<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
有無好D呀
Originally posted by Asurada129 at 2005-6-30 00:42:
5 t- D& e4 f" E% d  ]5 D( }* T( d; O  y$ g5 z. \4 J
差d見唔到你~~
9 ]) K: b8 Y2 b  T+ ~
算啦…你都無心嘅…好衰架!
Originally posted by Asurada129 at 2005-6-30 12:39 AM:
' x5 b3 ^5 K# r. k, p
" f$ w) w7 S: k& y! P再試~~
8 O2 V+ L( C$ M  y2 C. nclick圖....都清楚....
Originally posted by vivienna at 2005-6-30 12:40 AM:" U8 a4 v& a  N. m9 R( L& [

: ^6 ~( M- O8 V( ^9 }; Z0 f玩photoshop
  ~& q' G( F: j4 g& u, c3 F4 G, l) @

9 V" I  l' b" M1 W' ]8 S; j玩到好悶.
Originally posted by william303 at 2005-6-30 12:44 AM:
# P( V$ S6 \! t) ~有無好D呀
7 |% l  ?: e, I5 w8 C點解你個logo set 大左~~~~你呢張大過我logo個張~~~
Originally posted by vivienna at 2005-6-30 12:42 AM:9 l  @0 P0 o! W7 a; G, S
再努力
: Z, v6 ?- q' y! s6 Z3 L
唔該哂呀!vivi
Originally posted by jublio at 2005-6-30 12:44 AM:8 q, O1 V& W5 f" ~3 e/ m

9 J% |! [9 w0 `( l2 J9 ?4 B6 Q算啦…你都無心嘅…好衰架!
# o" F2 P, ^0 [7 d1 A
個個玩頭象﹐搞到我都認唔出
Originally posted by jublio at 2005-6-30 12:44 AM:
+ U, M/ p9 u3 X) K2 t
+ @; m5 z, K* e7 s0 \算啦…你都無心嘅…好衰架!
0 c# M% [/ C# N1 g- N' t無心就唔會見到你~~~
Originally posted by truelove at 2005-6-30 12:46 AM:
6 o' ~  [+ }! a6 {: E2 G6 A' d  P5 h7 c
* P# R; L' l; i& b3 {
玩到好悶.
2 R( Q" m% ?$ ?) f9 b, ]
你開個話題出黎﹐快D快D。。。我都好悶
Originally posted by vivienna at 2005-6-30 00:46:
: n, O$ t% b7 I: h6 U3 Q9 h+ l  V6 z% K; w) P7 D; b
個個玩頭象﹐搞到我都認唔出
' E# w. C1 ^' L9 E0 i$ N3 L/ n
你隻眼咁大,都睇唔出我地邊個打邊個??
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。