<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by twh1110 at 2005-6-29 03:13 AM:: R5 S9 G* }) M6 l! }% N

f8 ~2 \' {2 p% v0 J音樂?. s0 W3 V& j& o/ L9 c
我一直認為我係個音樂白痴
& E) W. A6 i2 y" \. ]: F
* ~$ i( w" o# W9 X2 f; ?! {% H7 w
我都係一個文學白痴, 咪又做左好文版主=.="
( m, {* w, |0 ?" z: Y
9 c/ ~; D, S& \7 y; S: D  B最主要只係跟回覆數同內容評估個post好唔好~2 m/ }' r' Z+ t! W* Y5 B" X- D

7 {7 N" q3 N& O7 H不過如果唔想, 可以去net毛區~
Originally posted by Rika at 2005-6-29 03:16 AM:
7 z3 G5 a! J/ s戀愛加校園,我諗無問題呀
$ f" r% _# R; R, g7 H3 F  L
) A& F, y" K* w4 x4 E+ v# h
thank you KAKA~
大家都四圍睇law...加油呀!你地!
Originally posted by crap at 2005-6-29 01:18 AM:
, W/ c4 J4 |$ H( F" G
3 j" b: q8 D9 \; J$ q1 Wthank you KAKA~
: B+ Z  o8 {) I/ ^9 F" P
諗住post響邊呀?
Originally posted by crap at 2005-6-29 01:17 AM:
) v6 p* y( u$ C, n  \: Z0 `$ |9 U

2 {0 a1 ^2 ?# u; I5 ~# b我都係一個文學白痴, 咪又做左好文版主=.="
( m& b  r: Z/ e" p
7 {& t4 P8 W+ p3 |# [" i最主要只係跟回覆數同內容評估個post好唔好~
1 j. L; P8 x6 U+ z0 F( i: ^' a" ?* u$ a! T. [
不過如果唔想, 可以去net毛區~
! v# ~, B2 l* L% W' T% Q  q
係咪一定要分區ga??
【icon小偷™】
四圍睇下唔係唔好/ A$ s" m; x+ x" t3 s, e
問題係如果有D版睇漏左我地就做得唔夠全面喇
6 W! w) D8 Z& r4 X3 z6 W9 F
: h. ]9 d3 W+ z+ @# k0 \一係咁, 我地可以四圍睇# E4 P* ?" f- H6 Y' I
但出新聞之前要同主要負責果版既記者溝通下先(響呢度)  u5 e- u6 }8 g% i
如果佢唔響度就搵我5 K5 B0 d7 V  E5 `
我都唔響度就出左先~
1 ^2 |% D# D# t# L. S4 p' u) c好唔好?
Originally posted by crap at 2005-6-29 01:22 AM:, D" `  M5 j1 p: n# K& f' Z" i
四圍睇下唔係唔好
# Z/ B. h/ h( Z. D) j) z+ p問題係如果有D版睇...
. f( Q1 u2 f* Y5 j( S% i( o5 v/ k) E
ok6 M. m% H. b+ M
幾時開始,post響幾邊度?
Originally posted by twh1110 at 2005-6-29 03:20 AM:$ T; z0 S# B7 r: a, }
# A9 J3 b$ o* O8 M% C
係咪一定要分區ga??
; L& z2 ?7 R+ r6 c; n. K% k! E
9 d% B' S* W- p- _" H因為怕漏左, 因為好似無咩人去02版, 校園版
6 r# x" E4 ]* D6 O' D+ V. e俾左,雀見到我死梗& S, K( k7 z0 f# m+ Y7 G# e
8 a0 |# }( q1 c. w& n+ |; [
同有D區唔洗理" }, @- p; {$ ?2 i- ]. y4 P* T" u2 g9 H
好似政治, 100%果D
Originally posted by crap at 2005-6-29 01:22 AM:" z9 m: M; B8 I. J  A3 T0 q
四圍睇下唔係唔好% n% o, }" M7 u3 B* ?
問題係如果有D版睇...
& [) w% k! a; F4 C$ \我可以揀校園ma??
【icon小偷™】
Originally posted by crap at 2005-6-29 01:22 AM:1 r% `1 p& \5 c; p2 w) i
四圍睇下唔係唔好' [5 U: {+ H% W, s
問題係如果有D版睇...
8 j( j1 v  `$ b% D$ E. X

' o  k; D% s5 Q不過有個問題~
: @9 I- a5 E7 E7 L! g& r怕唔怕會冇咩人入黎.........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。