<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by invisible at 2005-6-30 01:51 AM:
# F& Y' L# a: d. Q* ?( T
7 r9 D4 V* \1 _/ `# z2 b+ V好有老總feel
, Y0 n/ L, I5 ?+ h! H; Z/ K) p3 v: H* C
  p% V) c# C4 r$ H9 }我地上面真係有一個老總嫁
Originally posted by crap at 2005-6-29 11:52 PM:1 C7 ~  p! r$ P) h
睇完既大佬們有無提議  h' L- Y8 X$ f: n) D. T( ?

4 v* `+ j1 Q8 E6 ~4 S( e即係quota夠唔夠9 u4 F  Y2 T" Z" R
會唔會太多野做  r0 d4 l  p1 [. L; q( g
自己睇果版熟唔熟. d. K& |( D4 {9 Q$ H$ X0 a; K
有無野唔清楚
4 |/ l$ e- j6 D& G: D7 i* [有無新類型既新聞可以加入去報埋
0 e( L4 B: ?& F& b' U0 ?
我覺得1個quota好似唔會好夠甘禍。。。3個會唔會太多﹖
holy shit.....$ s& p& }  h$ q3 U* s# K" K$ F/ Y
* S. n! W; G- _9 ~" B; a! R1 v6 Z" q
你班死野過曬去=.="! S$ Q0 d; i8 N$ o/ V, u4 a9 M
全世界過去啦, 我陣間分番d posts出黎
Originally posted by invisible at 2005-6-29 23:51:
7 X7 z8 O: ^9 T! o" C+ N( Q# z
) ]) E2 Y3 c2 p. I好有老總feel
+ `( ~3 @) r& d( i4 h7 y$ S1 l佢係我地隊長黎嫁
Originally posted by vivienna at 2005-6-30 01:54 AM:& m# C1 k4 y2 @$ G

# ^2 p  |5 B7 ~8 r% F7 `2 w我覺得1個quota好似唔會好夠甘禍。。。3個會唔會太多﹖
# y+ c/ r: |- a! v: V' y# Q5 n2 \1 E6 W3 N4 t/ x! W* {  w" {, x2 N
你指私家推介? 你琴晚唔係話1個好既咩~.~
Originally posted by crap at 2005-6-29 11:52 PM:
, O4 I" G7 m9 L- R睇完既大佬們有無提議* F- k8 {* I+ p* u

X4 y8 i. K% `( b! F! Z即係quota夠唔夠# H) M/ F* X! i8 u- ]1 v
會唔會太多野做( [" [7 G; \- n. f6 `5 V0 ]6 ]
自己睇果版熟唔熟
( r. ~# J+ C4 P0 `) b! |. @# o有無野唔清楚
5 f; a  s' |- K8 g有無新類型既新聞可以加入去報埋
) F, [1 P3 g' n2 [' j% L因為講真- l, K8 L' j4 X
笑話同旅遊好少有大既罵戰
2 J; N  a" y8 [8 W4 Y7 o& F我驚每日都報唔到5個新聞
Originally posted by invisible at 2005-6-29 11:57 PM:
- G( v0 n( y# E- Z$ j; S+ O! w- u, W
因為講真
+ [: E$ \5 q7 M4 `笑話同旅遊好少有大既罵戰
  l7 Y% h# C3 O+ L我驚每日都報唔到5個新聞
7 ~- x- G4 Y: e# x0 O1 B& O# y同意
Originally posted by crap at 2005-6-29 11:56 PM:
/ E) K" _% q8 V% }) T: P
; b, X1 l7 k  L. `3 |3 M你指私家推介? 你琴晚唔係話1個好既咩~.~
+ b8 `# z1 Z/ o- k
係咩﹖乜我唔係話有QUOTA好咩﹖等我再睇睇你篇野先
[每版每日精選] 既5個係咪整埋係同一個reply度?
sport版好多罵戰
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。