標題: 你有冇佢咁勁先~ [打印本頁]

作者: haman_tt    時間: 2005-8-20 11:13 AM     標題: 你有冇佢咁勁先~

超凡身手
作者: 甘國武    時間: 2005-8-20 11:27 AM

e d就叫動作巨星o勒!
4 S  @' d5 Z- D6 C5 u6 P; T成蟲返屋企食X啦!
作者: 亨九利    時間: 2005-8-20 12:30 PM

呢d唔係叫動作, 呢d應該叫馬騮戲, 如果咁好身手使X比人追咩? 成龍拍"警察故事"的年代你又會覺得佢勁姐......(我都好憎成龍的品德及為人, 但不能否定佢對動作電影的貢獻)
作者: 誠    時間: 2005-8-20 01:10 PM

Originally posted by 亨九利 at 20-8-2005 12:30:2 d: l' e) e7 w3 L: e8 {$ w. W" F
呢d唔係叫動作, 呢d應該叫馬騮戲, 如...
1 Z; w' Q9 o; J; E我都好憎成龍的品行. 重要成日扮正義.& A9 ], n3 C' ~4 t  U

6 n% I5 |* g& a- x5 ~5 |$ G套片嘅武指會唔會係香港人呢?
作者: gundamman678    時間: 2005-8-20 02:35 PM

佢應該係"因乜差事跳多跳"既d人黎。1 j: k) |" F6 p$ ?4 A
1 L! r! j" k+ }1 m4 M7 O, \1 c
我睇過呢套戲既第一集"因乜差事跳跳跳",入面無呢一幕。: T5 r# M: L! Q

+ J2 X" D' ~" q: }% b呢班人既專長係d大廈度做d好高難度既動作,飛簷走壁,例如徒手爬大廈外牆、一棟大廈跳去另一棟大廈~~佢地唔係好打,而係身手好~~0 D: w9 C' Y$ @0 M9 H0 T
  b( N, V7 `. a5 T
所以不可同成龍相提並論既~~" j6 ~0 A( D' L7 v3 U% R, B

8 c' s% p5 P' P1 x$ E呢套戲好正架,d廣東話對白又勁搞野,好似rap top咁,真係好好睇!& k* U! J: u) o" q4 t4 b

# ^; o6 ]! i* j* J$ Z[ Last edited by gundamman678 on 2005-8-20 at 02:39 PM ]
作者: 奇    時間: 2005-8-20 08:21 PM

Originally posted by gundamman678 at 2005-8-20 02:35 PM:$ S3 }% o5 |- z
佢應該係"因乜差事跳多跳"...
6 h/ Y; z/ f- o: v6 A9 `  |' k
好鬼押韻' G4 h# u7 t1 D( c# r2 h
係咪LMF配音?
作者: d228216    時間: 2005-8-21 01:14 AM

cannot download lor

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0