標題: 著波鞋綁唔綁鞋帶 [打印本頁]

作者: 小虫    時間: 2005-7-31 07:19 PM     標題: 著波鞋綁唔綁鞋帶

想問下你地,平時著波鞋會唔會綁個蝴蝶結係前面,定係唔綁帶,
% h  I& X! p  M3 d$ \9 O: o如果唔綁帶,你地又會點處置條鞋帶,我唔想綁個蝴蝶結係前面,$ E( }. o. `1 _, p* X) i7 a2 i
有咩辦法!?
作者: sun041623    時間: 2005-7-31 07:55 PM

你著咩鞋呀?! q1 [2 t8 C  [5 t
可唔可以post上黎睇下
作者: 魔術師    時間: 2005-7-31 09:00 PM

Originally posted by 小虫 at 2005-7-31 07:19 PM:
9 F' x2 z8 B+ @' e/ l想問下你地,平時著波鞋會唔會綁個蝴蝶結係前面,定係唔綁帶,
5 R5 h1 U* q6 Y: n# {0 O如果唔綁帶,你地又會點處置條鞋帶,我唔想綁個蝴蝶結係前面,) r# M3 B' [6 t4 g4 E
有咩辦法!?
: T9 G2 E6 |, Q+ g# e0 v' W你係驚綁係前面有d樣衰?
/ f8 v+ w: s0 `你對鞋有塊野(有個標示個塊野)平時係前面 你轉去後面到綁 咁就好好多家啦 就算甩左都唔係整出黎
作者: kk4683    時間: 2005-7-31 09:35 PM

我著跑鞋出街果陣d鞋帶就咁整鬆佢唔綁
作者: kenneth_so03    時間: 2005-7-31 10:28 PM

我會綁=.=..不過通常見到d籃球佬唔綁..佢地以為好型=.=
作者: mc10    時間: 2005-7-31 11:36 PM

着拖鞋囉!
作者: 小虫    時間: 2005-8-1 09:23 AM

Originally posted by 魔術師 at 2005-7-31 09:00 PM:& J' ]0 z# H7 e7 Q) o

/ Z/ B1 D0 }, V: f  ?6 Q+ X, U: c你係驚綁係前面有d樣衰?
% s4 w0 E; q5 B. ^你對鞋有塊野(有個標示個塊野)平時係前面 你轉去後面到綁 咁就好好多家啦 就算甩左都唔係整出黎
7 i) E; `0 l; ?" R$ T8 P綁係前面真係幾樣衰,所以唔想咁
7 i( r" Y. o, t9 Q0 @$ ^0 A0 l你講個塊野係咪0係鞋帶下面由鞋頭伸到鞋頂類似墊既個塊呀
0 g8 o& t/ D; o我對波鞋就係呢個款(不過唔同色)0 g: A( N% s) K) Z6 p8 {

6 j5 t9 F  m; D1 Q6 s; f7 m[ Last edited by 小虫 on 2005-8-1 at 09:37 AM ]

圖片附件: s_111.jpg (2005-8-1 09:23 AM, 50.2 KB) / 下載次數 37
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=485676&k=0c8913cb03d05c6a86ea1a92b5e70c74&t=1726954103&sid=FG6fcF

作者: tomfa    時間: 2005-8-1 09:13 PM

駁係舌底
作者: sun041623    時間: 2005-8-1 09:24 PM

個結係鞋利後面綁囉~
作者: 小虫    時間: 2005-8-2 10:22 AM

唔該晒咁多位^ ^

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0