標題: 攪鬼 [打印本頁]

作者: 長江一號    時間: 2005-10-21 11:50 PM     標題: 攪鬼

有一次生物小考,只出了一題: 「蛀牙、爛蘿蔔、孕婦」三者的共同點為何? " H; g$ \6 i* R1 R0 n  y; `
結果全班除了三個人以外,其他人都拿零蛋, 其中兩個人八十分, 他們的答案是:「都是蟲惹的禍!」
& h9 `% R3 c7 w: s$ N只有一個人一百分,這位天才的答案是:「拔得太慢!」
作者: 長江一號    時間: 2005-10-21 11:51 PM

一天,兒子問爸爸:「為什麼做愛時會舒服呢?」8 `' Q- r: u; X( b: L  H4 X) X
爸爸說:「就像你挖鼻孔一樣,當然舒服啊。」 7 `6 P+ I/ p7 Z
兒子又問:「那為什麼男生沒女生舒服呢?」 4 z" g3 H: {9 u& U
爸爸說:「因為你挖鼻孔時,舒服的是鼻孔不是手指啊。」 * i: r$ r& ]! Z" \9 Z; Z
他又問:「那為什麼女生被強暴時很難過呢?」
/ C- ^7 x* ]- C5 ~( c- ]8 H3 q0 A" c爸爸說:「如果有一天你走在路上, 有人過來挖你的鼻孔,你會舒服嗎?」
6 m' j1 w9 u- w) E* h( W" G2 r# B他再問:「那為什麼月經來時,就不會做愛?」
" \* s" E' t6 y3 ]爸爸說:「如果你流鼻血了,你還會挖鼻孔嗎?」   D& s+ V4 Z9 h% t; A, N& Q8 A
最後問:「那為什麼男生不喜歡戴保險套呢?」 ; f# ?. L3 I( s1 j. G% P& ~
爸爸說:「你會戴手套挖鼻孔嗎?」 + c, |% |( J9 P# ^
爸爸好聰明啊!
作者: 長江一號    時間: 2005-10-21 11:53 PM

理工大學宿舍發生女學生自殺,鬼魂徘迴不去。
& C# H. b+ ?' V5 x, h0 l一晚,學生詠琪正獨自在宿舍中苦讀, 鬼魂飄到詠琪背後,拍拍詠琪肩膀,很哀怨的說: 「詠琪,你看我沒有臉!」
7 g/ j4 a! A1 A7 A: I但詠琪沒有理會,她又用更恐怖的聲音說: 「詠琪,你看我也沒有腳!」
, e& [8 Y, X7 I3 [. ~2 g: Q正在不解為何詠琪都沒有反應時, 只見詠琪緩緩的回頭,臉帶哀怨說: 「你看我更慘,我沒有胸部!」
作者: nkt1000    時間: 2005-10-21 11:55 PM

第二個好鬼搞野
& S- _! E& m6 y# T* e多謝分享
作者: ALWIN_WONG    時間: 2005-10-22 12:52 AM

一 和 二 比 較 好 笑 ,多 謝 分 享 ﹗
作者: AWU    時間: 2005-10-22 01:39 AM

哈哈...都系#2好笑
作者: 長江一號    時間: 2005-10-23 09:08 PM

有一日,甲,乙,丙,三人要上天堂,但天堂已經滿人,4 L1 t8 X/ }( b. ]5 V$ M$ Z

% p7 [+ s& C* p( s3 _! b所以天堂管理員就話:「你地三個人邊個死得最慘,我就畀邊個上天堂啦!」+ b8 ]2 j& G; f" t# z

7 n* S2 }; n9 J0 `! m; b甲話:「我住四樓,有一日,我返屋企o個時睇到D野被整亂,就知道有賊仔黎過,
8 Z; \# J$ i: L% f# z$ m
9 d! p# m2 U& E7 J咁o岩我睇到窗台有個人爬o係上面,我認為佢係賊,就將佢推落樓,點知佢彈到) D9 S: ?$ j, N- V9 K* C4 P

+ J) p$ j( d* q  Q4 d3 v- c3 `5 w7 h二樓o既遮雨棚架上面,冇事,我好嬲,就將我屋企o既舊雪櫃丟落樓將他擇死o左,
3 Y* Q' M0 w8 P& c2 O& r) d
: }3 p, E) }% l  h6 n; A. [# F結果我好開心,笑到心臟病發死o左.」乙說話「我住五樓,有一天,我在抹玻璃窗
; t/ q9 x& w" ^! C/ A
/ T+ v. m) m. Q3 t. G; q" v$ w$ Qo個時,唔小心跌o左落樓下,好彩我捉住四樓個窗台,點知突然有個人跑出o黎,推2 [& `' l1 \$ U4 M6 b; y
! Y9 c. n  N% Y$ T0 L' s& {
o左我落樓.好彩我彈到二樓o既遮雨棚上面沒事,誰不知他竟然又拿個舊雪櫃掉% n1 X. U7 T5 s' L$ T' {3 a

0 r8 r  _, E% T$ ?' h落黎,於是擇死o左我.」丙話:「我做小偷o既,結果乜都偷唔到,o個主人就回來1 j/ v8 Z  |5 G. T9 x0 s

6 B6 e8 |- o+ m) o了,我只好躲o係個舊雪櫃裡,但唔知點解,我好像跌左落樓下咁,跟住就死左.」

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0