標題: 如果大家變左做女仔會點? [打印本頁]

作者: dickyngan    時間: 2005-7-19 01:59 PM     標題: 如果大家變左做女仔會點?

如果大家變左做女仔(女生則變做男生)會點?1 {% C9 H! q, S
今日我老師無啦啦係icq問我e個問題..........
  w1 K! s! {  V& P: v我唔知點答
作者: d228216    時間: 2005-7-19 02:02 PM

揾 J 羅, 用開有感情 , 之後第一時間去買d日用品
作者: gundamman678    時間: 2005-7-19 02:29 PM

即刻檢查下自己個樣和body正唔正先~~ 哈哈~~# R: @; Y5 I2 H$ n, u3 M. r
然後可能會"自我娛樂"一番,因為不知道做女仔的是甚麼感覺~~9 }! w: V% t( s; a% q! W
然後搵d女仔朋友去shopping~~當然要買定d女性用品啦!7 K$ L1 C: M/ \) W6 A( c  c
但我會不開心,因為我並唔鍾意做女仔~~
作者: Project.D    時間: 2005-7-19 02:38 PM

玩自拍
作者: Yui.i    時間: 2005-7-19 03:04 PM

睇下同之前有咩唔同,會唔會比以前冇咁好体能...
1 L8 F2 F9 o3 B# C( X% Q跟住睇埋身形,應該會之前修長d掛,身材都應該同做男仔o個陣有好大分別.....
- S3 U9 L! x# Y& Y9 L跟住就要買日用品...但係會好狼狽...咩都唔識....(女轉男問題不大)! L5 q5 T7 i1 _; B* M
最後就一定係買化妝品同女性化d o既衣著,實行有咁靚就扮咁到靚...以前未做過女仔....係時候試下la.....不過做女仔多人錫,可能仲好過做男仔都未定.....lol
作者: 勾周共同睇    時間: 2005-7-19 03:05 PM

做tb
作者: cool0079    時間: 2005-7-19 03:25 PM

自我娛樂下呀~...買女性野呀..帶bra出街係點啦.....m黎果陣會點啦....大大個波會點啦...XDD
作者: 大優勢    時間: 2005-7-19 09:53 PM

自殺!!!5 s5 a( k9 r# N5 v6 h& }( s
. {! M$ ?+ E+ i( B% K! m- W
日日   M黎
作者: YIP    時間: 2005-7-19 10:38 PM

我諗我會痴左
作者: 腳指o    時間: 2005-7-19 10:39 PM

做飛女
作者: lamahi    時間: 2005-7-19 10:41 PM

走去日本做女優。。。haha
作者: 笨小孩    時間: 2005-7-19 10:43 PM

睇完亂馬1/2 ,就會有答案!!
作者: SEEK    時間: 2005-7-19 11:03 PM

一定好靚~
作者: fatfatdragon    時間: 2005-7-19 11:28 PM

馬上要照鏡睇下過樣有冇跟住變. 如果只喺性別變, 樣同身材唔變就好大鑊 =.="
# [; h+ p7 u" m' A確定冇事, 然後睇下另一半會點樣........1 a- \; Q0 V+ M5 V+ p: m$ s
最後先諗以後點生活....
作者: 亨九利    時間: 2005-7-19 11:47 PM

即刻搵老細!!!
. v6 j' {  |7 l# t" n( c
作者: 奇    時間: 2005-7-19 11:50 PM

選港姐=.=
作者: sun041623    時間: 2005-7-27 06:13 PM

我都想試下做女仔既感覺係點
作者: yeahchan    時間: 2005-7-27 09:47 PM

Originally posted by 大優勢 at 2005-7-19 09:53 PM:  t5 g8 q' L' {
自殺!!!
1 L; E- G  e$ `& k, s1 p
5 T! ?$ q$ {8 |, L4 ~# S1 C日日   M黎
+ Z  k4 N5 j4 a2 [haha~你慘d bor~日日M到~
$ v0 u% Q9 r' ], X6 u3 ^7 a7 Y, w7 zd女仔每個月o黎ja ma
作者: 風刃    時間: 2005-7-27 10:11 PM

梗係即該走去沖涼檢查下啦~~   A% f0 e* Q' a5 I
原本唸住做TB 算la...
) d9 |3 P+ Q3 ^+ ~! a5 p# ^6 H# }不過你話男變女....女變男.....
" q6 m3 M" `" }( X# {咁"滿足"過後又真係幾煩下~~
作者: Carrie1314    時間: 2005-7-29 12:31 PM

溝仔
作者: Christy~呀華    時間: 2005-7-31 01:03 AM

咁我覺得好正常吖!!: P' F! x9 D: O4 N" E3 Y
對於我!!
作者: 反斗奇兵    時間: 2005-7-31 09:45 AM

! i* I, L# V. `# b如果我變左做男仔,,我會... ... ... 7 q  L$ a& C9 J6 _

4 N) C# e% @, ^+ [, @接受唔到,,....=333=""

作者: 奇    時間: 2005-7-31 07:26 PM

Originally posted by 反斗奇兵 at 2005-7-31 09:45 AM:# b6 D# b8 H# h) ?) t

! \; _2 }- H& `如果我變左做男仔,,我會... ... ... & U1 E) B) D# ~9 B
4 ?' q* p( c0 q. k3 \
接受唔到,,....=333=""
1 ?! S+ q$ S  |$ |8 F/ t& S  M7 U
多左d野玩wo.....
作者: szetoafk    時間: 2005-8-1 11:56 AM

就要睇下有無樣有無身材先
作者: 暴龍子    時間: 2005-8-16 12:56 AM

溝女......
作者: 良友    時間: 2005-8-16 01:44 PM

摷自已囉
作者: abcde1918    時間: 2005-8-16 02:27 PM

Originally posted by 亨九利 at 2005-7-19 11:47 PM:0 P0 O  g$ C" b' a7 K
即刻搵老細!!!/ z* G0 Q! G3 g; ^
' M8 ^8 p& {- z4 J0 _
吓!!!
作者: super2000    時間: 2005-8-16 06:00 PM

如果只是性別變而性格無變,咁會點呢? 呢個世界上會多左好多基佬或變態人魔.
作者: sk    時間: 2005-8-17 10:57 AM

去天 水 圍 天 逸 的 一 個 休 憩 公 園 ,向 一群師 奶「 眼 超 超 」 ,再 發 生 口 角 ,然後拳 腳 交 加 、 互 扯 頭 髮  。
作者: mtvcmh    時間: 2005-8-19 06:57 PM

我只好去溝下女先
) j7 k9 {( ^# ?0 b等變番正常後再一個一個咁滿足佢地

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0