<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
I got VCD
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by simen022787 at 2005-6-19 04:42 PM:  J3 I. `: {4 m. `/ h+ k

. \8 v* Q3 [( J% ?* X! \- Z7 Y蝦我無得睇
8 j) u" p0 B# N) \% j今晚得唔得閑同我去食飯呀﹖
Originally posted by vivienna at 2005-6-19 04:44 PM:
$ T% n% w! g0 q& C
3 ]/ z6 m& [& a" r今晚得唔得閑同我去食飯呀﹖
7 W( v& z0 W. G2 j9 p
* r; N. C+ |- D" w* D! w5 h# k* D! v6 E0 h: {8 H% x
你係男係女我都未知﹐約我呀﹖
小妹 too young, don't remember 大時代
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by simen022787 at 2005-6-19 04:47 PM:
! n7 k( w" [* l4 `
+ u( e3 [3 \3 r, e. r8 ?
9 Y. A6 q% B/ t- `( b
' }) k$ A  o2 U) E3 b( E# e你係男係女我都未知﹐約我呀﹖
& y. a+ @2 D: Z& O. d4 x

& |9 h+ D) b% _* }% h9 wVIVI is Male Lesbian
Originally posted by johnwu at 2005-6-19 04:47 PM:! K) _8 k8 L; z+ [  x

- Y  w$ P) P0 l0 w* X; f1 T/ n& B6 u' Y# y2 ^3 [
VIVI is Male Lesiban
1 |4 k2 n0 W  @我都唔好意思講喇﹐麻煩曬。
Originally posted by simen022787 at 2005-6-19 06:42 PM:
& }; A# _& P7 X
5 V2 k/ G4 T2 v9 Z+ S5 S8 W4 @+ Y9 B. h

, i3 n8 {8 c1 s8 @1 j& H蝦我無得睇
6 ^5 v: o! ~8 s- b

5 v6 K! q1 H6 m5 ~6 R. ^9 c+ M我地要防止臥底睇到...
2 c8 ]) ], C  `" ]- s. B你有100分果時問我啦
套野6GIG﹐我個HDD淨番2GIG﹐要清清先。
VIVI, what do you do arh?  $ K/ C1 W  a' Q8 D
Are you one of those scholarship student?
Originally posted by vivienna at 2005-6-19 04:48 PM:
$ C  `2 [( t% I/ f$ x' V! ^7 d8 g( T, Y+ ]7 L8 e! ]% U9 \
我都唔好意思講喇﹐麻煩曬。
) @3 s1 @/ C) d( Q. p9 N# y: R0 I! b- [
姐係點﹖==唔明
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。