標題: 東區柴灣有間醫務所其一位醫生垃圾得很 [打印本頁]

作者: 魔術師    時間: 2005-7-28 05:58 PM     標題: 東區柴灣有間醫務所其一位醫生垃圾得很

個間醫務所有2個醫生一男一女,女既姓施 等我講下佢有幾垃圾..* N9 ?4 M# a; l5 b8 `' i1 k' L, Y3 s# S
一次我勁肚痛 係咁去廁所 去到睇佢話感冒入肚 食完藥無用5 V* w* K' Y8 l8 t' [, M  I
第二次我發燒 燒到40度  佢又係話感冒! z0 K* ^. v- K' }3 z
E家去睇 我個頭痛左成半年去睇又話感冒 次次睇都感冒食完藥都無用 唔係個頭無醫生 我理佢都傻 ! Y4 s( X7 \/ [/ ?0 S+ r
同一間醫務所 禇醫生 可以用神醫黎講佢1 p7 @! e1 d& R# B: ]
次次去病佢睇一睇我個樣 聽聽我個肺同肚 就將我既症狀講哂出黎 去到只係講係,係,係; Z: ~5 N8 A: x" t/ H! U3 Q
真係好準 食藥既食一次個人就好返好多 姓施個垃圾醫生搞出黎既野佢全部幫你搞掂" R  r# V1 K9 }' G$ f" P
跟住我睇返我既頭痛 佢俾張推介信要我去照....如果香港多幾個咁既勁醫生就好...
作者: bigfish    時間: 2005-7-28 07:21 PM

邊間醫務所呀??
: F5 [" L4 y. W$ e# {4 B近邊頭??
$ L# U) t9 D) ^2 Q又真係好垃圾喎, 姓施個女醫
作者: hongshiu    時間: 2005-7-28 11:27 PM

潔?醫務所    永?中心( v9 P( V4 H4 E4 T- M
小弟領略過
% L, m1 Y+ V" }' H  u  p8 R姓謝個個仲廢.你唔使講野.佢講曬後會叫你出去.多謝$160
作者: bigfish    時間: 2005-7-29 02:44 AM

原來係呢間...1 A/ p, f, W0 q" W# i/ |
我有親友俾個女醫生睇完之後好耐都未好返, 幾日後再睇醫生又話冇事, 點知過多兩日真係唔掂, 入左醫院, 驗到係肺炎, 本來少少傷風感冒都變左肺炎, 浪費左唔知幾$$ 住醫院呀
作者: 魔術師    時間: 2005-7-29 05:11 AM

Originally posted by hongshiu at 2005-7-28 11:27 PM:
! z4 M( }% X& x7 m2 |- \潔?醫務所    永?中心
7 |4 ~6 B2 a# u3 R5 C/ q7 }1 @小弟領略過: l; N7 O; p9 h
姓謝個個仲廢.你唔使講野.佢講曬後會叫你出去.多謝$160
% A; Z7 G" C3 g
無錯就係E間
. t9 }. o* c. P! v9 s9 }x心醫務所 x利中心
作者: astepor    時間: 2005-7-29 01:05 PM

記5記得monster裡面,天馬e生響個細路病床邊點罵院長,我5記得,如大家記得可以用返個幾句罵返佢地.

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0