<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
咁多位我要訓啦!88
Originally posted by vivienna at 2005-6-30 01:10 AM:
0 G: g# W* c) r1 K: u; }, k$ j: m
truelove﹐我同你去3X傾啦
: F: [4 G* U2 ]6 y1 d% t
7 B, I( G) X3 W; w俾條 link link 我
Originally posted by william303 at 2005-6-30 01:11 AM:
6 w7 _$ y$ B6 G! c咁多位我要訓啦!88
& S) I) o: E+ j
88,威~
【icon小偷™】
Originally posted by william303 at 2005-6-30 01:11 AM:
) i1 i* L6 d* a; D* Y咁多位我要訓啦!88
3 j9 f8 J. C* O6 }0 x7 d

: N( T% j1 }* f2 `, F我個問題問得唔好.
1 N3 q8 Y( X: f) `( T! m應該係話有邊個鍾意玩女人.. B0 a8 x+ R& [' y
唔係話淫.
Originally posted by william303 at 2005-6-30 01:11 AM:; I% C6 n/ V- o4 w  }$ k
咁多位我要訓啦!88
( A6 U- v2 j+ ?& Gbyebye
7 c8 f1 _- p+ A' Q# C4 |咁多位我要訓啦!88
+ i/ n9 _( m/ q5 `* w
88威威
Originally posted by william303 at 2005-6-30 01:11:
! R& B% K) B8 B3 p# F6 K4 `( r, Z咁多位我要訓啦!88
. x5 ]8 _% r  C, V2 X* k
88~威水
Originally posted by vivienna at 2005-6-30 01:09 AM:. h$ H- X. o% b* ?% \& \) \
我唔會比WILL得逞﹐我誓要同WILL哥爭尼個淫位。
. e6 J* V/ v6 ?# N) t你唔放我在眼內?
Originally posted by Rika at 2005-6-30 01:14:. R: \, M( o' G( c' P" ~+ h# V
5 m$ g: n9 `0 ^: L) D
你唔放我在眼內?
* t' ^6 r2 {  J, g9 k
仲有我呢
Originally posted by william303 at 2005-6-30 01:11 AM:9 E: W2 l' D1 a! A$ D
咁多位我要訓啦!88
' O: k: E9 G! F5 _BI~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。