<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-19 04:50 PM:
  Q! `8 Z; b& ^) m- A
% K6 g  A; Q3 p你都收收埋埋左好耐喎,睇你唔出添
- B6 M4 C# G/ w/ ?- ^  I可惜小妹只睇上你&芬~~
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-19 16:51:2 Q. P6 Q1 W7 Z5 s

+ z8 K( p: |6 \6 f.......=.=
" _! c3 s9 m# a9 [. g
估唔到連你都唔知~.~
Originally posted by Asurada129 at 2005-8-19 04:52 PM:" f9 r& B! p9 t' j: q, v

w: Z7 R* i. ?9 v! T+ |可惜小妹只睇上你&芬~~
+ [/ F4 t* ~0 {# D3 xx2
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-19 04:53 PM:( B, B  Q1 Y9 u

5 F* x; \# h; g估唔到連你都唔知~.~
: b' X3 v3 m/ g' z3 H# O/ ~3 [
開估la
Originally posted by Asurada129 at 2005-8-19 16:52:
# |+ p9 J. Q+ T& Q; `
0 p$ @; @- ]. E# K. k  }+ |1 \係就好lor~~~~
3 k: y( }, i. K" ]你好想咩?
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-19 04:53 PM:% S" {' n9 v( Y$ F3 I1 C. a

7 e/ U4 k+ J" m; W# @. d估唔到連你都唔知~.~
1 c& ]5 q! M3 V
我唔知好出奇咩,我咁純真
Originally posted by Asurada129 at 2005-8-19 16:52:
- R3 X! ?5 E6 C4 G
; H& ~+ n5 j/ \* g: `5 A可惜小妹只睇上你&芬~~
) }* S8 V. m0 x0 E. P
有d咁既事咩@@"
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-19 04:54 PM:
; B) K1 Y  }( X+ v9 s7 M: |4 B7 ]7 D# ^
有d咁既事咩@@"
* ~7 b. E% n. x$ X8 e有呀呀呀呀
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-19 04:53 PM:
- A0 W! B. L& q8 z- t
; u5 A0 C4 g" W6 N你好想咩?
5 g/ e" M. Z* M( {9 v我唔想
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-19 04:54 PM:  A' \# g7 P3 j" E3 w& p8 _
' y- f9 U, b* i6 D% I' y& r
我唔知好出奇咩,我咁純真
2 m% K; ]4 |+ f* e1 G8 G0 E4 p; r純真.........=.=; K; p4 R# m) V/ {! `  W  U$ C
E兩個字都岩你?
【icon小偷™】
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。