<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-19 05:01 PM:  h+ a& F$ w# \- q5 X8 g" c& `( F
仲有冇人要估,冇就開估喇~.~
$ h; s" @! H" Q+ G8 w) l2 }# f
okko
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-19 16:26:
( V& b4 _) Q0 F' I2 y墳場姑爺仔! 知唔知點解,知道有1分
5 I! Y6 y1 F% E8 m; c' P  G  p& @

7 B8 p- A+ i% D5 q& U& n" l我知,係媾死女呀,唔該,搵人幫我加分丫
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-19 05:01 PM:2 Q# ]: G. D* n& i4 J
仲有冇人要估,冇就開估喇~.~
2 D3 x  i, y# z! W5 D1 I1 G  a我仲估唔估得呀???
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-19 05:03 PM:
' r3 y; _+ g5 |/ v/ E. }# `# t  U# d5 A6 \
( m2 a- M2 Y* ]. N# L; h& l6 T: d
我知,係媾死女呀,唔該,搵人幫我加分丫
" |5 \4 D' w# q$ v# b. H8 _
車....唔等人既.....
  k- x$ I3 |6 e& ^6 h4 C' ]
- S5 d  F+ q+ r8 }1 l~閃~
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
Originally posted by roykenroy at 2005-8-19 17:04:
& u' R# \; b# k
7 @& I: i9 }  B我仲估唔估得呀???
3 `) x, T. v# _8 G
由於時間既關係,巳經開左估喇
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-19 04:59 PM:4 l: l' d  u8 G- v3 ~( X

9 g" A1 Y+ ^& Q! ~8 B- n( r你隻雞眼呀
: S) w7 D# s7 S. |" v  H, q我冇...唔好意思~~~
( q! P% H& ^6 ne...你自己睇錯左啦~~~個隻係你自己架~~~
閃人~~88 all
Originally posted by roykenroy at 2005-8-19 17:06:
0 s( q* [( e7 ]. `( |6 q. r% U/ K2 a0 a" Q6 e
車....唔等人既.....
. J% o0 }5 h% }' @1 ]$ g7 X( P/ \9 c% t! P
~閃~
. n# o. {  d6 p5 l+ W
邊個叫你咁遲先知咋
Originally posted by Asurada129 at 2005-8-19 17:07:
4 e* o0 T* m1 z/ i0 g. Y4 r! J1 e  J+ B, u4 ~
我冇...唔好意思~~~
  Y4 b% d$ g- s$ N. `e...你自己睇錯左啦~~~個隻係你自己架~~~
0 t7 j" _( a3 y
我都冇,可能係芬嫁
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-19 05:07 PM:
& S- V: v2 F6 p6 l# B$ n8 P; Z閃人~~88 all
. [' X: J  f' p: x
再見~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。