<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by toro at 2007-5-26 12:59 AM:
1 _4 R4 ]" t1 [
0 I1 i% O: {: ?& u# H9 w7 A, P我反而覺得佢個世界得佢自己,佢對喬峰都係出於佔有慾多,呢個人想要嘅嘢一定要得到
' J3 v* H+ `4 [% t; {我覺得佢性格係衰 , 但代表佢任何野都衰
7 ]/ L2 d1 A$ b! ^7 `好似我咁 , 比ef孤立過 ... 如果果陣有人幫我 , 我一定對佢死心x地 , 係咪???
& d- i, P1 [, A/ B+ W同理 , 點解換左係阿紫就 出於佔有慾多???
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 01:04 AM:! R3 W$ J+ S# d6 j3 \9 U

- U/ k! ^6 B5 {& H星宿派班弟子係點樣,要奉承老仙,...
( h) M9 V* H2 g0 B4 h9 ~! K6 O. M講落去應該會去左性本善/惡論
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 01:05 AM:% t7 ]7 p% _5 o5 f) @/ U
4 D- z8 L9 `1 T4 `
我覺得佢性格係衰 , 但代表佢任何野...
- H6 ]6 y, L" I& B! h+ h
因為由佢其他行為引申出呢個睇法(詳細唔記得)
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 12:57 AM:
1 J6 {3 e9 h( ~1 n% }$ B3 ]9 [7 C- ^* |
咩女先?
+ A! M4 i, h! s
女友同老婆啦
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 00:59:' G0 l$ B1 n6 }! _
% s) T" L0 @2 @9 D! d/ z5 R
妖 , 試下你老豆自細帶你去劈友 , 睇你兇唔兇殘???
: l9 j8 l7 ?1 R" L3 T; h: v5 |" w, _+ ^  A
又係呢個理論......- b" A, H. p+ j: u" i- ]2 j
觀點不同......晌度講多10年都一樣...........3 m; ]: i. t9 Y: T; T& p
總之你話佢可憐我就絕不同意...........
1 z5 y2 x4 U0 p) w) L" p( D不過我反而咁樣令我諗起一樣野.......可能倪匡同我同膠蛙一樣....所以整走左佢隻眼......而金生就同你同吉士溫兄一樣......所以比佢繼續玩落去......
( t' `+ x) `; r9 u% ~
. g$ a9 A7 t1 b" c, o晌我眼中佢直頭只係當佢姐夫係行走江湖既擋箭牌....護身符....甚至連膠蛙所講既佔有慾都講唔上......
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by toro at 2007-5-26 01:07:% a- ^- u2 m( _

( q( \! T2 @9 F/ s講落去應該會去左性本善/惡論
0 X) i- O/ I- j' J5 ^8 M
阿紫本性吾差,睇佢死左個姐姐果陣?唉
Originally posted by toro at 2007-5-26 01:08 AM:
, t% l, g- k4 G" y" R) ~
" H: o) ]7 b% n7 t; S. \因為由佢其他行為引申出呢個睇法(詳細唔記得)
- B) g( c5 @! @+ s1 j
如果我寫色文 , 會寫郭芙但唔會阿紫 , 因為佢好慘
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 01:05:. ]% }9 w  V* k" P$ _# e# \2 x

# Q4 A/ }2 K% F! T5 H. H我覺得佢性格係衰 , 但代表佢任何野...' \) j9 R) v6 y/ ~
好似我咁 , 比ef孤立過 ... 如果果陣有人幫我 , 我一定對佢死心x地 , 係咪???% b9 Z# J# z5 v2 X
同理 , 點解換左係阿紫就 出於佔有慾多???
1 \# Y# P. E7 [) H9 d& M3 F* \" w, b4 \" Y
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 01:04 AM:
, O8 [' B& o3 q
6 c9 t7 P- _- G/ C0 g  b星宿派班弟子係點樣,要奉承老仙,...
" j! N: K! N6 }5 h0 `1 [. [
呀!仲有,見親金庸迷一定問,鐘意邊幾個角色?
Originally posted by toro at 2007-5-26 01:09:
, O" N; w3 W, K9 N3 l! V0 i& D: E! |: C% @3 M  `1 r
女友同老婆啦
* }6 \4 [! v. v* J5 h. T4 n
首選雙兒,我大男人
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。