<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-30 03:11 AM:
, |, I# w7 r6 j( ]0 I/ j5 H, L9 \, R7 b3 l' X+ F
幫小妹兜
' K0 b) p/ n- W$ I2 a5 P3 I我覺得個飛馬同六聖獸幾啱小妹使用~~~眼大大...幾得意
Originally posted by Asurada129 at 2005-6-30 03:16:8 w. e) A7 Z! `. @; b

6 U( o  c4 C+ \. r" G8 Y* @我覺得個飛馬同六聖獸幾啱小妹使用~~~眼大大...幾得意
7 Z7 J; [& j; D& l8 k係即係話佢男仔
Originally posted by Asurada129 at 2005-6-30 03:16 AM:5 w: z* P- j+ X. ?1 Z( j; @; p
2 i  g/ `& ^% z7 N
我覺得個飛馬同六聖獸幾啱小妹使用~~~眼大大...幾得意
$ W$ a/ h" i& ^6 ]"XXXX" 呢個名好 match 佢
9 }" ^( G/ y. F- Z2 I0 j+ ^5 V! l7 G% z+ |$ P
[ Last edited by JCer on 2005-6-30 at 03:19 AM ]
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by JCer at 2005-6-30 03:18:
; [: n2 ^" r! V: D8 U* d6 k( c2 D+ t! B  w, v. e# ^( |# Y
"死亡高潮" 呢個名好 match 佢
+ N0 R4 V. _" G' M$ C- r! J
你又想佢唔黎呀??
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-30 03:17 AM:" U7 O& n8 W$ ?5 X" q/ X
! T. o, }' [1 W" L6 V) d
係即係話佢男仔
3 X; s- _4 k0 ^& [% G
唔係~~~你唔覺個2個似女仔???正如tata個沙加~~
Originally posted by Asurada129 at 2005-6-30 03:20:
- Z) l  I7 N2 t! A  H. D5 T1 G7 p  n5 P9 y- `, z
唔係~~~你唔覺個2個似女仔???正如tata個沙加~~
3 T% A2 I7 w: r2 k
唔知佢喇@@"
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-30 03:19 AM:8 j1 C' _& G1 A* u# P

8 m' p. U8 d1 ?: m你又想佢唔黎呀??
4 \, I, Q0 I  J5 U! x呢D 佢接受到既, 應該
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by JCer at 2005-6-30 03:18 AM:7 v! i1 R3 D+ i4 r% q

( X' a, y9 `6 E2 ?( x"XXXX" 呢個名好 match 佢
/ H3 b  B% c2 S, }
. k2 i6 H  V, ]* h/ b3 {' q. ?[ Last edited by JCer on 2005-6-30 at 03:19 AM ]
" y5 u' K# u& [! ?5 l
作死!
Originally posted by Asurada129 at 2005-6-30 03:20 AM:: ?4 Q: }4 i8 o$ ~! d; Y5 |

1 p8 Z+ a+ ~* g) z唔係~~~你唔覺個2個似女仔???正如tata個沙加~~
- M2 ]5 l" P7 \反而其他...q板左都仲似男仔~~~
終於都氹翻掂條友喇
, _# R: C4 o3 T5 S今次我真係訓喇
$ O* h6 \, H7 _/ [2 C6 Z早抖brothers~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。