標題: 你地係書展買左乜書呀? [打印本頁]

作者: Dr.anger    時間: 2005-7-22 04:53 PM     標題: 你地係書展買左乜書呀?

我買兩本雲海-----未世預言之謎" c, C& a9 I- ~) T
                  -----真假曆史之謎。
6 m, y9 l: A4 N! g  t% J1 I政冶-------邱吉爾的領導智慧。
# X3 i0 X# x$ \" ?4 O, C( s  t  y同一本叫東瀛怪異之旅既書。
2 K2 e7 @1 {" D% b4 J) ^9 j; [不過仲有好多想買......
作者: 奇    時間: 2005-7-22 06:20 PM

聽講龍虎門徒幾正+ X) i7 ~) m2 I9 p
書展會舉行發布簽名會2 Z4 q4 r) z' D
+ ^; i, h; q( C6 ]+ \
[ Last edited by 奇 on 2005-7-22 at 06:21 PM ]
作者: sfxc0000    時間: 2005-7-22 06:27 PM

Originally posted by Dr.anger at 2005-7-22 04:53 PM:3 `2 E1 o/ z0 q+ D( ]# K. W
我買兩本雲海-----未世預言之謎
+ B& Z5 Y( q) g" P/ ~% o    ...
0 c. l* F4 S8 P$ Z. s
我對雲海o個兩本好有興趣啊
; A: b! [: j; `% Y# l唔知本野恐唔恐怖呢
作者: arsenalhrs    時間: 2005-7-25 10:13 AM

我係之前買左真假歷史之迷lu , 本書隨左講歷史仲講埋雲生佢去雲南 , 唔錯~
作者: kk4683    時間: 2005-7-26 08:28 PM

買左兩本書, r7 O9 g7 h$ A: l8 c
一本係"在天堂遇見的五個人"
. }/ ^9 K# I' G2 b另一本係"牧羊少年奇幻之旅" % ?& K* ]1 e' H* y8 Z
今年真係多左好多人9 @5 c3 P0 D8 L& u9 c
迫都迫唔到入去d攤位到 = =||
作者: JCer    時間: 2005-7-27 11:37 AM

Originally posted by kk4683 at 2005-7-26 08:28 PM:, {6 }: L% ~1 f1 k  g$ @
買左兩本書, S1 J- A# c% h; s# o. D
一本係"在天堂遇見的五個人"
5 S3 I+ I; k$ p3 e  q& x另一本係"牧羊少年奇幻之旅"
- p; W- c/ K* t! ]+ c今年真係多左好多人2 K, X  ]" t9 C
迫都迫唔到入去d攤位到 = =||
* s  \/ g. d  g& w  b
聽講呢本係好野wo~~~
作者: gundamman678    時間: 2005-7-27 11:39 AM

下年真係唔會去! 上星期六晚去,超級多人,在灣仔打蛇餅打左成個鐘咁濟先入到場! 入到去又多人到根本唔可能細心咁搵書,結果搵唔到想買既書,只係買左兩本工作上要用既心理學書藉!
6 g6 A1 x3 b7 I0 n1 k. r仲搞到十二點幾先走人,吹脹~~
作者: cronaldo2152003    時間: 2005-7-27 09:16 PM

冇乜錢買,,買咗一本陶傑嘅風流花相,,入面d話題多數係講果d男女關係,,400幾頁都係$68咋
作者: Yui.i    時間: 2005-7-27 10:53 PM

我想買希希本soul motel.....但係冇時間.....

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0