<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
死都霸住個吹水...
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by twh1110 at 2005-6-29 01:24 AM:
8 c+ U5 j9 `) X* d2 @# K! N# x/ T
6 I. B6 Y# ]$ |/ }7 |我可以揀校園ma??
3 h- \. G- D* |. F8 C你唔想入音樂版呀,我同你換囉,我無所謂
+ n  ?. r0 Q4 L我由戀愛+校園,變成,戀愛+音樂,有無問題呀
! I- Z, q" t/ [* w: @1 Y# O8 `
% k: h+ o/ R8 M8 m( X4 v[ Last edited by Rika on 2005-6-29 at 01:28 AM ]
Originally posted by Rika at 2005-6-29 03:20 AM:' f1 o9 @! o" D

+ |) I* y6 k8 M諗住post響邊呀?
0 n: c9 [5 i1 l% F6 x5 f" x
9 v9 j& D5 k' o5 A2 h# e5 _
響吹水版
+ p3 A3 u! b/ v8 u& j5 X9 s# @
/ T: h1 T  \1 H. c$ Q, M9 s0 @我今晚會漏夜出曬D規則
. X2 t% j/ h. t聽日等渣FIT人 OK大家就可以出動喇4 T& Z6 @7 \3 e9 u
' ]( D$ V4 f/ z/ r- A! t, t( r
夠薑可以統計下版務區今日有幾多人問點加分% V3 ~( J; r; k( H) O5 f, n4 l
好似恆指咁
Originally posted by michael86 at 2005-6-29 01:24 AM:
; j+ w' H1 n( N2 I$ f
6 j5 ~! _9 W, x  d7 E
- M2 o2 d- A$ R不過有個問題~
! \( P' Q' X) ]( O# g# e怕唔怕會冇咩人入黎.........
; q6 K; ]* A$ z( e1 Z2 C
係邊開?/ p9 H4 V5 k: \3 D" v0 K
mic,如果係咁,你咪好忙,有d反碧咸既分子好煩
【icon小偷™】
Originally posted by michael86 at 2005-6-29 03:24 AM:
) j9 I6 j/ b# m- I4 ]+ J3 p: B' `' A8 _' n

8 N: Y( B* |: _* G& V0 ~2 H不過有個問題~
" y( g/ b- |/ r/ M5 [: ?9 H怕唔怕會冇咩人入黎.........
/ W+ B3 y; [# A( U, s# I7 L/ J( ]
6 ?# A: k5 g$ s5 P" i9 J" l
唔明
Originally posted by crap at 2005-6-29 01:27 AM:
0 c6 g/ ?1 ^( F1 [! ]  }
) v5 B% Z( O5 B* {5 U$ U& c8 t
" [  K4 S1 W: m+ |" e, y唔明
2 S1 O& q0 j* f, [6 U0 r
3 W) Q" }0 d: w& A- t
i mean冇咩人睇
: l# l, M! P/ e& m/ V- T我諗吸引唔到d新人
Originally posted by michael86 at 2005-6-29 01:28 AM:: J7 {# N! A# C$ K( _( D5 v

8 v' Q1 h6 t4 \7 }" D6 _! x; d" f/ z. }8 m
i mean冇咩人睇
/ J( ^6 P  u! Y0 ]2 I9 P- ?3 i8 `我諗吸引唔到d新人
, [. }1 B7 W  ?) U, l  c
唔係吸引新人, 只係方便下D 舊人
Originally posted by Rika at 2005-6-29 01:26 AM:
) W3 j6 H" B, [0 o% p
( L$ G8 \" w" d6 N! E7 t' h1 d+ J你唔想入音樂版呀,我同你換囉,我無所謂2 W# {) _% u4 a) O4 p0 t
我由戀愛+校園,變成,戀愛+音樂,有無問題呀
% u8 F' e6 E; p; ~3 a& Q% V& z& X& Q
[ Last edited by Rika on 2005-6-29 at 01:28 AM ]
* r8 l2 k5 j7 Z" W+ W冇問題
【icon小偷™】
阿啫可以去刮下趣聞果d野
) J8 ~  ^4 z1 \/ D5 @/ H2 @6 E5 A5 B: s大家有時間都可以~
Originally posted by crap at 2005-6-29 01:29 AM:
" x, d( l6 X+ |2 _+ ^. s# m阿啫可以去刮下趣聞果d野
. M: U5 ^, i8 X, _) n大家有時間都可以~
- M& z) b" F8 B
趣聞? (戰場?)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。