標題: 請坦坦白白...您可以接受一個阿好或阿旺的人嗎? [打印本頁]

作者: jol    時間: 2005-11-28 06:17 PM     標題: 請坦坦白白...您可以接受一個阿好或阿旺的人嗎?

須然,大家都說阿旺新傳好看,須然大家也喜歡阿旺,須然大家也支持阿好。
' d5 C% Q" P- K( {/ U) N8 C
6 |, t! y6 V+ y- @然而.......
9 y3 N; V! w/ L; @4 I- C/ f& Q.......如果...您真的遇上了一個像阿好或那旺的人.....# S2 V+ L# S" {0 _

# p; R5 [) s. {* B7 T8 a. s& }" Z3 \& N0 b& D, [, u3 q0 ^$ l. F/ N
如果一個像阿好的人追求您,您願意接受嗎?NO!: A- F9 Z2 x/ D8 A# r6 N4 Z+ M
0 y- f2 K3 d( H8 m! C4 C( ~& S
如果一個像阿旺的人追求您,您又願意接受嗎?NO!( L; W6 Q4 @  N
! B. c0 f/ n+ t. T: Z! b0 a
如果一個像阿旺或阿好的人只是想和您成為朋友,您會接受嗎?YES!
& |! l0 d( E% G: X& N) `9 F
& p8 V  N& o0 h' C& O8 g# X
. m+ U3 c9 ^+ K- q; j哈哈...看電視劇,畢竟和現實生話是有莫大的分別呢!. i  [7 o1 X: a- X% I6 [

C9 X, h( z* c. Z$ _) I你同意嗎?????
2 |# P3 W- [) ]" k# |$ i& c- Q
  Q& a7 v7 a9 L& U  H7 z- k0 \/ _很歡迎大家發表意見呢....

作者: yutik    時間: 2005-11-28 07:21 PM

如果一個像阿好的人追求您,您願意接受嗎?NO!
+ R1 h: h+ y" Q
: R5 k9 L% }0 _8 B" z9 B. j如果一個像阿旺的人追求您,您又願意接受嗎?NO!; Y7 G! u1 v& B
: d8 d* ]* g, c( D% l1 g7 ~
如果一個像阿旺或阿好的人只是想和您成為朋友,您會接受嗎?好似好麻煩wow, 有手尾跟
作者: derek23    時間: 2005-11-28 07:34 PM

須然,大家都說阿旺新傳好看,須然大家也喜歡阿旺,須然大家也支持阿好。, J' `4 Y& j& P+ ], [) y! r* V
& n$ ?7 l6 i8 O/ S) y) S
你又知?
作者: coolala2005    時間: 2005-11-28 11:05 PM

如果一個像阿旺或阿好的人只是想和您成為朋友,您會接受嗎?, P1 Y  H* x3 u( t+ e- {6 N8 }- P; L
1 Q3 z8 a4 @! U; y9 W, F0 u* B
YES! 在我眼中, 朋友同職業一樣無分貴賤, 只要真心.
2 S: F8 x7 w& H+ _
% r3 P1 u# B! U% d# H6 R至於追求嘛.............
作者: lepetitprince    時間: 2005-11-28 11:28 PM

朋友一定冇問題- o5 E& v/ t. ?6 T1 ]9 f: M
但係追求真係要唔實講一定接受到
作者: 牛仔    時間: 2005-11-29 01:14 AM

所以老婆仍話嫁卑佢~都係好辛苦架
作者: bigfish    時間: 2005-11-30 01:42 AM

呢套劇嚴重失實, 竟然咁多人睇; e9 I& D6 u7 R' B
今晚我第一次睇, 見到女角對貞操視如瑰寶, 結左婚都唔洞房, 實在笑唔出

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0