標題: 2005年勁歌冠軍(到目前為止),你地覺得邊首係冠軍中ge冠軍呢 [打印本頁]

作者: yamhung    時間: 2005-8-7 10:30 AM     標題: 2005年勁歌冠軍(到目前為止),你地覺得邊首係冠軍中ge冠軍呢

我會投方力申ge ABC君,eason ge夕陽無限好 ,無賴都ok
係多選投票黎ga
作者: fmchelloauntie    時間: 2005-8-7 12:07 PM

方力申.......................................................
我希望eason 出番黎,俾佢拎~個人覺得夕陽無限好幾大機會...而且夠特別...阿牛就好聽,不過k歌左小小...
作者: kiuken    時間: 2005-8-7 12:38 PM     標題: Ronald

我覺得今年Ronald會有機wo
無賴真係唔錯
不過重有eason復出,tvb都會比番d face佢既....
其實夕陽無限好,阿牛....唔係話特別好聽....只不過係eason復出既歌....
重有,foreverlove.....重埋e度冇既化碟都係好好聽架wo!!
作者: pakho    時間: 2005-8-7 05:39 PM

Forever Love 王力宏........唱功一流........有感情*.*
作者: neverbe    時間: 2005-8-7 11:02 PM

來支持「無賴」的~

硬係覺得夕陽無限好好怪……唔知點解
作者: MaxFigo    時間: 2005-8-8 03:07 AM

Originally posted by neverbe at 2005-8-7 11:02 PM:
來支持「無賴」的~

硬係覺得夕陽無限好好怪……唔知點解
商業味唔重ge歌...
對比起成行成市ge k歌
自然會覺得怪 @@

同以前首人來人往一樣
攞獎機會都唔會大
作者: @娛樂滿紛    時間: 2005-8-8 10:00 PM

ABC君ABC君ABC君ABC君ABC君ABC君ABC君ABC君ABC君ABC君
作者: rr123    時間: 2005-8-10 10:28 PM

無賴 鄭中基
作者: smartchun    時間: 2005-8-10 11:57 PM

Forever Love
作者: ~@~    時間: 2005-8-11 12:10 AM

Originally posted by @娛樂滿紛 at 2005-8-8 10:00 PM:
ABC君ABC君ABC君ABC君ABC君ABC君ABC君ABC君ABC君ABC君
唔知點解我係ADMIN既話我會想ban左你再封你係古墓="=
作者: hung9420    時間: 2005-8-11 03:28 PM

小方,小方,小方,
首ABC君好好聽,唱出我地呢d冇咩條件ge男仔,
加油呀!!!!!!!!
作者: yamhung    時間: 2005-8-13 11:16 AM

Originally posted by hung9420 at 2005-8-11 03:28 PM:
小方,小方,小方,
首ABC君好好聽,唱出我地呢d冇咩條件ge男仔,
加油呀!!!!!!!!
咁話自己ar
作者: zz1988    時間: 2005-8-14 11:59 AM

南方舞廳 達明一派 南方舞廳 達明一派 南方舞廳 達明一派 南方舞廳 達明一派 南方舞廳 達明一派 南方舞廳 達明一派 南方舞廳 達明一派 南方舞廳 達明一派 南方舞廳 達明一派 南方舞廳 達明一派 南方舞廳 達明一派 南方舞廳 達明一派 南方舞廳 達明一派 南方舞廳 達明一派 南方舞廳 達明一派 南方舞廳 達明一派 南方舞廳 達明一派 南方舞廳 達明一派 南方舞廳 達明一派 南方舞廳 達明一派 南方舞廳 達明一派 南方舞廳 達明一派 南方舞廳 達明一派 南方舞廳 達明一派 南方舞廳 達明一派 南方舞廳 達明一派 南方舞廳 達明一派
作者: yamhung    時間: 2005-8-14 08:30 PM

勁歌優秀選得獎歌:夢中人 古巨基 ,我得你 劉德華,化碟 何韻詩,森巴皇后 Twins
夕陽無限好 陳奕迅,六月 藍亦邦,烈女 楊千嬅,無賴 鄭中基,越唱越強 容祖兒
塞車 謝霆鋒,ABC君 方力申,醫道 李克勤
top3:我得你 劉德華,夕陽無限好 陳奕迅,無賴 鄭中基
作者: neverbe    時間: 2005-8-14 08:37 PM

Originally posted by yamhung at 2005-8-14 08:30 PM:
勁歌優秀選得獎歌:夢中人 古巨基 ,我...
硬覺得劉德華有獎攞唔係因為佢唱歌好聽,而係因為佢身份關係……
作者: 阿感    時間: 2005-8-14 10:59 PM

Originally posted by neverbe at 2005-8-14 08:37 PM:

硬覺得劉德華有獎攞唔係因為佢唱歌好聽,而係因為佢身份關係……
所有歌手有獎攞都唔係因為佢唱歌好聽,商業活動而已
作者: 單字一個撚    時間: 2005-8-15 03:08 PM

Originally posted by neverbe at 2005-8-14 08:37 PM:

但係首歌的確係唔錯架喎
作者: 吳建仁    時間: 2005-8-15 03:58 PM

冇blessing???
雖然無記唔會俾張敬軒拎至尊金曲, 最多都係入十大, 但我認為呢首霑叔嘅遺作係今年咁多隻歌入面最好嘅一隻, 無論曲詞唱都非常出色.
作者: MaxFigo    時間: 2005-8-16 01:03 PM

Originally posted by 吳建仁 at 2005-8-15 03:58 PM:
冇blessing???
雖然無記唔會俾張敬軒拎至尊金曲, 最多都係入十大, 但我認為呢首霑叔嘅遺作係今年咁多隻歌入面最好嘅一隻, 無論曲詞唱都非常出色.
無線鬼識欣賞ed野咩...

不過我都好鐘意聽張敬軒唱blessing....猶其唱live ge blessing...
聽過兩次都係咁正
作者: b286888    時間: 2005-8-26 12:54 AM

佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤v

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0