<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by feuosma at 2007-5-26 01:09 AM:! r7 d- s" ]( I

4 o3 E2 W) t1 Y6 z6 M; k7 z% {+ M! d5 a9 V; O0 ~# ~+ E1 D& ]
又係呢個理論......
( r7 z" `) H* n( r4 ~6 f觀點...
1 P5 f  a, h) m+ x( d  y9 f7 V
無左擋箭牌會自殺???
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 01:11 AM:% s. I  k, s* y' a  B

! G% k1 ]: u& j* r/ Z+ ^1 o首選雙兒,我大男人
1 e9 G' s, q1 n/ m! [+ F
中意邊d角色呢又?
Originally posted by toro at 2007-5-26 01:11 AM:3 s+ g/ o* A8 C. O# o; F. }8 m6 O
2 L! x7 V: @8 K9 y" `1 K
呀!仲有,見親金庸迷一定問,鐘意邊幾個角色?
6 W; J& `) O' n* m; U' B  h
其實鐘意角色 , 唔一定係好人角色 , 我覺得最重要係角色有特色
. y* D$ z2 s3 |% G如我網說睇果篇郭芙超乞人憎 , 但e個正正係特色所在
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 01:10:
/ q/ x" u' e5 ?' ]& J8 ?: N  ~2 r! w6 p2 Q: `7 C
如果我寫色文 , 會寫郭芙但唔會阿紫 , 因為佢好慘
5 ^- r: d3 R$ G' F' y1 D郭芙真係吾算慘,抵死,無人迫過佢
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 01:15 AM:
1 A* j/ s! [, c8 i0 `6 R! @
5 s) O; T5 t% ^( {  v" B其實鐘意角色 , 唔一定係好人角色 , 我覺得最重要係角色有特色* ]2 W4 v' B; d8 `
如我網說睇果篇郭芙超乞人憎 , 但e個正正係特色所在
+ e/ Y9 l) ?/ g" _9 R
我都同意,歐陽峰我都好中意,頭先講過田伯光啦,楊逍我中意(唔算反派),向問天我都幾中意
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 01:16 AM:
! m, S  \. p' h% B8 M% @
0 ?! H, B5 U/ Y. V; l* M; `0 g郭芙真係吾算慘,抵死,無人迫過佢
* U0 Y% d: P. Q9 X5 L' w最重要係佢無為情犠牲過
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 01:16 AM:
: q* N& F; ~+ A+ Q6 I' h2 G/ s2 [
6 Z) k& G1 f7 a8 i/ t7 j/ W: c郭芙真係吾算慘,抵死,無人迫過佢
+ N& I1 V1 q* G6 E( z
寵x壞,嬌生慣養
Originally posted by toro at 2007-5-26 01:15:, ^0 p7 B" ^. \. b; B5 X0 f: s; B
! ], [7 G* F: {$ u: |
中意邊d角色呢又?
" b% E. j- U0 d( ~收工,返屋企先講
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 01:18 AM:
) O! |( P0 ]9 [2 R. r" c, Y4 P
最重要係佢無為情犠牲過
) m' D/ e) h: ^8 Z8 y* L有,最後大戰嗰陣佢肯跪楊過去救佢老子公,對佢而言係ga喇
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 01:20 AM:
1 u1 q, z! h" C- |8 t/ u  F4 c7 |6 C0 _6 ^
收工,返屋企先講
$ A% y! s. A9 n0 x& b2 d希望等到你
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。