標題: 有沒有方法可以令到討厭的暗瘡快速消失? [打印本頁]

作者: sysykiller01    時間: 2005-9-10 10:26 AM     標題: 有沒有方法可以令到討厭的暗瘡快速消失?

我之前很不幸運地在被哥正中間生左粒暗瘡9 o1 E) q" D7 b! `; J" d
但唔知搞乜 生左成半個月搽極暗瘡膏都唔消失
6 C% |1 o1 M  Z3 [) a, b真係好鬼核突家嘛 有冇人可以教我點樣令暗瘡快速消失呀???
作者: JCer    時間: 2005-9-10 11:30 AM

一不離二, 二不離三
作者: 阿感    時間: 2005-9-10 08:04 PM

強行擠佢出o黎
作者: b286888    時間: 2005-9-10 09:39 PM

用一支針筒抽出黎
作者: bengrace50    時間: 2005-9-11 02:05 AM

Originally posted by sysykiller01 at 2005-9-10 10:26:
& `  r# z3 m! L2 o" C我之前很不幸運地在被哥正中間生左粒...
1 o0 b" r# i- L" y9 d6 r+ a

X1 H& H+ h6 T# c1 l- F: j, j
* ?6 p% @2 n" r, J1 X先用Oxy5查幾日,等佢『熟』左。 然後強行擠佢出o黎。 包掂。 我試過好多次都係咁。
作者: Killer6234    時間: 2005-9-11 04:57 AM

用膠布貼住佢即刻消失~~
) w+ N: h8 S2 N快靚正~~推介:cool:
作者: kjkj    時間: 2005-9-11 09:05 PM

暗瘡膏,唔多有用的
4 H  J' M! ^( q% K5 g5 n7 a; U6 J快速消失,有錢就得
( z1 V% r' {/ f3 E) _( R' a, k介口,好洗臉,多運動,多食水果等等
作者: Yui.i    時間: 2005-9-12 07:58 PM

用精華素,再用豆豆膏焗佢幾日,熟左用暗瘡針拮佢,bid完用火酒止血,再搽番精華素...ok la
作者: pkpkpkpkp    時間: 2005-9-13 07:29 PM

洗面,唔一定要查野!!( T$ H% Y% s" X8 D+ N6 c5 \" Y
總之等佢熟左先,先濟!!" {4 F5 S! C0 W$ P% `, o5 o
濟左之後咪用d乜乜洗面乳,咁會刺激到皮膚!!
/ j  }# N6 `7 Q7 L- m: r& g用清水洗,慢慢好番d先再用洗面乳~~
! p, y% `# T/ N祝你早日變番靚啦^^

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0