標題: (分享)香港人渣成員聯同人渣義工隊名稱,(公開) [打印本頁]

作者: potter123    時間: 2005-12-20 03:52 PM     標題: (分享)香港人渣成員聯同人渣義工隊名稱,(公開)

人渣成員,區應明,區瑞賢,區瑞芬3人先鋒- V9 s3 H/ m- i9 c3 |. N% Q& u
; @) ]. E! w9 |# i
佢地聯同人渣義工隊趕絕絕自已細佬,令自已細佬面對死亡,令自已細佬不能離開香港$ e$ E5 z  r2 c
為了一頭婚事為了開心,笑可以不惜一切令自已細佬面對死亡,令本人不能離開香港4 A+ G3 p* c2 h
人渣義工隊會在工作中騷擾你,因為佢地人多令你無證據亦因為佢地係義工所以人人都要聽佢地講,令本人不能夠賺取一張機票錢離開香港,佢地完全係一班人渣,冇野要自已細佬面對死亡,但佢地當成遊戲去博取佢地歡心,正是人渣義工隊所做,以上全是真人真事,本人唔知自; ], u( _* \* Q. A) Q( J  R
已有冇機會賺夠一千二百三十蚊一張機票錢,只不過係一千二百三十蚊任何人都覺得不算什麼但我很不幸地遇到佢地呢班人渣,求你地幫自已儲錢,因為我唔想有下一個我出現亦希望, a+ Z6 h6 I. W& g
你地睇過後向其他人分享,中國有人渣呢一個事實,唔係有命就可以離開香港,求你地小心9 @" D+ J2 `+ i* A
呢班人渣.
( j* L7 K2 m" ?, P; X7 V小心自已朋友會出賣你令你冇辦法剩低一張機票錢,無論有乜引誘都好只需要剩一張機票錢
% W  P8 h! n6 C2 k+ r* _香港的確係存在非常多人渣,唔信我信錢!財真係可以通神!只要有張機票錢你可以馬上離開香港,有手有腳唔會搵唔到食,但呢班人渣的確能令你/我生不如死!! z' h) X1 G6 v/ a$ p

- ~7 E0 h. R" @  k' X) w[ Last edited by potter123 on 2005-12-20 at 04:01 PM ]
作者: 155220    時間: 2005-12-20 04:08 PM

PKKPKPPKPKKPKPPKPKKPKPPKPKKPKPPKPKKPKPPK
作者: 樂壇渣Fit人    時間: 2005-12-20 04:11 PM

一排無上黎
* |( O; Q* t! L, B, R6 ?5 g8 W一上黎就見到呢類「似曾相識」既post
8 ^) [" d5 L. |" m& v! y1 I真係令人「懷念」
作者: pyliu    時間: 2005-12-20 04:16 PM

Originally posted by potter123 at 2005-12-20 07:52 AM:" T* {) h( z& v- n
人渣成員,區應明,區瑞賢,區瑞芬3人先...
% b. X) k3 o$ G6 c7 C$ ]. H9 l+ f
咁深既!可唔可以清楚D講下發生咩野事?咁我地先可以幫你!
作者: pyliu    時間: 2005-12-20 04:16 PM

Originally posted by 155220 at 2005-12-20 08:08 AM:0 E; [0 k5 q  E4 Q" ?( D
PKKPKPPKPKKPKPPKPKKPKPPKPKKPKPPKPKKPKPPK
- y3 L0 @' f' u( K" L3 G你咁都睇得明佢講乜?
作者: 155220    時間: 2005-12-20 04:17 PM

Originally posted by pyliu at 2005-12-20 16:16:
/ o2 [' N, `! u( f& P% [* {& S
2 _' Q2 A: j, R0 F1 u, F5 D' g你咁都睇得明佢講乜?
, R  s. ^# }( o, r& A# ^0 W( H1 D
$ R5 G+ K( p( @
少少啦

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0