標題: 有無人知道網上行連唔到線代號691係代表乜 [打印本頁]

作者: 大家樂1234    時間: 2005-7-20 11:46 PM     標題: 有無人知道網上行連唔到線代號691係代表乜

網上行連唔到線佢會有舍代號話你知發生乜野錯誤: D5 ]2 y  G' d. P
691係代表乜
作者: d228216    時間: 2005-7-20 11:49 PM

停電?
作者: 亨九利    時間: 2005-7-20 11:58 PM

Originally posted by 大家樂1234 at 2005-7-20 23:46:
6 ]( O; t. {% x網上行連唔到線佢會有舍代號話你知發生乜野錯誤
5 A" M' C! K. G) }: e& P691係代表乜
# I: X4 L9 j" K8 k: i5 c8 m
你冇交錢, cut你線......
作者: 大家樂1234    時間: 2005-7-21 12:02 AM

6月果個交左=.=7月果個都未寄黎
& l+ ~" p, y! d+ I4 z頂佢個肺成日係到屈錢=.=以後唔用網上行
/ `' b5 D* i# n. X香港寛頻而家都快過佢=.=
作者: 亨九利    時間: 2005-7-21 12:10 AM

Originally posted by 大家樂1234 at 2005-7-21 00:02:. L; ^: b9 }* G5 E; }
6月果個交左=.=7月果個都未寄黎2 q" ~9 B' c/ ^: [
頂佢個肺成日係到屈錢=.=以後唔用網上行
5 [5 N  E0 [) F, f香港寛頻而家都快過佢=.=
7 B7 P% k& l) m" T李氏父子唔屈香港人邊搵到咁多錢......???:cool:
作者: sohozhk    時間: 2005-7-21 12:17 AM     標題: 打電話去問嘛

有可能閃電行雷,天氣影響、server、電壓、電纜、大廈機房...都會出問題。
5 d6 T$ I( Z0 q5 T# a, @我剛剛部 PC 先自己 reset 左,
0 p$ B1 m: G. y- z5 f9 O正常現象,不要恐慌,請保持冷靜,鎖好門窗,離開當風位置......
. I1 i' i: X/ }! C% r' @( I* e, l! Z, x& W  T& C$ P
打電話去問囉,不過通常咁架天氣下,服務熱線都係唔通架,到網絡一切正常番,電話又會通番播。這就是客戶服務熱線囉!
作者: abc123aa    時間: 2005-7-21 02:54 AM

我頭先10點幾都係啊,前幾日都試過= ="
作者: MaxFigo    時間: 2005-7-21 03:21 AM

我都係用網上行....但係我一路都無斷過wo @@
! ^- t9 R# |+ |; ^
; D1 r" |" ~) X) Q& \691...會唔會係打錯pw ??

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0