標題: 訓覺前 [打印本頁]

作者: au212001    時間: 2005-9-2 10:48 PM     標題: 訓覺前

大家訓覺之前會有d咩個人習慣嫁??) _; X& V* ^% F  ~% c5 u
我訓之前通常一路聽收音機,一路等自己入夢鄉...
$ p( {7 x, Q2 D大家又會有d咩習慣,等自己可以容易訓d 哩?(除佐本身好累)..:cool:
作者: bengrace50    時間: 2005-9-3 12:18 AM

Originally posted by au212001 at 2005-9-2 22:48:
* x! X6 N4 q$ u" ^% A' t大家訓覺之前會有d咩個人習慣嫁??* {0 T5 K/ L4 q, u5 H2 A8 b
...
" {1 ?& a. ^% h' l- L; t
刷牙* g1 F6 ?9 S# o" e4 W1 {; O

0 [6 }3 s0 s# c0 z9 C# M
' B- q2 |- m8 c) u; ]8 E
大家又會有d咩習慣,等自己可以容易訓d 哩?(除佐本身好累)..
' |6 o# _* j' z' `- i放鬆身體乜都唔諗
作者: 446622    時間: 2005-9-3 01:01 AM

通常我都會攞本八卦雜誌,訓係度慢慢睇,連廣告都睇埋,睇到想訓為止!8 Q0 Y  i+ h0 Z8 J2 l
但係時睇左成本都未訓得!
作者: garycheung    時間: 2005-9-3 01:49 AM

我會做吓運動.....例如打吓x機.......
作者: kaixinren    時間: 2005-9-4 08:55 PM

睇电视报纸。
作者: 阿感    時間: 2005-9-4 09:15 PM

冇乜習慣,同其他時間一樣,到眼訓o個時就訓
作者: oleleo    時間: 2005-9-5 11:23 PM

o琴 被
作者: ricojohny    時間: 2005-9-6 10:39 AM

上陣網/ o5 s1 d) v5 \! H- x+ ^
夠鍾訓就訓
作者: au212001    時間: 2005-9-6 11:08 AM

我自己一上床之後,就算好累好累..我都總係吾可以即刻訓著...
2 j9 B. {' k$ ]: B( M我有好多野諗嫁..所以10:00上床,,通常正常訓覺時間係10:30以後....
) w' T* y9 s8 X9 {; I2 f而且仲有個吾好的習慣,就係"萃眼"...萃得西利,,第2日就眼紅得好晒利....
* H0 I! h7 [9 Y# a但改吾到...><
作者: 天蠍座k仔    時間: 2005-9-6 07:16 PM

訓前飲一杯水~~
作者: 史艷文2    時間: 2005-9-6 10:17 PM

入定.
作者: au212001    時間: 2005-9-6 11:12 PM

Originally posted by 天蠍座k仔 at 2005-9-6 07:16 PM:4 L. ]; v3 w* q* J2 V
訓前飲一杯水~~
  ]/ E* b1 E3 n! ^# _$ Y

; w1 |  c/ f! \" R* g8 q5 ~6 i9 p, ~3 C6 x  u" S
都係我的指定動作,( C6 _/ L' b  E+ L5 J% u, W* E
雖然有好多人都有講過訓前飲水會訓吾著,同第2日會面腫,
7 G$ B; X, _+ Q# k9 a8 x" ]但我總會飲杯水先訓~~~

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0