標題: 迪士尼公益日慘過輪米 [打印本頁]

作者: gundamman678    時間: 2005-9-5 08:34 PM     標題: 迪士尼公益日慘過輪米

有冇人尋日有去?
4 b0 V/ h8 W; Y& k  ?
7 T- y% u% R- C4 l! @- |. S慘況有幾嚴重??  
8 {0 x0 L$ f% ]4 f( V6 ~" C6 @0 k2 }8 ~% N- p0 O9 y
[ Last edited by gundamman678 on 2005-9-5 at 08:37 PM ]
作者: hhkforum    時間: 2005-9-9 01:58 PM

俾我都唔會咁早去
作者: HansChan    時間: 2005-9-10 07:42 PM

講真.....玩過外國嗰三個都真冇乜興趣玩香港哩個.......; K8 s3 E" O8 N& b, f
日本既迪土尼都已經大不如前.....根本迪士尼已開始out.....2 Y. Q+ w7 M2 E
香港重當佢係寶.....都係俾啲大陸里玩........
& f$ X# ?, `2 ^' ?1 g" T- d" A# C老實講.....若要玩迪士尼......我寧願飛過日本玩......因根本就唔會一年去好多次.......(一年去一次都冇啦!!).....去日本旅行都重舒服過入去香港嗰個啦.......我覺得始終氣氛都差好遠!
作者: austin666    時間: 2005-9-10 11:10 PM

好多果日有去的人都講
9 v/ Q( Q1 l" b只有行路唔使排隊: M0 s) j0 K' o- c. F: p
其他乜野都排到9彩
( F" C/ B" q6 e' S3 D0 l! f( o0 k$ k7 H2 V  l" p' X
開幕之後有3分之1係大陸人) N/ u9 |" o6 Q* ^5 ^- I  F
到時呢個情況應該會改善1 [! _9 @+ E+ a6 _. Z
5 ^% n4 C0 p& E) o5 S3 }
因為大陸人沒有排隊的概念5 p; ~% [9 R- z% p
到時要去的人自己"執生"

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0