<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-30 01:15 AM:, X4 A% k( F. ~% R8 R

. {% w) e$ s+ c; Q' q3 t仲有我呢
# T  H! S: P- I& i9 d* g
我都唔弱~~~
Originally posted by william303 at 2005-6-30 01:11 AM:
/ X8 L% |& ?9 Q+ e% w0 s咁多位我要訓啦!88
2 t9 }9 o, @) D, I- t88~~威威
Originally posted by Asurada129 at 2005-6-30 01:20 AM:3 p8 n: j( z& }8 O
% y3 S6 `2 @, J- M' i. |1 D2 Y8 J3 q
BI~~
* z5 Y/ g1 h. j" [* VBye
Originally posted by Rika at 2005-6-30 01:21 AM:3 s6 C3 \% \, M& R

# w) s! `  p+ d  O& z6 c; Q% IBye
" N1 \% m8 Z2 _) i) N4 M係威威~~
d人呢??走哂?
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-30 01:27 AM:
3 f: Q4 R; l7 `% Id人呢??走哂?
, _" B3 r5 I8 Y/ b) [唔知呢
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-30 01:27 AM:. j% B, s/ q! y
d人呢??走哂?
+ V' V& y; D! ]" ?. @
: [1 u* v- s. v
無 pm 用 ? 咩 forum 黎架
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-30 01:27 AM:3 M3 \$ Q+ k  H/ x2 g+ h
d人呢??走哂?
- x. M# J! m+ c$ i我係度聽緊書架
Originally posted by Rika at 2005-6-30 01:28:+ o" R& Q- _4 L' L+ \6 `' ?

8 }: j, a  h2 h  o# f唔知呢
# A# c6 b' t1 o1 [/ n* D9 w
吹下雞先~6 n% s9 F0 C) L  O+ O2 a, [
兄弟,你地係唔係到呀??(回音)
Originally posted by truelove at 2005-6-30 01:28 AM:
: n1 N8 r" M* E4 s' s) @5 I8 A% ]
( w' X5 h$ p7 H$ q( K8 W$ W& ?2 T# v. ^
無 pm 用 ? 咩 forum 黎架
5 W1 p9 x+ d% }: M1 m) C9 I4 j

( F, A/ |. r5 c9 f8 H# @你想搵 vivi? 你可以響到講
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。