標題: Lampe Berger有無人聽過 [打印本頁]

作者: justtocc    時間: 2005-8-14 10:26 PM     標題: Lampe Berger有無人聽過

詳情係點?係咪厄人or真係有用?
作者: asathor2    時間: 2005-8-14 11:32 PM

你有試過在yahoo search這個名字嗎?
作者: HansChan    時間: 2005-8-15 08:53 PM

哩間嘢係出名呃人既傳銷公司!!!!!!!$ O. p% }3 R: u. A
梗係呃人啦!!!3 f8 l7 ]% p+ M( |
賣香芬嘛!
* e1 g% t2 k8 `6 K; ]' N& L有三大黨......一係sogo上面啲office, 二响禮頓道嗰度.....三唔記得咗!3 q. u1 L, W: h' R; a* c! X
好仆街o架哩間嘢!
$ U/ p9 i  W8 z& k; y. J種金種到癡線.......
4 q3 X8 V4 d4 c8 C; c# k( S如果你有朋友氹你上去......我勸你都係同佢絕交......佢己經冇得救!& V( Q1 r9 P$ g0 G) x
你一上去.....佢唔會俾你走!(佢一枱三人圍你一個) 你一定要同佢哋反晒面.....大大聲真係要屌出聲先有得走!(尤其係sogo樓上嗰檔!!)7 J: V, l: d# J8 R) B' L4 T
我兩年前上過去......我話我冇時間約咗人要走, 佢老闆佢話"你上咗黎先一個鐘, 甘即係唔理你朋友感受啫......點冇時間法呀?? 死人先冇時間啫!".......我嗰時真係大大聲爆晒粗佢先拉我唔到......(你一入去要你熄電話, 防你報警!)...到我一路走....佢都有人一路跟住我......要我真係屌晒咀佢先收手!3 B+ e, k3 _, Y. B! K5 j5 }" Q
如果有啲十九二十歲既女仔上去就真大鑊!! 因佢哋會變本加厲........(女仔通常唔會好似男仔可以爆晒粗反晒面!)
' v5 J1 f) T. m# y2 |
- ]/ @1 T* T" I/ J" D: @9 P; T) s[ Last edited by HansChan on 2005-8-15 at 08:54 PM ]
作者: attaboy    時間: 2005-8-21 09:04 PM

Originally posted by justtocc at 2005-8-15 12:26 AM:
/ _  M  {4 m/ ^% j詳情係點?係咪厄人or真係有用?
+ @2 X( S" G% ?! Y
; |/ l3 A6 K. \; r: s
係咪呃人呢就見仁見智.但係係 lb 人心目中,佢地就絕對唔係呃人(但係非lb人就好少會覺得 lb 係一間正經公司), lb 用既係一的過份樍極既推銷手法,針對人性既弱點令你自動投降,白白奉上金錢.法律上佢地好聰明,基本上係好難搵到證據入佢地.但係如果閣下真係考慮緊投身呢間公司,食其大茶飯,最好睇下下面反方既意見先勒.- k7 i' z  ~# T4 F( S

$ i( ~+ X/ H# `! Z, Xhttp://www.geocities.com/joyfulluck/joyful.html
作者: aia_k    時間: 2005-8-22 09:46 PM

我都上過去~
+ L: k, |9 U; Q0 D好利害下~1 @7 J! E" N" {. E6 g" z
當然我冇中到招啦...~
! {2 V; v. {' o5 `% h1 n% f8 c但係我想知架係. C# ^( }; c5 X, s
佢地係用咩手法去令我地身邊ge人洗腦??

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0