標題: 有冇人已經去佐海洋公園的helloween呀?? [打印本頁]

作者: au212001    時間: 2005-10-8 09:42 AM     標題: 有冇人已經去佐海洋公園的helloween呀??

有冇人已經去佐海洋公園的helloween呀??
) q( B+ L  J& q可吾可以分享呀?
作者: 77man    時間: 2005-10-8 11:24 AM

我尋日去 , 都唔錯 ,勾魂葬族最無聊 。 屍刑瘋人院最正 , 最生動。 異度廢墟有點視覺刺激。公園周圍都有鬼 ,你跟他講話他不會回答,你講粗口他也沒有反應。
作者: au212001    時間: 2005-10-8 01:44 PM

多謝喔..我今晚去~~
作者: kakeidevil    時間: 2005-10-8 05:03 PM

Originally posted by 77man at 2005-10-8 11:24 AM:
9 b0 x. I0 A+ j; ?我尋日去 , 都唔錯 ,勾魂葬族最無聊...
. u6 v$ ^" u% D/ e! S$ i) c5 e/ t- E. S. n' e" \3 G

5 H+ K0 }! ]) q0 V4 x8 y咁打佢呢
作者: shaqkobe    時間: 2005-10-9 02:50 AM

我唔知邊個星期一去。不過之前睇左雜誌、電視,大部驚嚇位都知晒。廢時成班friend面前驚得太緊要
) D3 y, C0 D2 J3 z/ r% C+ W
9 {  p3 J* R0 s" F' d# c3 j# h[ Last edited by shaqkobe on 2005-10-10 at 07:19 PM ]
作者: shaqkobe    時間: 2005-10-9 02:50 AM

有無人去過可以分享下驚嚇度。如果同上年差唔多,就唔恐怖架啦喎。
作者: au212001    時間: 2005-10-9 03:14 AM

Originally posted by shaqkobe at 2005-10-9 02:50 AM:
4 z3 J! r- X  V, Q5 I有無人去過可以分享下驚嚇度。如果同上年差唔多,就唔恐怖架啦喎。
7 O6 H5 `7 q5 j, L; ]# Z. [- ^9 W3 Y& O9 G% ]
5 E& J% f4 X6 Z0 I0 P% j- R& z
我岩岩返到屋企,聽日話你知
作者: shaqkobe    時間: 2005-10-9 03:41 AM

Originally posted by au212001 at 2005-10-9 03:14:4 [) w; p  S6 m6 R

5 e* w- J" r* ]  Q
! j! u' p5 B( p& U$ _( L" u4 m8 Z, [! S
我岩岩返到屋企,聽日話你知
9 N9 b. e, }  ]- b0 T3 i等你呀。
作者: au212001    時間: 2005-10-9 04:05 AM

吾記得聽日要一早出去,而家講啦...
  p6 }  k. w) @  T我就買佐$185的菲,因為至尊買晒,但我有7個朋友買到至尊,' }% x! a; z- m7 t. L
成團人14個,分2批玩,把至尊綠菲較鬆d..咁就大家洗排隊,
! X  t* y" s: T9 l5 j3 {2 o講真...今日真係好多人,間間鬼屋都要排60-90mins...- h! L4 y' C7 J5 g
我個人都係覺得屍刑瘋人院最正,個d假手真係有d驚...不過間間都係聲東擊西," g* r* c; _" x7 c
所以我冇睇d雜誌都知邊度有人跑出來.......仲有係京劇對上少少有2隻中國疆司,,做得十分好) l: @5 u1 D' c9 ^- ~( s( \$ g7 G
同佢影影下相,突然嚇我,哈哈..正.......仲有等屍刑瘋人院個陣個隻細鬼都做得好好...5 W1 M  s" w- P, L. u$ ]7 w
" [6 w% ?9 S" }" E& W
總括..今日好多人,,有一間鬼屋玩吾到,,,仲有,今日冇搭欖車..實在太多人啦~~+ R) u8 h7 s7 E
ps 6:15好準備排隊俾菲..因為我係檢查菲個度,已經排佐30mins..排到落隧道....
作者: Miz    時間: 2005-10-9 04:39 AM

我從未去過 玩呢類既 東東...+ B2 b& V9 }! h0 M$ p
其實真係驚得出..會恐怖架咩?!! 成日in tv見 d人玩 係到大嗌...$ V% f9 w' v/ N4 t, f0 r$ u
我覺得..明知係假 but真係會驚架咩?!
  e0 h! S; T5 B9 o嚇到就可能會$ Z/ @" S% n. t5 k/ A
if真係咁刺激都想去玩下呀
作者: au212001    時間: 2005-10-9 07:14 AM

Originally posted by Miz at 2005-10-9 04:39 AM:/ q2 @9 _) A* j* _; i/ w5 Z
我從未去過 玩呢類既 東東..., J6 g6 T3 b: C; U% g2 E
其實真...
# y2 S+ E5 H' T0 h" ~: z1 l$ y; f& |: t$ g* ?5 B
) s/ q0 u$ @* T. D
你只要玩得投入,仲要有企係有利位置,會好好玩嫁...: @$ _$ c% T7 I( f
我今年都係第一次,所以我玩秘一間個陣好悶嫁,,係度折穿個d公作人員...
8 f/ T# [% N- G" P& d7 I不過之後個幾間玩得投入d,咁就好玩d咯
作者: fmchelloauntie    時間: 2005-10-9 08:21 AM

好憎d fd 扮哂野咁玩完話"車!都唔驚既!我仲打佢tim!"# l! ]9 U' C& ~: I4 v
呢d真係無聊...玩得既,又俾左$$,就應該投入咁俾人嚇...
作者: kakeidevil    時間: 2005-10-9 10:42 AM

Originally posted by Miz at 2005-10-9 04:39 AM:* t5 h' a4 c% ?- B# G
我從未去過 玩呢類既 東東...1 f5 b. Q, D3 I4 b! l
其實真...
5 ^! ~1 i, D8 i3 d  A4 M2 @( q( v% i4 P
/ n  n$ ?7 W- i1 }3 ]
我都未
作者: lammilk    時間: 2005-10-9 01:27 PM

Originally posted by fmchelloauntie at 2005-10-9 08:21 AM:
# a0 c9 o/ ^9 w" A: V好憎d fd 扮哂野咁玩完話"車!都唔驚既!我仲打佢tim!"
3 m6 Y- |: ]# [. [呢d真係無聊...玩得既,又俾左$$,就應該投入咁俾人嚇...
. @% c: B% E4 m9 \9 z6 D: [+ X7 q. z+ Z! j4 Y+ t

1 n+ k2 y3 ]' u2 W& h! ^  d+ a4 B' O% Y( d, @7 s$ V) J
玩得既,又俾左$$,就應該投入咁俾人嚇<--------haha,i like what u say.got point^^
作者: shaqkobe    時間: 2005-10-9 03:47 PM

Originally posted by au212001 at 2005-10-9 04:05:
$ L$ V+ M1 u$ P: c吾記得聽日要一早出去,而家講啦...
  B/ Q$ H2 [. r  \# A, ^3 v- A...
7 X% B& ~( z1 Y+ N( r- k5 B嘩!、咁多人。
作者: shaqkobe    時間: 2005-10-9 03:48 PM

Originally posted by Miz at 2005-10-9 04:39:
5 G% i$ b  G, {- k, `我從未去過 玩呢類既 東東...
: B/ v" m0 L* s其實真...
5 j  h# b  A5 Q0 Y  @講真真係驚既。係囉。大家都講得岩可能投入就會驚。不過亦可能係我一向都驚鬼。。
作者: 77man    時間: 2005-10-9 05:31 PM

得星期五六日先有夜場 , 仲要禁多人玩 , 建意大家俾多三十多元買至尊飛 排快隊: z. D5 x& `; ^+ Z. r
( 果日我買普通飛 , 排鬼咁耐 , 至尊飛夠玩兩三次 ,我先排得一次 )
作者: shaqkobe    時間: 2005-10-9 07:52 PM

Originally posted by 77man at 2005-10-9 17:31:
0 ?% V3 v+ `; S4 G4 r得星期五六日先有夜場 , 仲要禁多人玩 , 建意大家俾多三十多元買至尊飛 排快隊
! ~. S8 H/ \  |2 R# A( 果日我買普通飛 , 排鬼咁耐 , 至尊飛夠玩兩三次 ,我先排得一次 )
! `% s; ]+ h* A* Z/ S6 F: d
依家至專買都無得買啦。最快要兩個星期後。
作者: au212001    時間: 2005-10-9 10:21 PM

Originally posted by 77man at 2005-10-9 05:31 PM:, ~, S8 }; F0 Q( j( J+ X9 B
得星期五六日先有夜場 , 仲要禁多人玩 , 建意大家俾多三十多元買至尊飛 排快隊6 q' w$ B0 j; p6 x
( 果日我買普通飛 , 排鬼咁耐 , 至尊飛夠玩兩三次 ,我先排得一次 )
0 e5 c# N. H  t) i% [! W5 C9 N. a/ ]3 I. m6 [  C5 Y8 d7 F
1 x- t9 n% l, X8 u. D6 K7 H
係呀,,我係度同大家講一講,有至尊買至尊呀,就算貴多50蚊都係值嫁..
/ b+ G$ u4 N, v# f+ U/ S8 _* O因為俾張菲佢,就安排你入鬼屋內最快個條隊....如果我地昨晚個個都係至尊
( }/ \6 q) B0 \玩晒d鬼屋之餘,仲可以玩晒d機動遊戲tim..我地因為買吾到先咁ja,,所以大家最好網上訂菲
作者: au212001    時間: 2005-10-9 10:28 PM

仲有呀,如果大家見欖車多人,大家要快d改住巴士..7 P* p& t9 k- t# H5 g4 A+ h' b
我講真的,,因為我9:00去諗住住欖車上去,佐勁多人wo,係度諗排吾排啦...- R+ p' k- [0 b8 \+ y# r
但e個時候,我細佬8:15上到去話冇人嫁,玩機動game勁快,不需排隊..所以我地就去住巴士,,9 I, x' R% o; R
上到去的時候,我細佬話比佢到達之前多一半....所以如果拎至尊的,上去玩晒d game都吾遲,+ g3 s" G; G! n! X/ @; w1 Q
因為多人的時候11:30先cut鬼屋,所以可以預多d時間玩其他野...
作者: shaqkobe    時間: 2005-10-9 11:34 PM

Originally posted by au212001 at 2005-10-9 22:28:
8 C$ s8 j- D9 c仲有呀,如果大家見欖車多人,大家要快d...
" N5 a1 f) T6 d1 ]) H" R  @2 [如果玩唔到鬼屋咁咪貪少失大囉。
作者: abc123aa    時間: 2005-10-9 11:43 PM

以前係屋企樓下有個小型既鬼屋,入度去都幾驚,成班人企左係度唔敢行........後尾有人帶頭先夠膽,我果時真係幾驚有鬼丫
, \+ m4 l: P+ Z( D( |不過可能係小型既關係,尾段就普通左d
作者: au212001    時間: 2005-10-9 11:53 PM

Originally posted by shaqkobe at 2005-10-9 11:34 PM:+ l8 e4 M- x& @5 v4 L4 W
, ~+ H0 `$ [" q
如果玩唔到鬼屋咁咪貪少失大囉。
2 o( r, g5 ?: t3 @2 \4 V% R- {( E; i7 @  b% I1 s0 w
咁要睇下係吾係至尊菲啦,普通菲的當然玩晒d鬼屋先,鬼屋吾係時時有有麻
作者: au212001    時間: 2005-10-9 11:54 PM

Originally posted by abc123aa at 2005-10-9 11:43 PM:* c% V& Y5 G9 A! r; i9 f
以前係屋企樓下有個小型既鬼屋,入度去...
, h3 G& J6 v7 S' X1 }
8 Q) I+ p5 U5 b4 ]6 E3 B. k) K% h7 a7 Z- ?
我昨晚都係第一次玩ja,所以第一間真係吾投入- @% h; z* ^) W& u3 r4 J
不過總括計,一個愉快的晚上
作者: guessw    時間: 2005-10-14 06:17 PM

我都想去
8 ~- E& w2 w$ A& h' k) n6 h1 p但係又冇fd去4 T0 O% a7 T4 r# I$ I, H: D: O
冇理由一條友去架~~

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0