標題: 你想做香港先生定香港足球先生?? [打印本頁]

作者: bigfish    時間: 2005-7-26 02:29 AM     標題: 你想做香港先生定香港足球先生??

我覺得搵范俊業去選可能會贏, 佢仲高過冠軍o個位 la: J; U$ o4 t, F9 p% e
贏香港先生o既獎金就夠買部車, 香港足球先生獎金連買架綿羊仔都唔夠, 不過一個係實力o既表現, 另一個係贊 dodo 姐o既回報, 你會點揀?? 女士們會揀邊個做男朋友??
作者: ciger    時間: 2005-7-26 02:34 AM

你估你贏香港先生之後係比人讚定比人笑吖?# ]# C$ [# g- r6 x" A  B2 Y
而贏香港足球先生之後又係乜呢?" U9 j5 B" _, d# s8 `" H
我揀贏香港足球先生,有D野失去左係買唔返嘅
作者: bigfish    時間: 2005-7-26 03:55 AM

Originally posted by ciger at 2005-7-26 02:34 AM:
0 @3 L% t% |: V% ?! \2 e2 O你估你贏香港先生之後係比人讚定比人笑吖?6 @# E6 X, [; U  H" H2 ?
而贏香港足球先生之後又係乜呢?
6 K& c+ @: {9 F我揀贏香港足球先生,有D野失去左係買唔返嘅
* N7 \+ I; }3 P$ n3 ]$ e3 k& ^- u; Q
well...好難同男仔做朋友, 但會成為女性心中o既愛神6 ~7 g, ?- l+ A; ?/ n
贏左足球先生後踢波d 會爭住做你朋友, 但全香港o既女性都唔知你係乜水
作者: ciger    時間: 2005-7-26 12:42 PM

Originally posted by bigfish at 2005-7-26 03:55:& F2 a: L9 D. V: f( V
8 t$ V. ^& r, e
well...好難同男仔做朋友, 但會成為女性心中o既愛神
. ^/ ~( q6 T, s4 ]& @贏左足球先生後踢波d 會爭住做你朋友, 但全香港o既女性都唔知你係乜水
* y! w) I2 v1 N我諗女性都未必會當你愛神
作者: 亨九利    時間: 2005-7-26 03:18 PM

做香港先生可以進軍娛樂圈; 做香港足球先生只可以聽乞食!!!
作者: 奇    時間: 2005-7-26 03:41 PM

Originally posted by 亨九利 at 2005-7-26 03:18 PM:9 R) m* J( h: ~* W, c
做香港先生可以進軍娛樂圈; 做香港足球先生只可以聽乞食!!!
! ~7 e5 Z8 _: A6 K! D$ @) q: m
唔係ga~都有機.....主持下筋肉雷台
作者: twh1110    時間: 2005-7-27 11:35 AM

Originally posted by 亨九利 at 2005-7-26 03:18 PM:
3 D2 F# s% j) D做香港先生可以進軍娛樂圈; 做香港足球先生只可以聽乞食!!!
; E" S( v$ I& g; d  [我唔想做
作者: 亨九利    時間: 2005-7-27 11:41 AM

Originally posted by twh1110 at 2005-7-27 11:35:
2 ?& p* I7 q1 X2 G$ A3 i
  E) g, c- j9 _& u! z我唔想做
" {6 Q3 R; C( v' m6 X: B如果d客好似當晚評判d質數, 做鴨又有何妨?
作者: bigfish    時間: 2005-7-28 07:33 PM

Originally posted by 亨九利 at 2005-7-27 11:41 AM:
) M2 G* |  t( H! J
# R' V4 y0 r0 v8 C; I) b8 C* J$ l- s如果d客好似當晚評判d質數, 做鴨又有何妨?
& Z4 G8 ~, Z% v. q1 }
做鴨多數 serve 嬸嬸同麻甩佬, d 評判就鍾意同你玩 ons, dodo 姨姨可能屬前者
作者: bigfish    時間: 2005-7-28 07:34 PM

Originally posted by ciger at 2005-7-26 12:42 PM:+ J. M* k- Z; }% T0 b/ a1 R0 X

6 o) P. y, u8 P& V# h' N" S我諗女性都未必會當你愛神
" y9 Z1 f' n0 M: A6 H% j9 J
韓君婷同行者恨到出晒面 la
作者: ciger    時間: 2005-7-28 08:31 PM

Originally posted by bigfish at 2005-7-28 19:34:% |1 T1 C* t* _7 ]- z! v/ b/ x; r, N& ?
! O7 `9 C# Q+ J/ p) w, h+ \. _
韓君婷同行者恨到出晒面 la
9 w7 p. l5 X" u: D6 i$ T做戲啫,唔通當住咁多電視觀眾叫你死開咩
作者: ciger    時間: 2005-7-28 08:33 PM

你睇下早幾年亞視d港男,有邊個紅吖
作者: bigfish    時間: 2005-7-29 02:52 AM

Originally posted by ciger at 2005-7-28 08:33 PM:
! t  j: d: \; h; k- a你睇下早幾年亞視d港男,有邊個紅吖
# P* \7 ?6 F6 E" i咁又係, 最頂唔順係個大隻佬話: 我有一身肌肉, 我相信我會係你地o既心水....
& y5 V2 n! [! K" B! G+ G* O& v原來有肌肉就係女士們o既心水, 依家d 女士鍾意 romantic o既排骨仔 ga....although 佢有少少脫髮...
作者: kaigi    時間: 2005-7-29 03:52 AM

我會做足球先生4 H0 G, Z# C1 N1 J8 u
起馬踢波勁先
作者: Carrie1314    時間: 2005-7-29 12:38 PM

of coz 足球先生
作者: dargon    時間: 2005-8-2 03:22 PM

緊係香港足球先生

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0