<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by crap at 2005-6-29 05:49 PM:" y/ G' r9 b' B1 ~

5 M/ b1 ?+ w" H6 f9 R' ^4 \9 Q
2 v5 h6 Y' i* n- @. D1 Qhi eye~
: u# N4 U. n" y  wHI^^你ICQ唔add我﹖
shit, 阿fat兄下下出手咁重, 我好難有時間回佢~.~
Originally posted by william303 at 2005-6-29 05:48 PM:! M+ f) i: e9 ~- H' X

% M; s  G! j& c% d代新聞從業員係有小小失誤架啦!
! n+ r2 B6 ~9 T
千其唔好打錯呢個名... ~_~ 會好大鑊
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by simen022787 at 2005-6-29 05:51 PM:" u% w) f' L2 S& |. Z/ m

$ x! R% Z" x6 h+ p: l0 S
( _  t; @( k7 r' T你知semen點解gaho!?
3 \5 p& r$ d7 V1 lhey, forget it
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by simen022787 at 2005-6-29 07:51 PM:, ^4 e2 X' \0 J# V  F

) ~9 T& _0 A9 o' Z* s0 q- mHI^^你ICQ唔add我﹖
$ J2 m9 x, Q4 u* Z) k  y
" q3 S* m. W+ p' m5 L  R; y7 x一來我個ICQ唔開
% t9 f" w& q" B3 i4 q  c# ~" M二來無人話我知~.~
Originally posted by crap at 2005-6-29 05:53 PM:4 z8 ]- `9 d; Y+ r$ ?/ b
+ f; k, o( O" W. _7 @2 j
% r' z2 L/ \. r' Z' c
一來我個ICQ唔開- H/ a& f4 J( b3 W
二來無人話我知~.~
! L& N  x5 `6 T. `7 _7 y  Y2 Y3 b' R& [  y/ `5 y. f
我叫左牛牛通知你啦
Originally posted by crap at 2005-6-29 05:52 PM:
+ s: }8 X; u) Q' \6 ~" u  N5 Bshit, 阿fat兄下下出手咁重, 我好難有時間回佢~.~
  N0 x# T! c' v% b
佢真係................好得啊
0 s* y( x1 o) U1 M% }下下都寫咁多,有d我想回,見佢寫咁多,自己又寫得少,都係唔回lu
【icon小偷™】
Originally posted by twh1110 at 2005-6-29 07:50 PM:
  _" Q6 F- L+ A  a, ?# o
! V5 E9 j+ a; y. L* z3 E% T. A( D9 W' I精神病院8 k: x" _: I, M( \
wahahahaha
) ~1 ~$ ^: M* p) x' A8 [" r5 v
( p7 ^( M( z( BAIO係真係有精神病院嫁
大眼一返黎就好熱鬧!!!
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by johnwu at 2005-6-29 05:55 PM:
2 m) Q3 y1 h1 r) k大眼一返黎就好熱鬧!!!
& `4 |. q9 o9 ~5 Q4 ^* V5 S/ M! B! j
頭先一向都係咁熱鬧==
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。