標題: 一次性沖晒公司 [打印本頁]

作者: donaldlai    時間: 2005-10-13 04:06 PM     標題: 一次性沖晒公司

一次性沖晒公司
- F0 h2 t( Q% ], S# D4 F' g( M8 C* P9 U9 X: z5 }. k
凱X攝影沖晒公司 ,大埔昌運中心商場地下5?号舖。, r  [3 ?8 _+ @( [7 r
本人之前都收過一個講該公司服務差的E-mail,都有D唔信。今次主角係自己,唔到你唔信。噚日貪方便去咗呢間晒相舖晒相,嗰條乸樣叫我比晒錢時,我都有 D 唔順。今日去攞相時,因為唸住比晒錢,所以無帶銀包,咁就出事啦。原來條乸樣計錯數,計小咗三張相,要我補兩個幾銀,我話我無帶銀包,問佢點?條乸樣答我,你留低三張相其它攞走,我心唸咪即係要我再返轉頭攞,爭兩個幾咁少當打折都得啦(我晒咗五十幾蚊架),打兩個幾折頭,都算唔過份吖。佢話無咁過喎。跟住我念住簡三張唔要嘅相比返佢啦,唔睇由自可、一睇就火起,張張相都不知所畏,有D、白邊唔齊、中間張相細咗兩邊白邊好闊、色淡、仲一達達添。費時留返D相比佢釘飛標。跟住返屋企攞錢,比錢時見得一本相簿裝得36張相,咪問佢攞多本囉,最後都要比條乸樣串句:一本相簿裝六十幾張相,仲唔夠吖。( p+ E$ V! \: s1 {6 |! z4 H

. g* `3 d0 X- r7 G3 \9 E8 f請各位仁兄、仁姊幫幫忙轉發,以免再有人中招。
作者: superjackyy    時間: 2005-10-13 04:19 PM

Originally posted by donaldlai at 2005-10-13 04:06 PM:
5 u2 f9 @6 v4 A/ v一次性沖晒公司1 i& u! H! K$ h4 P$ Q  ]; A

+ e$ ?! f3 V. X凱X攝影沖晒公司 ...
" R4 c' S; e! k7 o. Y

8 ]+ R, B& f" j) e. R% ~; e  g+ L* ^出聲小xher la
作者: jerichochoi    時間: 2005-10-13 04:35 PM

其實你底能0 A. ~, J, a6 E5 E6 Q
你係客1 W2 Z% c0 E8 ?, W
你比左錢係要有應有既服務
  `8 U2 U1 U7 k, n你果時唔嘈佢$ S5 V- V7 b  Y9 L$ E! b' V
你有問題
作者: bigfish    時間: 2005-10-14 12:55 AM

Originally posted by jerichochoi at 2005-10-13 04:35 PM:  x! m0 t, p! k: ?
其實你底能$ l7 A5 \2 k3 c4 e3 e4 W1 M
你係客
% [7 a) g- E! A" @8 R你比左錢係要有應有既服務/ S7 J. m3 I+ [  {" ^
你果時唔嘈佢( s, x' e/ ]( e* N9 v1 Z/ v
你有問題
2 ^( W) O- D1 k# q# G9 B8 S
樓主怕佢將d 相公諸於世, 放o係門口度俾大眾觀賞掛
作者: shaqkobe    時間: 2005-10-14 01:07 AM

其實要品質,真係建議大家去快圖美曬。
作者: SEEK    時間: 2005-10-14 01:22 AM

Originally posted by donaldlai at 2005-10-13 04:06 PM:, [$ _) r2 d! I0 N' o
一次性沖晒公司
" S. H2 Z" H# E6 a) L& z
2 f& I5 {0 k+ g$ t( A$ f0 ]凱X攝影沖晒公司 ,大埔昌運中心商場地下5?号舖。
1 ^: S1 B4 u3 G本人之前都收過一個講該公司服務差的E-mail,都有D唔信。今次主角係自己,唔到你唔信。噚日貪方便去咗呢間晒相舖晒相,嗰條乸樣叫我比晒錢時,我都有 D 唔順。今日去攞相時,因為唸住比晒錢,所以無帶銀包,咁就出事啦。原來條乸樣計錯數,計小咗三張相,要我補兩個幾銀,我話我無帶銀包,問佢點?條乸樣答我,你留低三張相其它攞走,我心唸咪即係要我再返轉頭攞,爭兩個幾咁少當打折都得啦(我晒咗五十幾蚊架),打兩個幾折頭,都算唔過份吖。佢話無咁過喎。跟住我念住簡三張唔要嘅相比返佢啦,唔睇由自可、一睇就火起,張張相都不知所畏,有D、白邊唔齊、中間張相細咗兩邊白邊好闊、色淡、仲一達達添。費時留返D相比佢釘飛標。跟住返屋企攞錢,比錢時見得一本相簿裝得36張相,咪問佢攞多本囉,最後都要比條乸樣串句:一本相簿裝六十幾張相,仲唔夠吖。
* Z$ n% z. ]/ j) \. }% E4 O
! s; K! J* v  X& o* U. ^請各位仁兄、仁姊幫幫忙轉發,以免再有人中招。
$ }9 H, @: i1 O, l" C& l$ B
+ x! g3 F0 w) M( ~- B- w5 z8 y
6 P& [. Y7 L- I$ e6 {: a! _
你應當時問候店員的娘親,使店員知道這樣的服務態度是未夠的!
) Y4 V! t2 Q" Q; P$ {+ a' x9 `4 Z' ?4 c9 E
[ Last edited by SEEK on 2005-10-14 at 01:23 AM ]
作者: tsubasa10    時間: 2005-10-14 09:21 AM

晒得咁差你都唔投訴...!!! 真係唔明你.....!!!
作者: guessw    時間: 2005-10-14 05:45 PM

你真係要嘈佢啦
2 u( ^* \: \& f. f! t+ X2 W$ \/ P0 V& p+ W2 ?8 O3 `* B
相呢d野, 又唔可以話佢啦
2 ]. V/ U- }! {0 T7 H+ k& V如果佢話你自己影成咁, 你咬佢咩
# e4 b5 p1 q3 a* r) b; w, b- B* o) a, M/ x
但係相簿果度, 係客叫佢俾多本, 佢都應該俾多本啦* K2 |$ V& W) p) b7 A7 Q& d& x- X
又呢樣果樣....搞x錯

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0