<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by twh1110 at 2005-6-30 01:37 AM:8 d' r  q- L! ^" U' [7 E$ r# d
訓啦,88,真愛,vivi,阿樹,左,kaka,inin,早抖~~
( Z# V8 E7 B( B  z) V88。。。聽日見
Originally posted by vivienna at 2005-6-30 01:37:
+ e. c: W6 c8 s5 F0 ^% w8 i! F. c* [
班友仔去曬開會﹐我咪去睇報紙囉
6 V7 l* L" ^9 i, Z9 ^( }
有冇咁日理萬機呀@@"
Originally posted by twh1110 at 2005-6-30 01:37:
% M! F* v; @; z訓啦,88,真愛,vivi,阿樹,左,kaka,inin,早抖~~
$ j% t3 v# j9 j& b' |8 [/ i88~11仔
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-30 01:39 AM:
# O9 j, \! {% s2 K, S. t. t6 T+ }( `+ O
有冇咁日理萬機呀@@"
7 p- q8 W9 f: p: w( z, ]
好一句四字詞﹐但我唔明  D0 l2 Z- g4 t1 ~3 D

! O4 f7 x1 z7 U  f' |睇下去邊樹遊行好姐
1:40﹐係時候食宵夜
Originally posted by vivienna at 2005-6-30 01:40:& Z4 I& d% w( N7 F

/ \: N5 |0 T0 L/ b好一句四字詞﹐但我唔明  K. O/ a, `1 b
! n) o; S  t5 i. Z7 S
睇下去邊樹遊行好姐
1 u8 N8 c) S7 d1 H9 K6 w1 x不是嘛=.="
, n4 X/ o, s6 V% ^/ ~  W- Y唔明威水有咩好題意?
Originally posted by vivienna at 2005-6-30 01:41:
( |+ W: f# \' T  m- t( y1:40﹐係時候食宵夜
" L- C, ^; x; n
你唔驚肥咩?
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-30 01:35 AM:
9 L; ~- M5 v3 p& }( i* ]% r% n7 w你地去左邊呀???(除左卡卡)    (回音)
5 M2 M, \: Y; J整緊logo~~~
Originally posted by twh1110 at 2005-6-30 01:37 AM:/ M1 S( I4 p7 O3 i7 X, i$ `( T
訓啦,88,真愛,vivi,阿樹,左,kaka,inin,早抖~~
) C: `* R0 d! f4 i
goodnite~~
再見 tt 仔4 N1 d' @3 @' ~, r" b. U9 A

" [- Y5 n/ r% _/ |0 N  d0 W開完會啦叫做
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。