<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by vivienna at 2005-6-30 01:41 AM:
& ?9 @+ [4 r* ]& V. c/ _1:40﹐係時候食宵夜
6 q) g8 ~' d2 ~
我都搵下野食先~
番來了=.=
Originally posted by crap at 2005-6-30 01:56 AM:
7 y* p# A" X9 W3 z2 V, v番來了=.=
' B: q' v' a4 M. A  ~" yhi~~
Originally posted by crap at 2005-6-30 01:56:) ^+ U4 e( `6 _6 I' Y. G
番來了=.=
7 S6 I; ~7 M- I+ P( I
辛苦隊長喇@@"
好唔好叫d入黎睇左既人幫幫手9 [8 m, q9 [$ Q. B, i0 f6 S
& ]# S2 V3 U$ k; J
如果佢地真係睇呢度而入某topic而又有回既話+ x! [8 d5 V/ l  c0 N% b. q: x) J( h
加一句"我係睇左EF新聞部既推介之後而黎架"之類既說話~
2 [# V- M% o4 {! D9 x7 T等我地知道下我地做既野冇白費呢?
$ v  z' o2 Z  z, M0 R7 ?" x8 {, B0 k
+ S' ~& k3 ?& [! V+ t(呢個post我都o係工程進行中post左)
Originally posted by michael86 at 2005-6-30 01:59:0 p8 u$ H2 L: L0 a- ~
好唔好叫d入黎睇左既人幫幫手
6 v9 z" `( F: u5 t1 `' b  p: l2 Q* b2 r# b2 I
如果佢地真係睇呢度而入某topic而又有回既話
) I$ B8 s) T  l7 j/ ?" @/ o6 }加一句"我係睇左EF新聞部既推介之後而黎架"之類既說話~* T' b4 }' E3 ]
等我地知道下我地做既野冇白費呢?7 s  O# l' O/ o" V
- j( l0 [2 N  {* r/ T
Originally posted by michael86 at 2005-6-30 04:03 AM:
+ B3 {; y# g& Z7 v/ y) \好唔好叫d入黎睇左既人幫幫手
7 v) G% f; M) _6 g9 v3 Q: V, K2 s" V& w, [+ s/ ]
如果...
- G, F! |3 P$ M( ]2 {3 F- w" @0 f( N; M1 d9 P4 o8 p' G4 s/ n( c) O3 |
我怕有人話: "俾人呃左"果D....% U) L; b$ C2 T& H% h2 h( w+ u
初期唔好住, 遲D就可以加呢D野落去喇~
Asu仲未訓?. ?9 ^, V  O# k/ g( s) l
2 r+ S! d" M6 Y) C6 P% g3 ]
左爺唔理, 夜鬼=.=
Originally posted by crap at 2005-6-30 02:06 AM:
! }  A( t6 Z  c7 y- w+ k* Z( e+ B$ X5 R- P! I1 n
  P3 w8 B! m" a- V& a; m
我怕有人話: "俾人呃左"果D....初期唔好住, 遲D就可以加呢D野落去喇~
! c) l* d& n' A  ?! m+ H. Z- A
% b) E/ I; b4 R( ]5 d3 O$ O
如果真係咁諗我諗多數都唔會覆la
6 q1 \6 Z# D2 Z& c7 @% O) h7 b+ Q如果咁覆既通常都係講笑既jei...
Originally posted by crap at 2005-6-30 02:06:' h) ~+ E% f8 [3 `0 s" Z, c
Asu仲未訓?
4 ?1 j$ ~2 u0 z) Q
1 R  d) T7 L0 Q1 z% Q0 ?左爺唔理, 夜鬼=.=
8 D' e% a/ z1 p慣左,不過都就喇@@"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。