標題: 大家有無d經歷或遭遇係覺得最驚嫁? [打印本頁]

作者: don    時間: 2005-7-30 01:38 AM     標題: 大家有無d經歷或遭遇係覺得最驚嫁?

唔計睇鬼片呀brother=0=4 K% m. j! k4 r  I( }
& T1 K$ w# U1 ^$ H+ x4 f9 O$ Q" D
我講我自己先啦...我記得小五定小六果時同幾個fds去到某屋村果時無啦啦比個飛仔聊=0=可能係我某一個fd口多多啦...-0-我仲比佢迫左埋牆角"""
+ a$ Z+ r2 u) X2 Y# g9 l9 f! V之後果幾個星期我都勁驚係街見到佢or佢跟蹤我番屋企...""唉~
作者: Miz    時間: 2005-7-30 06:22 AM

MC女鬼算唔算....呢樣野永遠都在我心中殘留著"嚇x死我"既陰影, U& G+ ]6 ]' ?1 h4 B

( O) t" t  o- y& U3 _第一次遇到係in我妹玩pc時..去完wc一出門就睇到個mon有"女鬼"樣 , 嚇x到我呀
; P! U) g9 I; x/ R; Y' \" L(個心即寒...之後個身好熱 , <- 之後每次比"mc女鬼嚇親都係咁 ,膽小無計=0=)/ ~  d+ _$ ?& A2 F4 Q  T( H) M7 F
仲有..個icon又真係有個 麥記個M字架wo  ~"~
" G6 U  H9 y2 l2 g1 J4 P共比"佢"嚇過6次up , 有好多版本 ! G! o  V: f/ a7 q; b. `" u6 J6 P
有時紅唇...有時紅眼
1 A% u& I0 L7 T# h9 ]5 c
2 W: [, _( i- d( V8 |' C8 Ebut以上好似唔係經歷/遭遇 ..but is最驚 , so 吹吹水算; U. ^; y; [8 ]5 ~

0 T8 N1 R- x4 b8 u" G* w7 e[ Last edited by Miz on 2005-7-30 at 06:25 AM ]
作者: pignose    時間: 2005-7-31 12:08 AM

我試過一個人去西貢行山,諗住由早行到晚再行到早then睇日出,行到夜晚個陣都無乜事,沿途見到d人露營,撞過三隊民安隊。﹙佢地仲以為我係II添,問我野…﹚之後我繼續行啦,突然間係個深山度支電筒燒左胆,唯有換另一支啦……無電芯﹗再睇下手提,俾我估中真係收唔到……當其時真係驚左一驚,但再行既時候已經俾身體既疲累遮蔽左恐懼感~~當時睇地圖真係好煩,因為黑媽媽,我要趴係地度,又唔可以開電話燈,因為有"乾妖",指南針會係咁轉。最後打消左睇日出既念頭,始終夜晚無電筒繼續行真係危險,唯有一出到馬路就閃啦。
作者: qweqweqwe    時間: 2005-7-31 07:47 AM

有有有) w9 O. w, _0 `2 B/ m

( l' D* ?! v" H1 @突然心情好空虛
& H0 ?0 ?; y# d) X3 z4 \: [5 _# f2 B. t" ^( V
[ Last edited by qweqweqwe on 2005-7-31 at 07:48 AM ]
作者: Dr.anger    時間: 2005-7-31 11:53 AM

Originally posted by pignose at 2005-7-31 12:08 AM:# d. A- z+ i3 x; {
我試過一個人去西貢行山,諗住由早行...
. }/ x) Z8 _, R. e: h& joh....our experience are very similar.
" w: o% w& I8 D; ZBut i had got lost in a forest in canada with 3 friends.

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0