標題: 6年後的世界 [打印本頁]

作者: william303    時間: 2005-7-18 02:00 AM     標題: 6年後的世界

6年後的世界 $ `+ Y) Q: I& K0 E
非常棒的影片, 強力推薦,: r: u; L0 j+ Z! d
您想知道六年後,世界會變成怎麼樣嗎?
' w4 c/ Z% }6 c0 c# K+ C' ^. u是日本電信DoCoMo所拍的一支影片,
- k/ I3 D7 _9 C  F/ J6 _9 C8 q. b以通訊科技為主軸來描述2010年生活的影片.2 m" j7 w/ w9 Q3 J# j6 A
片長約12分鐘. 非常精彩!& H; t# M5 _+ n& N# w) l
如果係2010年可唔可以去到咁既地步呢?! b8 J- A& E6 ~, Q
大家睇完後俾下意見呀!* V- d9 W( v( W% P/ Z
[wmv]http://www.docomo-usa.com/vision2010/Vision_2010_medium.wvx[/wmv]
作者: anndrew    時間: 2005-7-18 02:11 AM

為何日本人可以這麼有創意......
作者: Rika    時間: 2005-7-18 02:14 AM

Unbelievable~ 4 Q5 R8 Y* P/ H
Very Good
作者: hoho886    時間: 2005-7-18 02:25 AM

如果到左2010年係變左咁就幾特別,4 q& x( X: ]8 G" v3 z! ?
d科技真係好勁,但唔知到時係咪真: h7 E2 s& w; r0 u- t5 s8 }# m  @
係有呢,你都唔知,世界d野變得咁快2 G' p1 T2 o' X2 E4 I' F
不過呢間野拍既呢個影片真係夠曬創意
9 {& b4 n+ H" N9 `: l/ [- o, I" @拍到d咁既影片出黎.
& q3 P: G8 m8 p% W7 n: Z如果到時真係咁有科技,我地唔知會變
2 K; X5 Z7 h1 t" ]# o5 @成d咩既人呢??/ l* _8 f( ^( o2 F" p; F
呢個影片真係唔錯既,如果到時真係有就...
, q6 c$ l' f& r' \- D9 [; o多謝really 分享d野出黎
作者: Rika    時間: 2005-7-18 02:32 AM

十年前既今日都無法想像到今時今日既科技
( B1 ^; l$ T! R1 P影片中既科技,十年後可能實現到都唔奇
作者: hoho886    時間: 2005-7-18 02:39 AM

Originally posted by Rika at 2005-7-18 02:32 AM:$ G# x& G) ?% o- w
十年前既今日都無法想像到今時今日既科技8 U. [7 M" m" E" W+ e4 G; G
影片中既科技,十年後可能實現到都唔奇
( Y8 k; |0 ^# `3 O
1 }* u% E4 `: i) O# F% Y- a真係唔出奇既,而家d科技變得咁快
+ n2 G! y- @$ U* S. O/ Y遲多幾年,10年,d科技唔知會變  c: }" s, y+ J' H
左點呢,你係諗唔到係會變得幾快ga
作者: cash30man    時間: 2005-7-18 02:29 PM

一少撮人可能得

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0