標題: 韓國農民真係好慘!! [打印本頁]

作者: lung712    時間: 2005-12-16 11:41 PM     標題: 韓國農民真係好慘!!

http://dolby.dyndns.org/upfoo/mov/1111677575718.wmv
0 E$ h: l3 y/ I& k2 O$ n: s, T! {8 v2 B! m, z
無人性
2 T, ~- b& o5 a; W5 r& w( ^! b" l係大會中* q7 ?$ K1 Y5 \4 S% e7 t5 }6 p  A
好多人就咁死左 , Z8 f5 j' |" n  k
大家同胞啫,駛唔駛好似殺父仇人咁打呀" g0 h$ x1 ^0 k; g
好鬼殘忍.....
8 ~4 k# o, [+ W" f6 W# k6 L  G2 J) O沒人性.......
' X" v5 k. v  E  W$ Q用政府的名義殺人...全是兇手
2 N! e7 G! G! i' ~; E; PD人成日話韓國農民係暴民,我就話D警察至係暴民之中暴民3 q5 S+ q" Z2 {: g. e
我呢D無咩人性人睇左段片後,個心都有D唔舒服 / }9 n# ^" C& b' A/ ~6 y* k
實在太唔公平la...' V' C% t4 h9 k% j" G
大家都係為搵食...: I+ l$ ~  t6 T
駛唔駛咁呀... 8 q2 n9 e% T  o+ c. J. X
警察根本就係有牌爛仔...打人都得...$ ~1 S/ d2 ]$ D. g0 G
片中d行為同爛仔冇異!
8 y8 [+ n/ P$ t8 M7 F' k& q* sd差佬都當佢地唔係人咁,痴線嘅!話打就打話殺就殺!睇住有報應呀!  f; W0 e# U( m) b" k
唔怪得韓國農民贊美香港警察,起碼香港警察只係自衛唔會主動攻擊.D農民好慘,比自己國家o既警察打到滿頭血/ L; H% Q0 T3 ^  O  {7 r! r

" Z, [  P3 J  I# [  a7 n我c完好嬲,,咩police呀* A# z% g1 R7 r1 M1 N/ {' B
打死人?你以為係咩呀?打打打,重細呀,要打過先安樂?
; e0 M, N, M8 T+ V% ]. u個個都要一棍.好好玩呀.要個棍米算lo,重要用個塊野
8 t! H  K5 }4 \+ m  \一撞真係可以死人ga wo,不知所為,d呀頭點做野ga
7 D) I5 x. s7 D& O# r我本來覺得南韓係個文明國家,e加我c完之後,我覺得係個% |% |4 @9 E( X. Y% U' P% m3 l
落後,暴力,冇治安,低b,不知所為ga國家' i9 e' f# _1 s( D+ T' i
我對佢好失望. . W) m" O3 d8 b* t  v* o
# a3 v" {8 C* F! @1 s% Y4 y
7 l/ C1 u7 k( i' D5 V9 j- ~

9 v2 H& {6 U5 z- U
+ A$ g( G  m& H4 S0 \* S快d轉開去畀多d人知道
作者: BOYDWAN    時間: 2005-12-17 12:02 AM

相比之下, 我覺得韓國警察仲似暴民多d.......................
作者: d228216    時間: 2005-12-17 12:09 AM

凡事有兩面, 你地覺得韓國警察衰只係剪片的人想表達既心態. 唔係事實既全部.  佢地示威係唔係對其他人冇影响呢.  係咪佢地全部啱晒呢??
作者: qazplm    時間: 2005-12-17 12:16 AM

每一個正義既血性男子都想打巢班南韓"警察"~!!!!!!!!!!!!!!!/ g7 y- n; I1 I# b' U! t6 P
同二戰既日本人無分別,唯一分別係南韓人打自己人會係咁!8 C  b+ W9 B9 D  z
睇到人火都滾!
作者: 周衡    時間: 2005-12-17 12:16 AM

其實差佬同農民都冇錯,最錯係不公平貿易
作者: BOYDWAN    時間: 2005-12-17 12:33 AM

Originally posted by 周衡 at 2005-12-17 00:16:
: f2 I2 K, c% X8 F" H& d. t/ y其實差佬同農民都冇錯,最錯係不公平貿易
9 S" b( q  ?! j9 R5 h) C, h, x" ~

8 U' M" W! B2 {4 U0 S$ V; e& omain point~
作者: 機密    時間: 2005-12-17 03:22 AM

呢d police在香港實受靶
作者: adamas    時間: 2005-12-17 07:44 PM

其實
8 A3 U, H, i7 Z0 l香港才是一個異類$ T9 T- v% ]$ x) P& h) M6 b: Y
是香港太和平了
: r9 `% D0 r" w# C/ t% t2 l這個世界跟本就是如此的

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0