標題: [分享]請各位幫我一忙(進入者送dvd版電車男bt及太空戰士7) [打印本頁]

作者: potter123    時間: 2005-12-18 05:04 PM     標題: [分享]請各位幫我一忙(進入者送dvd版電車男bt及太空戰士7)

只需千幾蚊,係借又好乜都好,我真係被迫得好慘,麻煩大家幫個忙!謝謝!
5 W8 n( j& v3 i% h* M; L唔好講廢話,乜朋友家人都唔能夠求的辦法!4 S9 o3 {5 _9 Z) F" b
% e% T) C1 O  ^- o% g" q, W& g

. I' A7 j- {' l. q0 z緊記唔想好似我咁被迫害就要存錢,存夠可以馬上離開香港的錢!若果想每日都開心過日子
7 i: i' I0 y$ V9 f) n+ E請緊記存錢,存夠你可馬上離開香港,中國地方,無論如何都要剩夠可以馬上離開香港的錢
5 S7 H7 Y1 H/ m, X# ~因為我唔想有下一個受害者,記緊無論你係乜階層的人都要剩錢,若果唔係監你都有機會坐,
# a6 q) T8 k% [還有你地的朋友,情人,家人,所有人一齊夾起無論乜事都扮唔幫你,你試想就知道慘,想喊," a5 v2 g3 D2 C  q
被玩到想跳樓死,你會點,當係我求你地做的事,緊記存錢!!!!!!!: N% m, \" f' @7 }' @+ u# ]# l
9 P- G" j: ]) s# Q
唔理你係乜人,黑社會大哥好乜都好,信自已,靠自已!要有足夠錢馬上離開中國以外的地方!3 t! t0 R% A4 T4 E

+ N! _! y% l4 S幫唔到忙唔緊要最緊要自已為自已存錢,以上完全唔係吹水,真人真事!
  F( q! A5 j7 A) [) a) f/ |
  ]/ u% f3 K4 Z[ Last edited by potter123 on 2005-12-18 at 05:42 PM ]

附件: www.btmyth.com[萇陬鹹]@BT朸趕蹦抭@纏.torrent (2005-12-18 05:04 PM, 29.7 KB) / 下載次數 2
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=702051&k=8adc3e20fb9d56fe24c48bfbecf9d897&t=1727299192&sid=3my2UH

附件: [POPGO][FREEWIND][Final_Fantasy_VII_Advant_Children][RV10][1].rmvb.torrent (2005-12-18 05:04 PM, 37.1 KB) / 下載次數 1
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=702070&k=4dc99109e0d780cb81096ae33ec145b4&t=1727299192&sid=3my2UH
作者: iknow    時間: 2005-12-18 05:16 PM

做鴨,俾闊太玩一晚...
作者: potter123    時間: 2005-12-18 05:23 PM

好,邊度請人呢?
作者: iknow    時間: 2005-12-18 05:32 PM

i don't know
作者: YUEN_LOUIS    時間: 2005-12-18 05:35 PM

Originally posted by iknow at 2005-12-18 05:32 PM:7 A* |- h( @8 r$ u7 d$ G
i don't know
. f8 T* @+ F; @" y
知嘅話講我知
作者: neitly    時間: 2005-12-18 07:21 PM

我不嬲都冇存錢,但我唔明你講啲咩?!
作者: potter123    時間: 2005-12-19 07:16 AM

有冇存錢天知地知,到第日分分鐘被自已人迫死,你地唔驚?死狗囉最威咪!

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0