標題: 有冇自助餐介紹????[積極+] [打印本頁]

作者: mokbobby    時間: 2005-9-7 07:22 PM     標題: 有冇自助餐介紹????[積極+]

我地一班中學同學聚會
7 o% N! W! X4 V& @& T* P( o想攪自助餐聚會; _& C+ z9 H4 @3 I& S' j
budget $120樓下* I% o; n' S) X$ e( w0 N. ~) Z
有冇d咩好介紹4 X  e5 H- H9 d( J# w+ d7 e
5 h9 M! W# z; ?1 E5 h6 q, _9 [0 q
[ Last edited by sfxc0000 on 2005-9-8 at 05:38 PM ]
作者: sfxc0000    時間: 2005-9-7 07:31 PM

我都想知有邊度d自助餐又平又好食, 我食親o既都唔係太好 =.="
作者: bt新之助    時間: 2005-9-7 07:40 PM

http://www.openrice.com/big5/advancesearch.htm* P' ?2 J$ j$ E8 U, h
去找找^^
作者: 短毛    時間: 2005-9-7 08:15 PM

$120....幾人...不如去開一圍酒席仲好....
作者: 張仔    時間: 2005-9-7 09:15 PM

$120.....要食得好既buffet, 真係好難搵下....
作者: sohozhk    時間: 2005-9-8 02:55 AM

我估你係平日夜晚,$150↓
& K8 b6 V* \: D3 z  y8 G6 f, `1) 仕德福山景酒店, 尖沙咀天文台道13-17號, 首選7 w% F+ g3 h% o6 ]7 |2 J
2) 柏斯堡餐廳, 油麻地佐敦志和街1號聖地牙哥酒店新館1樓 (大華酒店附近), 半自助晚餐, 氣氛一流, 沙律吧+主菜都OK. E% m; y( u& T1 a2 ]5 A1 D
3) CONCERTO BAR & CAFE, 尖沙咀文化中心餐廳大樓地下, 最接近你要求, 環境OK, 食物粗野, 冷氣勁凍8 p! `$ B# _: m: {
如果係假日晚, 搵人自己整, 都要$120呀嘩, 外邊唔使問!
作者: skjeiw    時間: 2005-9-8 06:04 PM

救世軍卜維廉賓館7樓- u( p7 P" Z) h+ ^! d
0係九龍油麻地永星里11號
7 {3 s8 G" k8 G0 Z: e1 O下午大概50蚊...食d野就普通
/ T. \5 ^5 @4 D  Z& \夜晚就100蚊到,有魚生、有時有生蠔,有燒烤,甜品等等9 R' S2 d& Y& b8 W, A: ^# n# |3 b
如果你唔要求五星級服務的話,就超值2 I5 X6 G; U2 h3 y! ?% _1 A! u
0個到地方唔大...如果你多d人(40-50)應該可以包全場...
作者: sohozhk    時間: 2005-9-8 06:40 PM

skjeiw,
7 W4 ]# c% P. Z# P  ?多謝你, 你唔講起, 我已經唔記得佢, 價錢真係滿足到要求, 但會令人好失望吓, 我只會同好老死去食, 大家都唔志在食嘛, 隨便食飽就算,家人同小孩子去過一次都唔會再去。如果比較,反而仲可以考慮去 CONCERTO BAR & CAFE,食物差唔多,環境好d
' r( T+ [& r4 _1 O; n  [/ o. c+ z9 S坦白些, 我會情願在街邊食碗$30的車仔麵。
作者: hhkforum    時間: 2005-9-9 01:57 PM

得120..好難架喎.
作者: 清揚    時間: 2005-9-9 11:04 PM

九龍灣展貿is good

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0