標題: 呢個香港警察正人渣 [打印本頁]

作者: redstick    時間: 2005-10-12 02:56 PM     標題: 呢個香港警察正人渣

對不起..我用了咁下流既說話o黎做這個題目的名題.(版主如果覺得有問題可以刪徐左佢).
  g$ @& C  o: j/ T; C9 K9 L% h而且牠唔應該用人渣黎形容,佢係狗,仲要係生野生到落春袋既狗公.2 r- s! q! n- G1 K# B, M

; L) H! r  P& ~5 N( Q( h$ \% d今日"太陽"日報頭條.; D7 _' K$ x* m8 K( K: v
一名身世坎坷,又因服食過量藥物而慘變「長短腳」,以出賣肉體來供弟妹讀書的「私鐘妹」,因不甘心警員在「放蛇」時不止與她發生性行為—口交,還把載了精液的安全套毀滅,再屈她恐嚇偷竊。私鐘妹滿腔怨憤無法宣洩,又害怕坐監,於前晚留下六封遺書,要求弟妹努力讀書為她伸冤,然後在東頭村跳樓身亡,向警方發出死的控訴。
& f4 b% V/ j1 `8 q家人對李婉儀的死感悲憤,事件的導火線是警方在上周一次掃黃行動中,一名警員在放蛇時並無遵守規則,與李女進行口交。在翻閱李女死前的一本日記,家人發現她寫滿了三頁紙,詳細描述當日被警員硬屈的實情,她與放蛇警員口交後,還被屈恐嚇及偷竊,且面臨起訴。8 H1 o% j; L6 `7 R# u9 X6 }
. F* W" o9 [" A0 X( S
+ X3 g: ]3 ?1 G* o. c
我睇完之後真係好嬲好嬲,嬲到想報警拉左個仆街人渣,但諗起原來個仆街都係差佬,
8 e5 h% T2 p, s- A  O7 t我地香港市民居然要靠呢重人渣黎保護我地既生命財產,咁聽仆街啦.- _4 z. D1 q3 T/ [
差佬廣告又話自己盡心為市民服務,點知原來係迫女人為佢地免費提供性服務.7 h* d6 ?& B; A5 k. F
個仆街迫條女同佢含就已經違反佢地既職業操手,點知仲要玩"老屈"...
' E$ i, U) o* k6 \3 t+ V有無攪錯呀.!?!個仆街係咪人黎架..
3 O4 K) R7 H7 A究竟佢有無老母生架...定係佢老母都係做雞所以驚人地後生女搶佢老母臭西生意呀?
6 b6 e& l/ B- d/ n死仆街......你話我話啦,特區政府又會當呢單野係普通新聞咁處理,聽日訓醒當無件事,
  @6 l8 o- q5 D- ~2 x% a6 K# k人地屋企人呢,就傷心到成世訓唔著....
0 x) l. I! l% H9 H* B8 o3 f
2 j- _/ X5 k$ S- [# s$ N3 s大家有無諗過,個仆街差佬家陣個狗樣,佢睇到呢單新聞之後會係點...笑定自豪自己做左咁既人渣行為而驕傲呢....死仆街...+ u4 U4 j+ l7 Z# y! y. B: y

5 h9 V/ B6 B% {$ A5 A& c呢篇野我知道我寫左好多粗口,但我真係好嬲,嬲到我諗乜就寫乜,
) }5 k+ {( Z, g, [* R3 q% `) E我唔糸呢d"留言版"到宣洩我真係唔知糸邊到寫....) S5 R& R7 }" O# d7 Z0 K+ D+ Y
我淨係諗到人地屋企人而家既心情,我真係覺得係咪真係咁無天理,差佬大哂呀?( x' @! X( h2 a3 b/ r+ I1 y/ x
) E" I9 K5 ~. N
我真係好希望好希望大家各位26fun兄弟姊妹會重視呢單野,* g! x1 z4 @1 Y& d+ J( j* e
大家諗諗計可以幫條女覆灼.至少都盡一點綿力還人地屋企人一個公道.....
& A/ |# d) J. Q/ Q. \7 G, r* h( h# H5 k* |6 @; o
[ Last edited by redstick on 2005-10-12 at 02:59 PM ]

圖片附件: news.JPG (2005-10-12 02:56 PM, 175 KB) / 下載次數 208
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=601308&k=421fed32ed76e26fda1e9098a79a9911&t=1726918799&sid=TJhsI4

作者: 小狗狗    時間: 2005-10-12 03:11 PM

蘋果日報:
1 n1 [& B' F, j3 O. j# ~% |掃 黃 被 捕 涉 偷 竊 襲 警 罪
! L" b8 Y4 T' ^4 {妓 跳 樓 死 控 警 砌 生 豬 肉; a5 p5 E* q3 z0 N
( V9 V1 s# K' ^) \

X9 [/ {/ Z: r, ?& l% n【 本 報 訊 】 一 名 身 世 坎 坷 , 靠 出 賣 肉 體 維 生 的 女 子 , 不 滿 警 方 日 前 在 一 次 掃 黃 行 動 中 用 不 正 當 的 手 段 將 她 拘 捕 及 「 砌 生 豬 肉 」 , 前 晚 留 下 六 封 遺 書 , 在 黃 大 仙 東 頭  跳 樓 自 殺 喪 生 。 死 者 生 前 曾 向 母 親 表 示 「 寧 死 也 不 坐 監 」 , 其 家 人 昨 日 向 傳 媒 出 示 其 生 前 的 日 記 , 要 求 為 她 討 回 公 道 。   記 者 : 伍 浦 鋒 、 梁 偉 權 $ ]4 F$ x8 o! P

9 Y' S( Z' P. T1 l( \. E5 T
3 U  T9 h) L/ t" j1 h+ i
* ?3 _% X7 h1 ~: k( i自 殺 身 亡 的 女 子 姓 李 , 二 十 八 歲 , 生 前 與 兩 名 胞 妹 同 住 旺 角 亞 皆 老 街 一 單 位 。 家 人 表 示 , 李 的 身 世 坎 坷 , 十 二 歲 時 患 上 羊 癇 症 , 三 年 後 因 父 母 離 異 出 現 情 緒 問 題 , 曾 服 食 近 百 粒 藥 丸 自 殺 , 雖 然 獲 救 , 但 因 腦 部 一 度 缺 氧 , 經 治 療 後 左 腳 出 現 微 跛 , 其 後 證 實 患 上 抑 鬱 症 , 要 定 時 接 受 精 神 科 醫 生 治 療 及 長 期 服 藥 , 更 曾 先 後 十 多 次 自 殺 獲 救 。" D$ U% n- v' \1 w5 H+ x
( @2 b0 `% ], f) x
! Y9 V! e; J$ L0 m
身 體 缺 陷 被 人 歧 視
: H" i! r  X* L據 其 家 人 稱 , 李 是 家 中 長 女 , 有 兩 妹 一 弟 , 父 母 離 異 後 , 母 親 改 嫁 , 與 現 任 丈 夫 住 在 彩 虹  , 並 育 有 一 名 女 兒 。 李 的 胞 妹 稱 , 胞 姊 曾 有 三 段 情 緣 , 但 每 次 均 被 人 欺 騙 感 情 及 金 錢 。 她 表 示 , 胞 姊 十 五 歲 開 始 任 「 私 鐘 妹 」 , 靠 出 賣 肉 體 賺 錢 , 但 因 身 體 有 缺 陷 , 常 被 人 歧 視 , 近 年 , 她 一 直 情 緒 低 落 , 聲 稱 自 己 只 能 活 到 三 十 歲 , 要 加 緊 儲 錢 買 樓 , 留 給 弟 妹 居 住 。 此 外 , 胞 姊 最 孝 順 外 婆 , 雖 然 收 入 不 穩 定 , 但 每 月 都 給 外 婆 一 千 元 買 零 食 。 9 x1 m( G. F( U0 T: }
據 其 家 人 稱 , 最 近 , 李 透 過 一 名 淫 媒 「 Connie 媽 」 安 排 , 在 港 島 區 的 時 鐘 酒 店 接 客 , 每 次 交 易 三 七 分 帳 , 淫 媒 佔 七 成 。 + p4 ]' B3 j" x7 C9 \- }+ z8 N! ]
死 者 家 人 稱 , 上 周 四 深 夜 十 一 時 許 , 李 在 「 Connie 媽 」 安 排 下 , 往 灣 仔 一 間 酒 店 接 客 , 服 務 費 三 千 元 。 李 先 收 取 嫖 客 五 百 元 , 但 在 完 成 性 服 務 後 向 對 方 收 取 尾 數 時 被 拒 。
; q7 I9 k1 I; V- X& ^李 的 母 親 聲 稱 , 女 兒 事 後 向 她 表 示 , 為 防 止 與 客 人 爭 拗 , 她 曾 將 載  精 液 的 安 全 套 藏 在 手 袋 中 , 然 後 堅 持 要 對 方 付 清 尾 數 , 怎 料 , 該 嫖 客 將 銀 包 拋 在 桌 上 向 她 說 : 「 夠 膽 你 就  啦 ! 」 她 於 是 從 對 方 銀 包 內 取 出 二 千 五 百 元 放 入 手 袋 , 但 隨 即 被 人 毆 打 , 她 用 玻 璃 樽 反 抗 。 其 間 , 嫖 客 表 露 身 份 , 自 稱 是 警 員 及 正 在 執 行 掃 黃 放 蛇 , 稍 後 以 涉 嫌 賣 淫 、 偷 竊 、 刑 事 恐 嚇 及 襲 警 罪 名 將 她 拘 捕 。1 v9 V9 Z) Q. |1 @; g
1 a( h" T7 \3 H" }
  I8 c6 F1 Z0 L0 ]5 Q: ^: r$ N
女 警 棄 放 蛇 警 精 液
" p0 k# u1 f% K/ O李 的 母 親 稱 , 她 接 到 女 兒 電 話 後 趕 至 警 署 , 當 時 一 名 律 師 亦 在 場 , 警 方 稍 後 獲 准 女 兒 以 一 萬 元 擔 保 外 出 候 查 , 原 定 本 周 五 返 警 署 報 到 。 她 表 示 , 女 兒 事 後 向 她 說 , 在 警 署 內 曾 被 女 警 搜 查 手 袋 , 及 棄 掉 藏 有 放 蛇 警 員 精 液 的 安 全 套 。 她 感 到 被 「 屈 」 , 表 示 寧 死 也 不 坐 監 。 李 母 說 , 女 兒 將 事 件 經 過 寫 成 日 記 , 希 望 日 後 能 替 她 討 回 公 道 。
2 A" F8 ~/ \$ S! ]0 b前 晚 九 時 三 十 分 , 李 身 懷 六 封 遺 書 , 在 黃 大 仙 東 頭  跳 樓 自 殺 身 亡 。
作者: AWU    時間: 2005-10-12 03:19 PM

如果可以講粗口鬧,
. o+ D- V3 g2 s真係打一板都打唔完% j* M$ ?. d$ j' m# @
XYZ@#$%^&&*(X@#$%&~8................

圖片附件: 4DFDC18C13EEB9A62F1B8521981D2762.JPG (2005-10-12 03:19 PM, 12 KB) / 下載次數 33
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=601323&k=3299059fedae2fa948643f31cc873c1b&t=1726918799&sid=TJhsI4

作者: so1874    時間: 2005-10-12 03:21 PM

本人對此警界人渣回應如下:
) H! s) h  j+ R. `6 q  |" ^: e  j3 V8 {9 W; b
! L+ A5 R: x2 v: x7 G" t2 ]' Z6 M& D6 _9 L9 f: S! k! y

& v2 b" }; s+ T8 k  Nhttp://tinypic.com/eijzib.jpg

圖片附件: fxxk this cop.JPG (2005-10-12 03:21 PM, 29.3 KB) / 下載次數 55
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=601324&k=158ae02ab78e3758c475db4e5283316a&t=1726918799&sid=TJhsI4

圖片附件: fxxk this cop 2.JPG (2005-10-12 03:21 PM, 34.2 KB) / 下載次數 43
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=601325&k=520d7dd14ab804d8502b9aedae7648a7&t=1726918799&sid=TJhsI4

作者: kaixinren    時間: 2005-10-12 03:52 PM

香港警察變到同大陸公安差唔多啦!2 I& `5 Z# L2 r9 d; _- q( g
其實就系拿正牌的爛仔,兵=賊,賊=兵!!
作者: HansChan    時間: 2005-10-12 04:44 PM

人渣!!!!!!!!!!2 u" t7 }+ c: z$ H3 S8 O" w
我响公司未有報紙睇........
$ W/ g  w. d% Y( N5 ]9 A3 D& n睇完上面位兄弟簡述, 真係燒撚著成間公司!
+ T+ I. h  j2 P# f. d啲甘既蓋家剷, 又立功又攞著數......
: h/ T2 Q' ?% b* i根本唔撚當人係人!
  A! n4 V' z% A食屎啦, 香港差佬!
5 F. z$ B+ s& a# _2 m( j" Y: o( y係鬧撚晒所有香港差佬喇!
# M. A- p/ @( i( e嗰啲懶有教養話唔講粗口, 又對香港差佬追崇備至既人收皮啦! 唔那好响哩樹講嘢呀!
1 p) }, Y4 K8 R+ E* R  ]/ w2 o唔撚講得粗口都要講o架喇!) h( w  c& d2 \9 r5 T+ {

& \' e+ |( B9 D' x4 Z& K! e"仆街死啦, 香港差佬!!!!!!!!!!!!!!!!!"
作者: AWU    時間: 2005-10-12 05:00 PM

Originally posted by HansChan at 2005-10-12 16:44:! s2 P( v" G; a) p3 t
人渣!!!!!!!!!!+ K. J9 h# ?$ O6 I9 H
我响公司未有報紙睇....
' C6 Q+ P+ W* P0 t

6 U  z0 e& n. r6 m% C* S  I我都好想爆過百字粗口狂X,/ X# p, k( ]: ^0 T
但為左呢d人渣而扣分或者禁言就唔抵啦!/ V( V! z. |4 g

/ u+ e+ T7 n6 D如果版主可以破例就好囉
* T2 f2 {. X5 x- T/ B# a. {: g7 V* ?% H! y
http://filehost.to/files/2005-10-12_02/114456_9BD0C229252FFA6BCA35A53AF5396256.JPG
: t0 }- k( C2 B/ H5 V& a
8 A7 M! l+ l5 O4 z[ Last edited by AWU on 2005-10-12 at 05:45 PM ]

圖片附件: 9BD0C229252FFA6BCA35A53AF5396256.JPG (2005-10-12 05:00 PM, 19 KB) / 下載次數 3
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=601584&k=ddafcdfb43e29418e93f0371a227ff75&t=1726918799&sid=TJhsI4

圖片附件: 3780207646E7105D4935E333A04B88A5.JPG (2005-10-12 05:00 PM, 10.9 KB) / 下載次數 6
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=601585&k=8eab68f6644727c7295073a1a1573679&t=1726918799&sid=TJhsI4

圖片附件: F89144788B14B926C37B306A3A73BFDC.JPG (2005-10-12 05:00 PM, 10 KB) / 下載次數 5
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=601586&k=ce53b3d844887ec27e057bbc437941c9&t=1726918799&sid=TJhsI4

作者: 拳王洛奇    時間: 2005-10-12 05:18 PM

講真, 對住這種咁既警察
, l5 ^! `( ?2 L' n& O2 V3 g" C除了留低個裝作為證據外
' r0 C/ C$ r1 f# _一定要用非人道的方法來對付他們
/ H) R7 I: Y8 t8 p8 y, L+ s) s) R例如: 宮刑, 凌遲等......
作者: pkbrian    時間: 2005-10-12 08:09 PM

講真....
( m8 D( i' h# s! V& z& X* S我好想殺左個警察..........1 o/ a  y2 e! v

, n' i% [$ s+ u/ }" H如果我係個警察....
$ e* k; ~- k" e5 k1 l4 t9 t7 C  |我會偷偷的給她錢和放她走..........
作者: alan123boy    時間: 2005-10-12 08:11 PM

真的喪盡天良!
作者: kakeidevil    時間: 2005-10-12 08:41 PM

吊喇聲,呢d乜能野警察泥架!9 c) {0 c& w. u8 H
叫完雞唔比錢咪算囉,仲要屈人,正一杏家橙!4 P4 O' v$ a* {& z
害到人地要跳樓,不能知所謂!
. T9 M2 H# }0 O( e: r以為自己係烏龜大能哂ar!7 M$ }& o$ c& @6 F- X
"可怒也"!應該將條仆街頂落樓一命還一命
作者: pc20001103b    時間: 2005-10-12 09:18 PM

都唔係第一次架啦
作者: 三村信史    時間: 2005-10-12 11:22 PM

大家咪睇下邊個差佬會俾雷劈死啊
% d! M' Z; ^9 a. b, O仆街死啊咁囉@@
$ m: U" m+ L- k9 b0 |: R如果係真既話
" j% ~. B8 t7 Q我就唔信條女死左會放過佢喇!!
( F( v4 \, P1 F4 p: l7 ]係咪咁話先??
作者: orck169    時間: 2005-10-12 11:22 PM

呢d咪大眾乞衣囉
作者: aimarng21    時間: 2005-10-12 11:34 PM

一齊聲討香港警察無恥的行為, 真正社會的敗類.
作者: Miz    時間: 2005-10-13 12:27 AM

出賣肉體來供弟妹讀書 * o  r# x: u  M( f' e& j
睇完樓主編簡述 真係成個心 頓起上黎 ,勁沉重咁 ,  睇埋編新聞 , 真係好燥
  F+ Q0 h# h3 Y0 A. {" g佢掃黃我無野講 , 但係佢做d 咁既野
& [) n- r( C- C2 p# B真係恨不得個死差佬唔好咁早死  0 c, }' I6 K0 x' |. U
等佢生花柳 生毒瘡 染晒性病 自殺又死都死唔去 直到100歲全身x爛 掛柴落地獄
作者: vincentius    時間: 2005-10-13 12:27 AM

差人唔=好人...呢d唔止係人渣...
作者: 'nice'    時間: 2005-10-13 01:05 AM

其實又唔好意竹竿打曬一船人,警隊咁大點都會有害群之馬.
( a  b# {. {: O& X+ }7 o$ n) c我就比較理性啦,一人做事一人當,我希望呢位阿蛇"咬柴"之餘,永遠陽痿,
2 Y# e8 S1 J) U6 L果次戲佢最後一次歡娛了...
作者: bitbtbt0    時間: 2005-10-13 01:23 AM

有啲警察係合法既古惑仔
作者: 日比野達郎    時間: 2005-10-13 03:06 AM

你這頭穿著紀律部隊制服的畜生啊,快回你的家去吧!
7 r/ ^  d8 N' G+ W' q. H  ?& |% ]+ J1 S
[ Last edited by 日比野達郎 on 2005-10-13 at 03:07 AM ]

圖片附件: 畜生1.JPG (2005-10-13 03:06 AM, 218.1 KB) / 下載次數 23
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=602058&k=c471a2694c51a025be0169443383afd1&t=1726918799&sid=TJhsI4

圖片附件: 畜生2.JPG (2005-10-13 03:06 AM, 46.8 KB) / 下載次數 29
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=602059&k=586df53833ada9dc09203f21a3d03c4f&t=1726918799&sid=TJhsI4

作者: tomken    時間: 2005-10-13 04:15 AM

呢d咁既人..都講多都無謂
作者: 小虫    時間: 2005-10-13 06:23 PM

一名女警搜查李女的手袋,除檢走三千元肉金作為證物外,並將她與該放蛇警員口交時所用、且已載有警員精液的避孕套拋棄。
% {6 v6 [" B! Q9 C8 M4 W1 k% \3 @$ V* B$ K

S# o* ^, ^) N4 @# U, ~警方發言人昨表示,不會評論個別事件,若市民懷疑警務人員行為不當,或對警方行動有任何意見,歡迎向警方反映,警方會跟進處理。
# a* i0 Z9 u$ B, `- a% q# v0 @8 U3 F+ I
! ]) u! L2 a/ T' q* B5 y
, d0 k& F8 G) t' Z痴能線,個女警肯定同個仆街差佬夾埋,唔通警察真係可以為所欲為,隻手遮天!?呢D橋段我以為只有電影先會發生,估唔到現實中都會有,而家香港有警察=冇警察,真係睇到我火都黎.
! L" v9 p8 d0 s" K9 S& H: L  \仲有果個咩警方發言人,講野咁Q冷淡,好似當咩都冇發生過咁
作者: 寧靜    時間: 2005-10-14 05:08 PM

唔該唔好一竹萵打一船人
作者: waterfire    時間: 2005-10-17 02:06 AM

駛乜咁嬲, 因果報應 & f. M# S  [" l" Q
睇下呢d 人點樣死, haha
作者: joe159357    時間: 2005-10-20 04:17 AM

呢d咪大眾乞衣囉
; r- r# `3 Z7 o+ P4 `一齊聲討香港警察無恥的行為, 真正社會的敗類.
作者: Seiko1130    時間: 2005-10-21 05:49 AM

d死差佬除咗識抄牌重識乜丫﹐不嬲對差佬無乜好感
作者: gogo8281    時間: 2005-10-21 09:34 AM

Originally posted by Seiko1130 at 2005-10-21 05:49 AM:$ ?  c- x- i  O; u$ O  t
d死差佬除咗識抄牌重識乜丫﹐不嬲對差佬無乜好感
; P- E# a$ Z, @5 K7 k0 Q
何解咁中意一竹竿打沉一船人﹖往往一件個3 `6 n9 B' ]  T, m0 t6 v: G
別事件就批判晒所有相關人事物。
( Z5 c" I2 E1 \, M6 m你地要發言人點講﹖好激動咁講你地話做戲# n) ^& L) f& \; n6 W
﹐好平淡咁講就話冷淡。不如叫佢唔好講﹐3 x& |4 o4 w7 f# i+ q5 I! V
你地又話唔透明。
8 u9 t2 {8 D) l+ ~$ Z  j% _咩地方冇害群之馬﹖如果只係因為一個人而* b7 f- I3 O& k# z* r4 ]  ?
批判整體會唔會太過﹖
( o) ]7 D" ?# _! `你違規唔抄你牌你點睇﹖未一樣會雞蛋里挑
( Q" E. k6 K. e2 C" B骨頭話佢地枉法。
: a$ i3 O7 O3 c# P& R佢地用命去破案就係應份﹐違規抄牌做份內5 Q+ Y9 L; C' \
事就唔應該﹖: w6 t$ B" [# E0 l% \7 i
請想像一下3 P: _( ~3 @& @! t: c
一個冇人執法既社會同死城有何分別﹖
作者: gogo8281    時間: 2005-10-21 09:40 AM

Originally posted by 小虫 at 2005-10-13 06:23 PM:8 j/ o9 c! z; L, }
一名女警搜查李女的手袋,除檢走三千...
7 R8 l% M, X: _; ^
我替盡心盡力執法既警察可悲* X$ R2 ?/ L7 B7 @; h/ U
因為冇人會感激你地既付出。
6 H% k7 x5 g* F但當出現個別負面事件就比人
6 R5 m' h2 Q! r( |8 q$ r: ~狂踩。' {7 ?7 V& q! R( r4 H. f. c
建議全香港警察集體辭職唔謂
+ d/ G  j: k3 z( s% }在受氣。
作者: dennis3814    時間: 2005-10-22 02:28 AM

扣分都要....小個死仆街察佬!
作者: 大家樂1234    時間: 2005-10-22 02:04 PM

Originally posted by dennis3814 at 2005-10-22 02:28 AM:' w; a6 ?4 [- Z, y8 \
扣分都要....小個死仆街察佬!
1 x2 s/ }3 F7 V1 ]; g$ R8 E& m無錯
$ l" D: A1 x# f# ^" H5 X  p6 n個死差佬應該個老婆去做雞個仔比人踢入黑社會再做道友
  n6 b" ]" V* h& O# g個女做舞女
作者: adam1    時間: 2005-10-22 04:34 PM

如果係真ga,個police真係好仆街,
/ J+ z# b( e' o: p+ |不過我地唔可以咁武斷ga,冇證冇據...and then唔係個個police都係咁ga,0 v8 C1 m& `: J$ B
都有d為左市民中左唔小槍,
, l3 M. K3 s1 K% l3 Q; X( s! p(只為討論不存偏幫)
作者: opus    時間: 2005-10-22 09:03 PM

God will judge him!
作者: 冷    時間: 2005-10-23 01:14 PM

標題應改為:2 J3 d5 w- A* }% y  h
如果係真既話, 呢個香港警察正人渣。
作者: 機密    時間: 2005-10-23 02:05 PM

Originally posted by HansChan at 2005-10-12 04:44 PM:
3 i2 [& O+ j  _0 C0 N人渣!!!!!!!!!!
3 y( T& p& h. P% P7 h, {! u我响公司未有報紙睇........# |) H3 W; T) `# C2 r
睇完上面位兄弟簡述, 真係燒撚著成間公司!! B! r; b( c- g; v+ o/ d* d
啲甘既蓋家剷, 又立功又攞著數......
6 p# ~" D* g1 k! v% k6 {根本唔撚當人係人!
6 @3 Z3 ^: \* _: D% ]& |食屎啦, 香港差佬!
1 r4 b2 S* M* K7 T係鬧撚晒所有香港差佬喇!' O: y+ ]8 ^- W5 L% ^
嗰啲懶有教養話唔講粗口, 又對香港差佬追崇備至既人收皮啦! 唔那好响哩樹講嘢呀!
$ k3 i2 i" g- Y3 s! c, W4 h1 _. ]; r% ~唔撚講得粗口都要講o架喇!( J3 L" H  e+ O0 [5 c

6 |  D( y+ `2 S3 [6 G"仆街死啦, 香港差佬!!!!!!!!!!!!!!!!!"
9 e; U( k8 T' g
* g7 B$ c- V; q( M9 H6 e9 [& W$ w9 _; A7 s' {4 Y9 x2 b
人渣!!!!!!!!!!, X, X: ]/ l5 s# ^1 S9 Z
我响公司未有報紙睇........, ^8 N6 T9 q+ @- K( r
睇完上面位兄弟簡述, 真係燒撚著成間公司!% A1 F. X1 o$ c4 m! g. J  s9 M
啲甘既蓋家剷, 成日犯法!又打劫、又叫雞、又行騙、又吸毒、又販毒、又......! j1 q0 B  c4 R6 x. ~1 l
根本唔撚係人!
0 Y1 C% S5 K- K: V4 k5 Y食屎啦, 香港市民!
1 F2 Q" c& S' l) ~" S* _$ v8 T9 k係鬧撚晒所有香港市民喇!, K- @( ]& L% |* m8 z( ^# o
嗰啲懶有教養話唔講粗口, 又對香港市民追崇備至既人收皮啦! 唔那好响哩樹講嘢呀!! e! u& r) F3 Y* U7 l2 X8 h8 |
唔撚講得粗口都要講o架喇!8 \* \& L6 s0 d
2 _& A0 p" n% l, _$ P
"仆街死啦, 香港市民!!!!!!!!!!!!!!!!!"* i6 y2 M4 h" D& [' i; R- y! f3 E

7 P2 k4 Q# K; d/ o[ Last edited by 機密 on 2005-10-23 at 02:29 PM ]
作者: kkkk789    時間: 2005-10-24 01:36 AM

一定要拉左個死仆街3 J5 l. N* a4 o/ {& k7 v, F
有冇人性嫁,點解可以做到咁
  z3 {; b3 s' @" P) }- W. n% _# m人渣
作者: 機密    時間: 2005-10-24 02:06 AM

蘋果D新聞都好信gei? 只有作大!

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0