標題: [短片]另類公主Lolita [打印本頁]

作者: kingtong    時間: 2005-7-17 07:25 PM     標題: [短片]另類公主Lolita

mms://media.uzone21.com/lolita.wmv
作者: oleleo    時間: 2005-7-17 07:30 PM

或者佢地覺得自己好靚....偍我到e+都係接受唔到........
作者: Dr.anger    時間: 2005-7-17 09:18 PM

睇過下妻物語可能會改變你既觀感。因為深田恭子真係著得好好睇,而且好cute。加上香港更年既Lolita真係好MK@@"。如果睇下日本雜誌,會發覺真日本o的Lolita真係好cute。而且香港o的Lolita黎黎去去都得個幾個款咁,而且好多都為左個款而做返o的適合自己身形既衫,所以真係mama地。當Lolita呢種服裝係古時既歐洲,o的女人既行為舉止都施文o的。有時係MK 見到o的Lolita妹著住件Lolita但粗粗魯魯咁,唔好話高貴大方。更加唔好講cute!
作者: 心冷之戀*行    時間: 2005-7-17 09:18 PM

um...7 ]5 t5 K( f- j4 C. {% x( _9 {
佢地都係覺得童話公主ja要扮...
/ T) b& _, `. W& N( A算吧啦ole兄
作者: heeero0915    時間: 2005-7-17 10:55 PM

「依個世界根本冇公主,
6 s; O7 w1 J! M7 n  l1 X只有巫婆,
6 Y1 u& l! ?8 l同自己為係公主o既巫婆。」 from公主復仇記
作者: wailam0032    時間: 2005-7-17 11:47 PM

頭先睇完就同家人討論,我覺得香港d女仔細細個睇得童話故事太多喇
0 u7 |( F- ?+ A& t$ s經常俾故事入面o個個美好世界影響佢地,變左成日都好想自己變成公主
, L9 X8 ?! }$ t% R$ T: m然後同王子過住美好o既生活' Q2 t; H& E5 I' {8 X, X4 Z
但係e個始終都係現實社會ma,再簡單o既事都係複雜的,自我陶醉唔係唔好,但係唔可以過份沉礫啊
' C5 i8 Z9 ?5 p3 K9 k9 q5 M  v+ c佢地個個都話la:著起上黎成個公主咁,好開心
+ \0 X& M; W( _不過咁樣都唔係一件唔好o既事,起碼有個精神o既寄託,唔會成日做d無聊野ya(我諗)
作者: ciger    時間: 2005-7-18 12:13 AM

十零歲就話扮公主啫,廿幾就正常d啦,同埋都要睇你個樣襯唔襯

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0