1 I2 v0 H7 D6 B我可能都會同個記者做法一樣...
作者: ALWIN_WONG    時間: 2005-7-15 04:20 PM

最低限度都o吾可能见死不救o甘残忍嘛!
作者: 禾鎭君    時間: 2005-7-15 04:28 PM

對啊 如果當時個記者無見死不救 咁佢就唔會良心責備 自殺死
作者: gta_joker    時間: 2005-7-15 05:05 PM

thank you
作者: hideaki    時間: 2005-7-15 05:20 PM

THANKS FOR SHARING4 v7 L1 B, M* E  a1 o2 |+ I

作者: JCer    時間: 2005-7-16 02:45 AM

做咩唔post 去好文區呀...6 v/ x  E* _# x% k, H  L
8 @( K+ ^. P- b$ h2 S/ F/ T! c
好震撼的一篇文章

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0