<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-19 04:43 PM:7 b0 H) C" }/ h8 I" o
/ `" e3 o; e  J; z5 l, G
咁你又錯喇,唔係我介紹嫁,係惡夢同芬叫佢入黎嫁
3 W/ f& P% @# ]; ?是嗎??
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-19 04:44 PM:3 Y) K3 S0 g% E5 x6 f9 x% C
2 K3 i. y" C( |4 k' E
hi~雀
8 ~( m0 Y  p. L#1113
4 p( q# f) u& ]# q% a5 P! U. K& X
咩事?
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-19 16:43:" T* N- l( ?3 |' M
hi~~all
  i5 G! B0 |3 f& S1 U4 r$ X
hi 雀
Originally posted by Asurada129 at 2005-8-19 04:44 PM:
5 Y' {5 t) v* B. ?0 |2 M( M& p, k$ s. \, ?) Z8 m
咩事?
8 P% v7 b+ d: x3 n4 x$ U
知了~~
Originally posted by Asurada129 at 2005-8-19 16:44:
2 ~: @+ z+ [# b  Q
1 B: Z. Y% s. A是嗎??
. j5 N- m3 G1 Z3 ]- @你唔信就算~.~
hi~~129,lefty,hoho
Originally posted by hoho886 at 2005-8-19 04:45 PM:
2 V' _' a/ ]# o/ C: a# G8 E' Z. b
hi 雀
. E( K# K5 h4 y% _0 D  g% L. e# l
終於回來~?
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-19 04:26 PM:
6 u1 O* T% D- g" j. X9 S- Z% l4 B墳場姑爺仔! 知唔知點解,知道有1分
! t# y6 i  j! `2 ????????????
Originally posted by Asurada129 at 2005-8-19 16:41:
9 g. R/ Y% g3 R$ w+ t3 I" D5 `
( U! Z7 B. |7 w, l7 Z) ?( W我唔扮野喇~~~係我介紹她黎呢到既,我地地下情左好耐~~~
& P8 g/ ^" o  W1 I
我的天呀!?
Originally posted by Asurada129 at 2005-8-19 16:47:( V% D, ?+ V: u

2 C+ X8 W; Q- ~: U5 A  m0 P終於回來~?
& [8 r5 v6 Q% w5 F$ _6 p5 g0 H: i7 q
我冇走過呀
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。