標題: 阿伯爭女殺人?? [打印本頁]

作者: gundamman678    時間: 2005-8-11 11:39 PM     標題: 阿伯爭女殺人??

扑頭阿伯殺手,聽新聞講話佢七十幾歲,佢同佢襲擊既幾個亞伯之間原來係認識既。佢地都己婚,但呢個亞伯就係為左一個五十幾歲既女人而殺人......
% @7 W1 j3 J- r( t( O# t+ [( T. s6 c6 x
, |+ E7 a, M8 ], b$ [) z故唔到佢地爭女仲激過d後生仔!!
作者: d228216    時間: 2005-8-12 12:03 AM

係一死兩重傷, 同兇生四人係好友
作者: 亨九利    時間: 2005-8-12 12:08 AM

臨老仲搞啲咁嘢? 擔都唔起啦, 為老不尊, 教壞子孫........
作者: pk911pk    時間: 2005-8-12 01:31 AM

我住係個度,個幾個阿伯成日話自己條野好勁攪到阿婆慾仙慾死,可能㺨樂富被人扑個個阿伯都有份攪
作者: bigfish    時間: 2005-8-12 06:29 AM

咁老仲有咁強佔有慾呀
作者: astepor    時間: 2005-8-12 09:30 AM

其他5想講因為比大家講曬,
. E+ y& Z2 [. {) F2 [+ g只係好奇想知:( t" g1 ?: i; S4 I$ \$ o
有無人有果個五十幾歲既女人既相?
0 l9 e& d1 C, h8 m4 n4 a睇下各位巴打都會5會動情?
作者: fmchelloauntie    時間: 2005-8-12 03:03 PM

其實成件事...個阿伯係幾浪漫的...
作者: 亨九利    時間: 2005-8-12 03:17 PM

Originally posted by fmchelloauntie at 2005-8-12 15:03:
, N/ I5 G( y% b9 n# n/ e其實成件事...個阿伯係幾浪漫的...
( {/ s4 n) C! S: L, j& u浪漫殺手自由人..........???
作者: gundamman678    時間: 2005-8-12 03:48 PM

殺人都浪漫???
* M& ~7 u. _9 x
8 k, g! c( I0 p2 ~咁樣係咪對呢d情殺犯有所抬舉呢?+ g: N+ P1 G2 c& Q- E' G: J1 N- {

* J$ K/ y/ X$ @) L# J佢浪漫佢既事,都唔駛搞到殺人呀!
作者: super2000    時間: 2005-8-12 08:34 PM

覺唔覺得男人多數越老越小氣,偏激,固執,成日諗埋一邊,尤其單身個隻,仲係要幾個阿伯爭女,血案; z7 Y. s9 @) O
遲早發生,唉!咁又何苦呢!睇來O的社工除左要跟個O的問題青年,仲要跟埋O的問題阿伯囉.
作者: Christy~呀華    時間: 2005-8-12 08:57 PM

你話男人吖.....!& m1 D7 W8 M6 A; `
唉!

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0