<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Rika at 2005-6-29 06:20 PM:1 }  A( K2 P8 ?, x7 {

5 J6 v' F- J& E講真,我去日本係為左,行街買衫,四圍食野,有無文化,我無所謂喎* i4 @; b( a$ r& N0 m* E
你去到諗住睇下野?
' Y) _7 W/ k3 e  D; P( Mdon't like shopping, 去睇下人地的文化古即
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by johnwu at 2005-6-29 06:20 PM:
" X# ^. I  Z* |8 a& Z' B0 q% Y
) t! q1 J3 `9 ]0 D% q. w你同kaka 講D 相反野, 邊樣其?
  y. p1 F; I. Z  t% @, g# O
可能我係果邊完全溝通唔到,如果冇街我就跳樓!
Originally posted by crap at 2005-6-29 06:21 PM:
+ F( n9 r& A; w; b; c- C8 n" D# n8 z0 i: @* I6 r2 \1 B
* H4 D) R2 T; W: n6 `
搞錯.... 求其啦, 俾下面丫
+ {" X* c, k9 l/ `7 T& f* ]5 d) F: J  _% ]我又試,有冇Link
Originally posted by johnwu at 2005-6-29 06:20 PM:# ]4 w) D: \0 s7 ]6 g4 B9 c
, B. O5 O0 Y5 B0 @5 c6 T
你同kaka 講D 相反野, 邊樣其?
6 \' k7 B6 b, K4 {. k
William 話京都係古城,我去過東京同橫濱,其他我咩都唔知架
Originally posted by william303 at 2005-6-29 06:22 PM:
& a+ b5 y) G7 H8 e3 t" Y: F& O( c6 E
7 {2 K& E$ H: Q可能我係果邊完全溝通唔到,如果冇街我就跳樓!
( X- G7 ?4 G) Z9 K$ K3 Q- K: Z! n5 r我都驚去到雞同鴨講!!!
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by william303 at 2005-6-29 08:23 PM:
6 C* a4 T7 Y6 _
6 C/ E/ ?# B& z# N) \2 n我又試,有冇Link
) ]7 V5 c# E/ |5 E7 ^; f1 [3 e- V" \7 p
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... ghlight=&page=5
& u0 v, M0 q+ s! `6 H加油
Originally posted by johnwu at 2005-6-29 06:24 PM:: Z; v! H" E/ Z

0 |5 S6 x$ i/ w& l) b我都驚去到雞同鴨講!!!
) k$ e9 N5 c# v" v, S唔洗驚會唔會/ h) v3 j# I7 c+ I& _  e8 s6 h
係一定會,條街唔會有人識講英文架,無日本朋友同行,自己執生
Originally posted by Rika at 2005-6-29 06:23 PM:
8 q/ O* N0 V* W. }3 E% H
: q( ?3 Q8 G- o+ p" R. {- wWilliam 話京都係古城,我去過東京同橫濱,其他我咩都唔知架
( ]; ^8 T. j6 m. w因為京都係以前係日本既首都,都算多野睇既!
Originally posted by Rika at 2005-6-29 06:25 PM:! D: I: }) w' j, b; z
. p" F& I2 c- I' X( X% I8 \: |
唔洗驚會唔會
4 u0 z5 X  l+ o3 ~# f8 f$ G( d( ^係一定會,條街唔會有人識講英文架,無日本朋友同行,自己執生
6 x( n- j% S, h# V) k: k  L7 O唉....灰
Originally posted by johnwu at 2005-6-29 06:24 PM:3 b: G. u+ }- e( w) u5 T

. J$ S, F& A* N2 a: L3 Y8 E6 S我都驚去到雞同鴨講!!!
& b" k7 i2 M) H8 c; m$ ]
你去到做埋鴨咪唔會雞同鴨講o羅
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。