標題: 覺唔覺得絕情谷好似越來越悶咁........ [打印本頁]

作者: hongkongpeople    時間: 2005-8-18 12:46 AM     標題: 覺唔覺得絕情谷好似越來越悶咁........

覺唔覺得絕情谷好似越來越悶咁........ 唔知係咪節目播得太耐了已無新鮮感.....加上有的聽眾的故事好悶..........聽到眼訓.........
作者: hongkongpeople    時間: 2005-8-18 12:49 AM

現在夜晚好似電台都無乜好節目聽喎........
作者: Irreversible    時間: 2005-8-18 01:01 AM

唔係既..都有好笑野啦..前日阿邱博士..爆左句打飛機啦...勁低b
作者: 唔講得笑    時間: 2005-8-18 01:09 AM

一時時啦,有時D話題唔錯
作者: hongkongpeople    時間: 2005-8-18 01:11 AM

真係要碰岩有質素的聽眾至好聽............
作者: kit033    時間: 2005-8-18 01:19 PM

有d聽眾既問題跟本上唔係問題
3 H$ H7 B0 H# u' O因為佢地d問題同前幾日既問題有7,8成似* ~  V% B3 [2 s8 _$ V8 Z6 K
so,我覺得頭個一個鐘幾好,後個一個鐘真係唔係日日都咁好聽
作者: MaxFigo    時間: 2005-8-18 03:29 PM

我覺得前排大joe放假2 O+ U1 m- R4 p1 o6 H" q
請d嘉賓上黎傾計幾好0 u, n: g* O$ r) G* ?

L/ [  G9 @, O; p4 F+ `& c4 |) O可能一個節目做得耐- `2 C! l; o# o" G4 ]
始終要有d突破至得 @@
作者: hongkongpeople    時間: 2005-8-19 12:42 AM

所謂見好即收嘛........歡樂今宵都始終要拜拜喇...
作者: pkdonald    時間: 2005-8-21 08:58 PM     標題: re

已經冇聽好耐- ]3 B" z- ~, m
果個才子之後成日有意冇意之間性騷擾女拍檔及同事$ Z+ h4 r. W. M8 w" U

6 e4 P2 R2 U, K% [賤人
作者: 【車仁】    時間: 2005-8-21 11:18 PM

我而家都淨係聽開頭果一個鐘,2 \$ q5 h% n2 t
之後果個鐘都冇聽lu
作者: hongkongpeople    時間: 2005-8-21 11:38 PM

好想都會好快玩完喇..........
作者: walkman    時間: 2005-8-23 05:17 PM

Originally posted by hongkongpeople at 2005-8-21 11:38 PM:4 y. d8 O3 p/ F9 J9 ]
好想都會好快玩完喇..........
! i; ]) t, i5 I1 N8 D3 j! }6 _7 A* C2 F  S, m

. J* s; K9 Q* S7 w: Y同意~
% P* h9 Z3 Q* I$ U
9 U4 |# ~. G+ u香港人~~熱潮一過~~影都唔見~
作者: sfxc0000    時間: 2005-8-23 05:36 PM

Originally posted by kit033 at 2005-8-18 01:19 PM:
( t, S* Q0 a% e% W有d聽眾既問題跟本上唔係問題$ z+ z9 M1 M) T5 x
因為佢地d問題同前幾日既問題有7,8成似3 B6 E, `& `0 `
so,我覺得頭個一個鐘幾好,後個一個鐘真係唔係日日都咁好聽
: t% K7 n" d, g我都係聽佢o地吹完水就唔聽lu... =.=
作者: hongkongpeople    時間: 2005-8-24 12:01 AM

商台現在無論日與夜的節目質素都越來越差了...........

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0