標題: 旺角虐貓案疑兇併圖, 要快d拉到個賤人~ [打印本頁]

作者: 細佬    時間: 2005-12-6 09:50 PM     標題: 旺角虐貓案疑兇併圖, 要快d拉到個賤人~

Subject: Re: Cruelty to Animal - Sylvia and Chop Chop
Date: Thu, 1 Dec 2005 11:21:38 +0800
From: [email protected]
To: David Wong <[email protected]>

Mr. WONG,

As filter-004ed yesterday evening, a copy of the identikit of suspect is
attached :-
(See attached file: Identikit.doc)

Best regards,

SIU Yiu-chuen,
Miscellaneous Enquiries Subunit Commander,
Mong Kok Police District

旺角警署話過叫任何人見到風吹草動就即刻 :

打999 或
電 旺角警署當值指揮官 9460-0404
(警察話會7分鐘內到場)

同時亦電愛協熱線 2711-1000

請大家記住呢幾個電話。

大家都睇係呢個網址, 支持這個行動!謝謝!

http://www.animalearth.org/petition/Movement108.shtml

[ Last edited by 細佬 on 2005-12-6 at 09:54 PM ]

圖片附件: untitled.JPG (2005-12-6 09:50 PM, 83.4 KB) / 下載次數 82
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=688747&k=014b5348b780e40fb4dcdf73deedb5f9&t=1727665476&sid=6a6COH

作者: wind69    時間: 2005-12-6 10:11 PM

我想問"手持一罐可樂"屬於咩特徵黎?

不過點都好,希望快d拉到條賤人
作者: BOYDWAN    時間: 2005-12-6 10:14 PM

support~~~
作者: 王晶    時間: 2005-12-6 10:20 PM

呢d人拉去打把就岩喇
作者: pedroana    時間: 2005-12-7 02:01 AM

死卜街丫........鬼唔望佢遲d都係咁死!!
作者: pkboy1120    時間: 2005-12-7 04:24 AM

呢條死仆街!俾我見到佢實炳佢!正一冚家鈴!
作者: 衰貓    時間: 2005-12-7 10:35 AM

都唔明典解啲人咁都做得落手既‧‧‧‧‧但好想知道如果真係拉到佢,應該用咩罪名黎入佢罪呢?請問有無人會清楚啲?而就算入到罪,刑罰又會有幾重?我相信,呢啲人既心理係有問題,就算你拉佢入去坐幾個月,佢番出黎一樣會再黎料,到時又要再費一番人力物力去捉佢,到底有無更加好既解決辦法‧‧‧‧‧‧
作者: kakeidevil    時間: 2005-12-7 10:51 AM

Originally posted by wind69 at 2005-12-6 10:11 PM:
我想問"手持一罐可樂"屬於咩特徵黎?

不過點都好,希望快d拉到條賤人
即係話如果你係街見到個人"手持一罐可樂"既佢就係旺角虐貓案疑兇喇
咁你就要報警話比警察叔叔聽呀
作者: neitly    時間: 2005-12-7 07:13 PM

Originally posted by kakeidevil at 2005-12-7 10:51 AM:

即係話如果你係街見到個人"手持一罐可樂"既佢就係旺角虐貓案疑兇喇
咁你就要報警話比警察叔叔聽呀
我個fd日日都飲可樂...哈哈
作者: 阿感    時間: 2005-12-7 10:37 PM

Originally posted by neitly at 2005-12-7 07:13 PM:

我個fd日日都飲可樂...哈哈
咁叫你d fd 飲枝裝,或者查夠兩罐la
作者: upupup    時間: 2006-7-26 09:53 PM

全民公敵

全世界公敵
作者: hubingandtvb    時間: 2006-7-26 09:58 PM

有綫索一定第一時間提供
作者: kuru    時間: 2006-7-26 11:31 PM

好似拉左喇~
作者: mwj2003    時間: 2006-7-28 01:13 PM

好象通缉令

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0