<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!
返回列表 回復 發帖
/ u9 T* y. U1 O* X5 U5 K0 }" A" @* e) ]2 Y; s( z1 z3 Z
8 |( y: K# i4 ~- T9 {" k
"適.可.而.止"
# _% L- L2 Z& k  u! i記住喇, 人力管理不可不切記呢一點~
! ^4 F5 |) m% V: g9 lBOYDWAN 發表於 2010-6-28 11:32 PM
2 V( O! \6 _* |1 B8 `. K
老實講呀哥~
) N& M( \$ B0 \  ~* x1 x2 z我當日收到order做組長;, N) C/ g7 H9 b- p) U9 `' ]
只知要令大家都不思鄉、安全,就足夠嫁啦
& \6 a1 p* e/ o* x  u+ i0 c0 k" {5 b  Z
但我真系估吳到呢次我做得近年最純真、最簡單既一次
+ ^' w/ ]+ V0 n, {& e最後結果竟然系會令我如此傷心
; l; |3 B# ]5 a  h我就系忘記左一點,o系我為人付出既時候吳記得接受果個都有感覺) r* B9 j( w( P  @" y
我真心沒有諗過她們會感謝我還是點樣的8 K, o# s" A4 A- j2 v7 V4 Y" C5 C
她們這四十幾五十天快樂、安全就可以啦; I+ n/ [' ^' l' I  E# C2 ~' J
回香港的那一天,她們一定都會有各自的男朋友、家人、朋友接機- E& n5 W- a: d. y( {
到那一刻,我就算是功成身退: P  D7 ~* i1 {1 ~. u
3 a2 P) `; g2 N% S6 l- R3 W
而我就算是生日前的那幾個小時前回香港
# F5 @8 E  J7 [1 z4 v, s, G5 n我也就是一定是獨個人拉住重重的行理,回家去
8 \. [& y( N8 C; ^0 Z也許這就是我的Problem0 y0 D7 }$ [; P7 j+ j8 _
永遠別人都認為我付出的好是應該的# t1 H& Y! Z: v" h) _
是我人不好還是我不懂做人呢?
, }8 F* y; r- W1 e9 r' f太累了,單純的對人好也要想得那樣的多
) V4 H) O# g/ D- O4 O- R1 b  Y7 `
面對她們我也感到很累3 S" I1 ^4 A  w
為何要逼我帶上面具對人?真心也是錯?
失去自由邪神回歸
佢唔出現?
點解全部人走晒過嚟
, w; X: X! G# l4 n; Q" \0 u奉命 發表於 2010-6-29 12:18 AM
因為呢度夠吸引…哈哈…
9 }6 s' [  A( [) A; B& u- y4 @
可能係呢區版主真人靚仔d, 好似大大康
! d6 A& ?& w. X+ z
( D' h% m3 X! n  a3 y: K4 a, E; V0 G$ G0 y8 T. G
不過我地又駛唔駛係到開過新post叫 "掛住衰雞ckyckk,請速速現身!"吹吓水 # }% q4 V/ k' y5 N  V  x
Tu-160 發表於 2010-6-29 03:02 AM
最好不過啦!你無睇到 我既吸引力咩﹖
大邪神 發表於 2010-6-29 12:53 PM[/quote]老實講呀哥~! k, x( H1 i7 ?  l! E3 J# t
* Q1 @) l: R# U' u$ M我當日收到order做組長;4 找你做組長,總有過人之處!x  }9 f. b: H8 |. {4 W. E搵你做組長總有過人之處!0 t8 g- L7 [! J5 g2 E
只知要令大家都不思鄉、安全,就足夠嫁啦/ z3 b9 ~: m.對!好的意念!
) Q$ L4 r' M( S. [: [( ~- I& i但我真系估吳到呢次我做得近年最純真、最簡單既一次0 S( Y* ]% R2 z/ W做人簡簡單單是最好!
% h& r  h4 x- [: S* Z& C6 S8 x7 p) D" Y最後結果竟然系會令我如此傷心' D傷心是否對佢地有期望﹖不期望佢地有好的反應就會舒服些!5 A, m% H! T  n" A4 d
我就系忘記左一點,o系我為人付出既時候吳記得接受果個都有感覺$ e6 f( S1 E. j) l# m$ V你認為乜野感覺﹖# [) X& b# b/ a% j2 z, a# ^
我真心沒有諗過她們會感謝我還是點樣的1 y4 K' t1 l)對!咁樣做人會舒服!
5 _: k' U. C& P% a3 |' N她們這四十幾五十天快樂、安全就可以啦!是啊!. A0 M/ @+ P+ N( e/ D+ e
回香港的那一天,她們一定都會有各自的男朋友、家人、朋友接機!可能理所當然!$ H* u2 ]" |1 O5 j7 ~' {! W" ~
到那一刻,我就算是功成身退!事實係!, ~: d6 }; y# n4 T% w; ?* V+ s
4 E- N% g# t
. y7 G8 o3 d+ j而我就算是生日前的那幾個小時前回香港!趕得到回來最好!預祝你生日快樂!0 e: w" b% n* U8 z3 r7 h% S: F
我也就是一定是獨個人拉住重重的行理,回家去!孤獨是苦悶!回家上黎傾計會開心!, L- S8 C$ }* H9 c, r
也許這就是我的Problem:未必!但可以看得雲淡風輕!  q; m) R5 W1 b) U
永遠別人都認為我付出的好是應該的!因為呢個世界唔正常,是顛的!( i% m. k! T' }6 Z+ t. s
是我人不好還是我不懂做人呢?不是!我覺得你是好善良的人!. M( N/ t: V( t! }. _3 B* L/ J
太累了,單純的對人好也要想得那樣的多!所以不要想得太多!
7 r1 w: m: |( s2 q7 T
面對她們我也感到很累+ W0 j! D7 e9:累就放手兼透透!/ J4 ^$ m" w; j* `  q$ w/ K3 |* b
為何要逼我帶上面具對人?不需要!放手就得
  B3 H+ I' L4 k! R1 p真心也是錯?真心不是錯!錯只是他們不識寶!
* s% W8 W% k$ T. D生日是邊日呀﹖
7 a5 [2 c2 z6 P; W5 ?' T
大邪神 發表於 2010-6-29 12:53 PM老實講呀哥~! k, x( H1 i7 ?  l! E3 J# t
+ j6 Q2 M. D+ A! R9 Y6 @& k# P我當日收到order做組長;4 找你做組長,總有過人之處!x  }9 f. b: H8 |. {4 W. E搵你做組長總有過人之處!" m  g8 D+ N6 W$ K' p  p
只知要令大家都不思鄉、安全, ...& b9 W: w3 d$ ?7 ^' z1 v# p3 d
goodnicelady 發表於 2010-6-29 06:57 PM
老實講呀哥~! k, x( H1 i7 ?  l! E3 J# t2 L. U0 [8 l5 B& c
( R4 b& k. J8 \& f0 h2 D$ |我當日收到order做組長;搵你做組長總有過人之處!可能見我身型大大份姐!# K. e0 J' G# D9 {2 O& |  s
只知要令大家都不思鄉、安全,就足夠嫁啦/ z3 b9 ~: m.對!好的意念!其實好蠢,佢地與我何干?) L; l0 m% T. g/ x8 ~: v# W
但我真系估吳到呢次我做得近年最純真、最簡單既一次/ W做人簡簡單單是最好!不!是要真切的複雜,不要有破綻。, F6 }  k" O0 c, Y
最後結果竟然系會令我如此傷心' D傷心是否對佢地有期望﹖不期望佢地有好的反應就會舒服些!佢地也許覺得傷害我會令佢地更易合群吧。5 G$ @$ G3 s* M3 ^: M3 a' d/ a7 V- }$ Y0 _) d
我就系忘記左一點,o系我為人付出既時候吳記得接受果個都有感覺$ e6 f( S1 E. j) l# m$ V你認為乜野感覺﹖不是對自己好就要接受吧。
+ [8 u9 d  B7 v我真心沒有諗過她們會感謝我還是點樣的1 y4 K' t1 l)對!咁樣做人會舒服!對!因為佢地無野俾到我!
$ G' R6 G: z7 C: J" B0 ^+ l$ [% }: e- ^
她們這四十幾五十天快樂、安全就可以啦!是啊!' N; y% r8 R% W7 ]5 r9 i: z. Z
到那一刻,我就算是功成身退!事實係!多謝( Z  S' S& f% m0 _4 g
5 R9 V7 e0 i2 a$ ?# a2 `( d) y% S) S/ L而我就算是生日前的那幾個小時前回香港!趕得到回來最好!預祝你生日快樂!沒有人同我興祝喎!
7 ?7 V4 t! z# h9 H. s$ u3 U我也就是一定是獨個人拉住重重的行理,回家去!孤獨是苦悶!回家上黎傾計會開心!孤獨不是因為獨個人,反而是內心的寧靜!也許這就是我的Problem未必!但可以看得雲淡風輕!希望我做得到啦/ z4 i1 k3 E$ p8 U2 O
2 z6 |& F, u) H6 E% I永遠別人都認為我付出的好是應該的!因為呢個世界唔正常,是顛的!那我也不付出了是我人不好還是我不懂做人呢?不是!我覺得你是好善良的人!善良既人反而有著很臭的名聲! 5 Y  {# V5 M" Z: f1 c/ R0 o1 ^( P
太累了,單純的對人好也要想得那樣的多!所以不要想得太多!但我一想就知道了事實了面對她們我也感到很累+ W0 j! D7 e9累就放手兼透透!真的希望明天就回香港~: B3 m% m! K- W$ A5 i0 g( b) J1 }6 B/ s) h4 f
為何要逼我帶上面具對人?不需要!放手就得對,我不想對人好了9 [0 F. u9 F# ~1 t% _2 z. C+ p1 r6 h# N) [4 h/ p/ p
真心也是錯?真心不是錯!錯只是他們不識寶!我是草,不是寶呢" f; A' \$ K  w# g* ?1 i7 m
生日是邊日呀﹖唔話你知XD 七月十一呀
失去自由邪神回歸
老實講呀哥~! k, x( H1 i7 ?  l! E3 J# t2 L. U0 [8 l5 B& c
3 r; ]# ]- K7 z; Y7 x9 E' s  k& P我當日收到order做組長;搵你做組長總有過人之處!可能見我身型大大份姐!  T8 C8 C) @' b( Q$ C9 v  r$ T
只知要令大家都不思鄉、安全,就足夠嫁啦/ z3 b9 ~: m.對!好的意念!其實好蠢 ...4 t5 h& r$ ~" t* }& x
大邪神 發表於 2010-6-29 10:59 PM
唔話我知怎同你慶祝呢﹖
唔話我知怎同你慶祝呢﹖  |4 l. F" r0 ]% ?
goodnicelady 發表於 2010-6-29 11:17 PM
你無心肝先會唔知嫁炸
失去自由邪神回歸
" w6 U0 S* M' q2 d( u' m8 e; p" q' J" i& [( C7 |9 Y% W
你無心肝先會唔知嫁炸7 y  G3 h' M9 S  i1 a
大邪神 發表於 2010-6-29 11:19 PM
我知!你想點慶祝呀﹖
我知!你想點慶祝呀﹖+ ^& ^; v' P5 e0 N6 x# s
goodnicelady 發表於 2010-6-29 11:24 PM
介紹個好女仔我識啦!
失去自由邪神回歸
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。