<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [5/30吹水加分題] 你地做過「最後悔」既事
返回列表 回復 發帖
Quote:
2 J& |7 F0 {( x% S& U/ h  ^" O0 ~Originally posted by 亨九利 at 2005-6-24 04:22 PM:
0 R% A1 w: S' p- o5 A後悔學識賭錢, 大大話話輸左大約300萬......4 w. g7 w( C) V" F

, K9 i" b* F  C; y/ ^/ F
+ D2 K) B/ S  Q+ `我雖然無你(敢)多,但100萬都走唔甩,,過大海都跌唔少,成日同D抓爛脚嘈,,D荷官係又抽唔係又抽,贏都話,输都要抽(只追了幾口,本都未夠),,又要同佢哋炒嘢,,為乜??
以前細個曾經為左買遊戲卡
+ ^; A; I+ U" W! o7 b: ?5 B兩日之內用左成千銀
& P# Y* S3 y. B! V- {5 o: W3 A$ Y8 V( Q* _" w" k2 z; a, o% J+ q
近期d就係為左一個online game至少用左成千幾蚊
9 v3 h% F* \% q, N# n$ `7 E- W包括用現金買game錢 改板碟 月費
女去女還在......錢銀身外之物...亨生, mq兄, 同呀sysykiller01兄...........一日未死, 始終可以揾返的.   記住: 唔好失去鬥志, 武功就會返黎!
如果真係最後悔,
0 E0 S9 y* f! y( h* _* M0 B- Z就係發現左點樣自潰~~! M% t4 `2 B) Q/ J0 v! V
搞到而家想改都改唔到呢個習慣~~
如果真係最後悔,9 Q( A, j. l; r& U8 _3 T* Y  q- |$ S
就是認識了我女友' o8 X( o0 e5 i. x5 c
now慘過做奴隸
讀書時係ok 7-11 惠康 偷金沙買比人攪到留咗案底連書都冇得讀
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-25 01:45 AM:
* _& d' h0 a  S3 _如果真係最後悔,, w8 s/ d  K* q
就係發現左點樣自潰~~
3 C: x3 t& [* a* r6 x2 f6 x8 h搞到而家想改都改唔到呢個習慣~~
, \$ R: e: O! q$ a/ i8 e& q, B6 L8 Y2 `: }. a2 y
我都係咁話~  e) Y2 H/ d) U( b9 y; q
由十一,二歲開始日日一二次...你都咪話唔傷身
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-25 01:45 AM:
" g+ @/ T1 j0 f如果真係最後悔,
  F% v$ |: |: s! }! {% l9 R( W. y就係發現左點樣自潰~~9 J2 H) A- ?6 Y+ M% Y
搞到而家想改都改唔到呢個習慣~~
& x& p/ I7 j! n/ M/ g3 z
& S1 N. z9 `4 q2 E
Originally posted by j1128 at 2005-6-28 11:20 PM:
. I7 _* |, T" d7 y; f! D我都係咁話~
; c; U) [8 Y$ J8 J4 b由十一,二歲開始日日一二次...你都咪話唔傷身
, k( y# j. k6 @* M  R# G7 s9 V0 U; D' ]' x) j6 B# h+ [
你地話早.  ~$ O0 r* J% g: I, R( q0 b
# Q' ?0 L( y& f! p( q
Originally posted by easonwing at 2005-6-6 10:42 PM:
" p/ v& G: F8 z) i, E: w遲左識打飛機
" e1 H9 V0 F0 P+ t; C( e7 i* S! K
: f$ u$ \' A! @( K佢話遲.& p! {! ^# v. n

8 x+ G8 @6 ^! I% I4 Y5 p計好話, 唔會遲, 唔會早, 時間啱啱好!
考試考得唔好掛
後悔既事都係學識點打飛機....
; N; P, e. f4 `* l' o$ O$ L, }想戒戒唔到....成日忍唔住....
: l+ k% F4 F" V& n1 a9 O以前有女時仲死...
" u5 v/ X% X, _/ u5 a話時話...有咩方法可以戒????
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [5/30吹水加分題] 你地做過「最後悔」既事

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。