標題: 各位平時有冇寫開日記既習慣? [打印本頁]

作者: cwleung1988    時間: 2005-11-9 09:36 PM     標題: 各位平時有冇寫開日記既習慣?

寫日記有時可以幫助自己去重新面對今日既問題,
- e7 R( z2 N) S0 a將來睇返,有時都會覺得自己之前好幼稚,) W) G7 B1 o& x) G6 N( C! e
不知不覺原來我已經寫左4年日記啦,
: L+ k: }- H7 _- \6 x2 H5 Z不斷地開新既日記,
- u0 d2 Y5 i4 d6 `好似一旦同左一個女仔一齊我又會開一個新既日記," |5 Y% x7 d; G: C" n& m5 ]
一分左手又會開一個新既日記,' F* \; R, G7 k/ I  Z
呵呵...各位有冇自己既日記可以分享一下嗎?
8 p' b, g/ N9 [等我去支持下.^^"
作者: kaixinren    時間: 2005-11-9 09:41 PM

我曾经试过4次开始写日记,但次次都只可以坚持一个月左右就放弃。真失礼~~
作者: cwleung1988    時間: 2005-11-9 09:58 PM

我都有試過停寫日記..5 x. @- V! u4 [' u" ^
因為自己冇法日日準時去寫...# o/ I0 l8 ?. N1 J3 i
不過好多時都因為想將自己生活留低一d回憶...' `; n6 ?% n+ [* o4 T
所以重新寫返日記..
0 |+ @8 J! M  u0 i# Y  J朋友既支持都係我寫日記既動力
作者: 壞孩子Freddy    時間: 2005-11-9 10:00 PM

我哥有架,我唔介意攞佢D日記出黎與眾同樂架^^
作者: makin    時間: 2005-11-9 10:05 PM

我都想寫網上既日記..5 w- L% x9 X/ u+ }- I3 H) s# ^2 j9 k9 ]
但唔知點整呢?
作者: cwleung1988    時間: 2005-11-9 10:26 PM

Originally posted by makin at 2005-11-9 10:05 PM:% D# o0 o  c* p6 Z. J0 P4 a. O/ J9 \+ R
我都想寫網上既日記..8 k& O: y- I- a5 c1 R) R
但唔知點整呢?
/ H. ?. ?  ]: ~. F
網上面依家有好多免費既日記網嫁...
; G, v) ]5 n: u" F5 G& z. Q不過依度好似唔方使貼條link比你 =0=
作者: au212001    時間: 2005-11-10 01:44 AM

差吾多日日都上網打,最耐試過2個星期冇打
作者: cwleung1988    時間: 2005-11-17 02:32 PM

我自己寫日記...最鍾意就係想當日發生過既事..對我既啟法
作者: 腳指o    時間: 2005-11-17 05:43 PM

我小學寫過.....
# B& u; M* y+ L1 n$ G中學睇返好回味..
作者: cwleung1988    時間: 2005-11-17 06:48 PM

用手寫呀你 @@?!
7 h; ?9 U4 j& H8 {2 d  B& c我用電腦打嫁..因為我寫字唔靚...
作者: derek23    時間: 2005-11-17 11:39 PM

用時間黎打機好過
作者: loklok117    時間: 2005-11-18 12:54 AM     標題: 我都有

我寫左3年多,有時有d特別事,認左d新朋友,我都會寫係日記度,等日子內左睇番.....原來識左你班死仔都就黎兩年la!!
作者: sherryliu    時間: 2005-11-18 10:03 AM

I keep a diary

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0