標題: 親眼見到...悲劇 [打印本頁]

作者: dawrf    時間: 2005-12-16 07:00 PM     標題: 親眼見到...悲劇

我係讀ive LWL果間 今日5點1到係學校門口 行緊出去就到個大門 聽到好大聲剎車聲 即刻望馬路 見到出面條馬路 安全島 個位 有個係讀附近某間特殊學校 ge人 比架輕型貨van 撞到  個倒後鏡撞到個頭  個人訓低左 鞋都飛左出黎  跟住隻腳仲比個車(look)   碌左下.....聽到佢係咁大叫 我望返 條剎車跡 都有十幾米....好在 浸大果面有人 囉左d野出去 做d簡單急救 止血   
! f' c/ k! i) F3 C  x  X' p個人最後都清醒咁上左白車.... 地下有d血跡.......
- o! }% ?8 u5 l6 Q) k- C( O 我有即時落到口功   我真係好驚.......希望係到講出黎 會舒服d...
作者: erik    時間: 2005-12-16 07:06 PM

MAY BE YOU NEED 心理治療
  m# H, X' x. s: Q/ M& Xyou will 舒服 D !!
作者: 周衡    時間: 2005-12-16 07:19 PM

隻腳唔知仲要唔要得呢/.\?
作者: dawrf    時間: 2005-12-16 07:58 PM

我果同十幾個同學一齊 我係行得最快 係最頭果個 見得好清楚..... 呆左幾秒 總知果時好驚
作者: tomken    時間: 2005-12-17 02:15 AM

希望果個無事行得番先最好~

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0