標題: 屯門公路巴士跌落橋意外 [打印本頁]

作者: bobonsk    時間: 2005-7-30 07:06 PM     標題: 屯門公路巴士跌落橋意外

你覺得五 十 五 歲 的 被 告 李 秋 榮 判刑是否過輕,被告在 宣 判 前 仍 堅 稱 : 「 我 根 本 都 冇 錯 , 個 官 鍾 意 點 判 , 就 點 判 啦
作者: 大波仔    時間: 2005-7-30 07:30 PM

好似唔多關娛樂ge野啵...( U7 P  @  u" M& G* G/ U2 W
你應該去吹水版 or 時事政治區啵我諗...
作者: kiuken    時間: 2005-7-30 07:38 PM

直情係啦) H( L: R3 V" t' u
佢害死咁多人- R. `- ^0 e; g0 b7 k
唔坐下監都唔會安落啦
9 M# s" e3 p" e% {2 C4 X
0 D* |/ w6 R: K: e奉勸各位:一定要小心揸車啦!
作者: kakeidevil    時間: 2005-7-30 07:43 PM

得一個揀...=.=
作者: 大波仔    時間: 2005-7-30 07:43 PM

你尼個都唔可以叫做投票黎ge= ="3 d# E+ r; Z" F0 J' }
淨係得一個選擇...
作者: VictorTan    時間: 2005-7-30 09:39 PM

只得一個選擇﹐咁點投呀﹖唔通樓主係一個 非常主觀既人﹖
作者: sfxc0000    時間: 2005-7-30 10:43 PM

Originally posted by 大波仔 at 2005-7-30 07:43 PM:
9 c5 c) X( g3 k' H你尼個都唔可以叫做投票黎ge= ="+ L3 e  Z2 `" ~9 j& t, k# @
淨係得一個選擇...
5 o5 e: J' M1 h; U5 F.......... =.="""
作者: kaigi    時間: 2005-7-31 08:04 AM

就算唔坐監個心一生人都會唔安落
作者: abcde1918    時間: 2005-7-31 04:40 PM

Originally posted by kaigi at 2005-7-31 08:04 AM:; W! L: c+ `7 b8 D
就算唔坐監個心一生人都會唔安落
/ j9 W0 j+ k/ ], X1 D係呀
作者: 446622    時間: 2005-8-1 01:12 AM

都好難講係邊個錯,因為巴士司機都死左,死無對正,又有咁多人死,
9 O$ W3 P6 W- ^. b4 p' F4 z! u2 Z呢個司機又無死,茅頭當然指向條友到啦,我諗條友都好過意唔去,刑期我都覺得小d,
# R# z$ I7 Y# c+ w" l# h兩條司機破壞左咁多個家庭,唉........+ i( o+ J  o/ \
仲有條路的確好恐怖,稍為有咩差遲,真係成車衝落橋,我而家都仲係好驚唔禁搭265m.( D0 J* y' j, d" p0 K
喃麼啊里陀佛!
作者: mz_r55    時間: 2005-8-1 08:34 AM

直情過輕啦
% ?0 O1 U* S5 H. |最衰佢仲無悔意

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0